вівторок, 28 травня 2013 р.

Дуже смачні повітряні булочки, навіть схоже на смак тістечко

Дуже смачні повітряні булочки, навіть схоже на смак тістечко


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:

для тіста:
380 гр. борошна
5 гр.- сухих дріжджів або(15 гр. живих)
75 гр. цукрового піску
щіпка солі
15 гр.- сухого молока або (розчинні вершки для кави)
40 гр.- розтопленого вершкового. масла
1шт.- яйце
200 мл. - молока
для крему:
350 мл. - молока
2 - жовтка
2 ст. л. - крохмалю
4 ст.л. - цукру
пакетик ваніліну
40 гр.- м'яке вершкове масла

Приготування тіста:

У тепле молоко додати дріжджі, пісок і не багато борошна, поставити в тепле місце. Коли дріжджі оживуть (з'явиться шапочка з бульбашок) додати до них збовтане яйце. Змішати всі сухі інгредієнти: борошно, вершки (молоко), сіль і з'єднати з дріжджовий сумішшю, поступово вводячи в борошняну суміш, замісити тісто. Додати охолоджене розтоплене масло і знову замісити. Тісто виходить липке, але борошно більше не додавати. Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 2 години.
приготувати крем:
В теплому молоці розвести крохмаль, додати жовтки, цукор, ваніль, і поставити варити на середньому вогні, постійно помішуючи, поки крем не загусне. Остудити, додати масло і збити.
Тісто обім'яти, робочу поверхню припылить борошном і розділити тісто на 15 шматочків. Розкачати кожен шматочок овалом 12-15 див,відступити від верхнього краю 3 див і викласти чайну ложку крему. Закрити крем тестом і добре заліпити краю, тісто нарізати смужками, згорнути булочку. Булочки викласти на деко, застелений пекарської папером і залишити на расстойку хвилин на 20.Смазать булочку жовтком. Запікати в розігрітій духовці до 180С 15 хв. до золотистого кольору. Готові булочки накрити рушником і дати відпочити 10-15 хвилин, потім .покрыть цукрових .пудрой. Приємного апетиту!
Дуже смачні повітряні булочки, навіть схоже на смак тістечко
Дуже смачні повітряні булочки, навіть схоже на смак тістечко
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:

для тіста:
380 г



Часникові булочки


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:

Тісто:
- Молоко - 250 мл
- Борошно - 400 г
- Рослинна олія - 2 ст. ложки
- Сіль - 0,5 ч. ложки
- Цукор - 1 ст. ложка
- Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Для змазування:
- Жовток - 1 шт.

Начинка:
- Вершкове масло - 50 г
- Часник - 7 зубчиків
- Зелень подрібнена - 2 ст. ложки.

Приготування:

Замісити всі інгредієнти для тіста. Отримане тісто накрити рушником і залишити в теплому місці, воно повинно збільшитися в 2 рази. Готове тісто розділити на 16 частин, приблизно за 50 р. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин або більше, щоб тісто трохи піднялося.
Помістити розм'якшене масло, часник і зелень в чашу блендера і все подрібнити. Можна часник подрібнити на тертці і перемішати всі компоненти вручну.
В центрі кожної булочки зробити надріз гострим лезом ножа або кулінарними ножицями, заповнити виїмку начинкою, приблизно пів чайної ложки. Зробити це можна за допомогою кондитерського мішка. Булочки змастити збитим жовтком.
Випікати 15 хвилин при 180 градусах.
Булочки можна подати до бульйону, борщу або до чаю.
Часникові булочки
Часникові булочки
Часникові булочки
Часникові булочки
Часникові булочки






Часникові булочки


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:

Тісто:
- Молоко - 250 мл
- Борошно - 400 г
- Рослинна олія - 2 ст. ложки
- Сіль - 0,5 ч. ложки
- Цукор - 1 ст. ложка
- Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Для змазування:
- Жовток - 1 шт.

Начинка:
- Вершкове масло - 50 г
- Часник - 7 зубчиків
- Зелень подрібнена - 2 ст. ложки.

Приготування:

Замісити всі інгредієнти для тіста. Отримане тісто накрити рушником і залишити в теплому місці, воно повинно збільшитися в 2 рази. Готове тісто розділити на 16 частин, приблизно за 50 р. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин або більше, щоб тісто трохи піднялося.
Помістити розм'якшене масло, часник і зелень в чашу блендера і все подрібнити. Можна часник подрібнити на тертці і перемішати всі компоненти вручну.
В центрі кожної булочки зробити надріз гострим лезом ножа або кулінарними ножицями, заповнити виїмку начинкою, приблизно пів чайної ложки. Зробити це можна за допомогою кондитерського мішка. Булочки змастити збитим жовтком.
Випікати 15 хвилин при 180 градусах.
Булочки можна подати до бульйону, борщу або до чаю.
Часникові булочки
Часникові булочки
Часникові булочки
Часникові булочки
Часникові булочки



Часникові булочки


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:

Тісто:
- Молоко - 250 мл
- Борошно - 400 г
- Рослинна олія - 2 ст. ложки
- Сіль - 0,5 ч. ложки
- Цукор - 1 ст. ложка
- Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Для змазування:
- Жовток - 1 шт.

Начинка:
- Вершкове масло - 50 г
- Часник - 7 зубчиків
- Зелень подрібнена - 2 ст. ложки.

Приготування:

Замісити всі інгредієнти для тіста. Отримане тісто накрити рушником і залишити в теплому місці, воно повинно збільшитися в 2 рази. Готове тісто розділити на 16 частин, приблизно за 50 р. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин або більше, щоб тісто трохи піднялося.
Помістити розм'якшене масло, часник і зелень в чашу блендера і все подрібнити. Можна часник подрібнити на тертці і перемішати всі компоненти вручну.
В центрі кожної булочки зробити надріз гострим лезом ножа або кулінарними ножицями, заповнити виїмку начинкою, приблизно пів чайної ложки. Зробити це можна за допомогою кондитерського мішка. Булочки змастити збитим жовтком.
Випікати 15 хвилин при 180 градусах.
Булочки можна подати до бульйону, борщу або до чаю.
Часникові булочки
Часникові булочки
Часникові булочки
Часникові булочки
Часникові булочки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика