неділя, 26 травня 2013 р.

Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою

Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою



Яблука (160 г) 2 шт.
Вершкове масло 20 г
Цукор-пісок 75 г
Мінеральна вода 45 мл
Кориця мелена ½ ч.л.
Гвоздика-2 шт.
Лимонний сік 5 мл
Борошно пшеничне 100 г
Яйце куряче 2 шт.
Молоко 175 мл
Сіль 1 ч.л.
Рослинна олія 45 мл

Почистіть яблука, наріжте. Розтопіть масло, всипте яблука. Додайте цукор, воду, лимонний сік. Помішуючи, тримати на невеликому вогні. Через пару хвилин додайте спеції і алкоголь, якщо хочете. Продовжуючи помішувати, дочекайтеся, м'якості яблук

Змішайте яйця з цукром і сіллю (збиваю міксером). Влийте молоко і всипте борошно. Ще раз розмішайте, в тесті не повинно бути грудочок.

Влийте в тісто рослинне масло, перемішайте. Прогрійте сковороду на сильному вогні (потримайте так кілька хвилин). трохи змастіть маслом.

На підготовлену сковороду вилийте трохи тіста. Печіть, поки на поверхні млинця з'являться бульбашки. Переверніть на іншу сторону.
Подавайте гарячі млинці з яблучним соусом.
Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою
Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою
Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою
Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою
Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою



Млинці з яблуком по-будапештски.



Інгредієнти:

Борошно - 1 склянка.
Цукор - 1 ст.л.
Молоко - 1,5 склянки.
Масло рослинне - 2-3 ст.л.
Сіль - за смаком.

Для начинки потрібно приготувати:
Яблука - 3 шт.
Цукрова пудра - 50 р.
Гіркий шоколад - 50 р.
Арахіс (краще волоські горіхи) - 50 р.

Для шоколадного соусу до яблучним млинців:
Гіркий шоколад - 50 р.
Вершки - 100 мл
Спосіб приготування:

Етап 1. Зробити тісто для млинців. У мисці збити яйця з молоком, посолити, додати цукор і рафіновану соняшникову олію. Поступово всипати борошно, при цьому постійно збивати тісто.
Етап 2. Потім посмажити млинці на розпеченій сковороді з обох сторін.
Етап 3. Тепер приготувати начинку.
Етап 4. Яблука очистити, вийняти серцевину і натерти на середній терці.
Етап 5. Арахіс і шоколад подрібнити в блендері.
Етап 6. У мисці змішати терті яблука, шоколад з арахісом, додати цукрову пудру і корицю.
Етап 7. Готову начинку рівномірно розподілити на млинець.
Етап 8. Згорнути млинець з начинкою в трубочку і обсмажити до золотистого кольору на соняшниковій або вершковому маслі.
Етап 9.Теперь для млинчиків з яблуками приготуємо шоколадну підливку. Робимо Соус на водяній бані. У миску кришимо шоколад розтоплюємо. Коли він вже трохи підтане, додаємо вершки і ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
Етап 10. Викладаємо млинці з яблуками по-будапештски на красиву тарілку і поливаємо шоколадним соусом.

Приємного апетиту!
Млинці з яблуком по-будапештски.






Шпинатні млинці з начинкою



Інгредієнти:
Для тіста:
300-400 мл молока
0,5 пак. (220 гр.) морозива шпинату
11 ст.л. борошна
1 щіпка солі
2 зубки часнику
1 щіпка чорного меленого перцю
3 яйця
2-3 ст.л. рослинного масла
Для начинки:
м'ясо
суміш трав для мексиканської кухні
морожені овочі

Просеяную борошно змішати з сіллю і перцем, поступово влити молоко смешаное з яйцем і шпинатом, додати подрібнений часник і рослинне масло.

Все добре перемішати до однорідної маси і спекти млинці.

Для начинки м'ясо нарізати дрібними шматочками, змішати з сумішшю трав для мексиканської кухні (або з вашими улюбленими) і залишити на 20-30 хв для маринування.

М'ясо обсмажити до готовності, додати заморожені овочі, накрити кришкою і пропарити 15-20 хв.

Готову начинку загорнути в млинчики і подавати з сирним майонезом.
***Овочі можна зварити і окремо на водяній бані, змішати з обсмаженою м'ясо і загорнути в млинчики...
Шпинатні млинці з начинкою
Шпинатні млинці з начинкою
Шпинатні млинці з начинкою
Шпинатні млинці з начинкою
Шпинатні млинці з начинкою
Шпинатні млинці з начинкою



НІМЕЦЬКІ МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ



Молоко - 1 стакан
Яйця - 6 шт
Борошно - 1 склянка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Ваніль - 1 чайна ложка
Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак.

Приємного апетиту!
НІМЕЦЬКІ МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ






Млинці "Зебра".



ТІСТО:
1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйця.
Їдальня ложка цукру,
ще столова ложка - рослинної олії, щіпка солі.
Відлити трохи тіста (у мірний стакан),
додати порошок какао і трохи цукру.
Як тільки біле тісто вилити на сковороду, зверху виливаємо через "носик" темне тісто будь-яким візерунком,перевертаємо млинець і обжариваем.Начинку будь-яку, за вашим бажанням.

Приємного апетиту!
Підписуйтесь на нас - свіжі рецепти на кожен день!
Млинці "Зебра".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика