Солодкі млинці на сніданок.
Ідеальний сніданок для Масляної!
Час приготування: 25-30 хвилин
Порцій: 2
Складність страви: #d2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_блины
Вам буде потрібно:
1-2 яйця
2 склянки борошна
3 склянки молока
2-3 ст.ложки цукру
Як готувати:
1. Спочатку збиваємо яйця і цукор.
2. Потім додаємо борошно і молоко (поступово вливаючи), і 2-3 ст. ложки соняшникової олії.
3. Випікаємо млинці на розпеченій сковороді.
4. Млинці можна робити з чим завгодно, наприклад, зі згущеним молоком. Шоколад для прикраси можна потерти на дрібній тертці.
Автор рецепта - Tanya Tsalko
Приємного апетиту!
Академія кулінарії - від простих до складних страв
Тоненькі млинці на молоці.
Ніжні й майже прозорі. А які смачні!
Час приготування: 1 годину
Порцій: 4-6
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_блины #из_молока
Вам буде потрібно:
Борошно пшеничне 160 г
Молоко 500 мл
Яйце куряче 2 шт
Цукор 1 ст.л.
Сіль 0,5 ч.л.
Цукор ванільний 1 ч.л.
Олія рослинна
Як готувати:
1. У велику миску просійте борошно пшеничне. Додайте цукор, сіль, ванільний цукор.
2. В іншій мисці збийте яйця віночком, додати молоко і рослинне масло. Рослинна олія, присутнє вже в тесті, дозволить смажити млинці на сухій сковорідці, не додаючи олію.
3. Поступово, з малих доз, додайте молочну суміш в борошняну. Постійно перемішуємо ложкою. Коли маса буде як рідка сметана перемішайте суміш до повної однорідності за допомогою міксера. Залиште на 15 хвилин, щоб борошно розійшлася.
4. Долийте в 2-3 прийоми залишок рідкої суміші і перемішайте віночком. Повинно вийде гладке і однорідне тісто.
5. Підсмажте млинці на сухій сковорідці.
Приємного апетиту!
Автор рецепта - МарияС.
Академія кулінарії - від простих до складних страв
Млинці з сиром.
Ніжні, тануть у роті млинці.
Час приготування: 1 годину + 1,5-2 години на підготовку
Порцій: 4
Складність страви: #d2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_блины
Вам буде потрібно:
Млинці:
Вода - 1 стакан
Молоко - ¾ склянки
Яйце - 3 шт
Вершкове масло - 5 столових ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Борошно - 1,5 склянки
Начинка:
Сир - 450 г
Рікотта - 425 г
Яйце - 1 шт
Ванілін - 1 чайна ложка
Цедра - 2 чайних ложки
Цукор - 2 столових ложки
Як готувати:
1. Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
2. Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
3. Начиніть млинці сирною масою і загорніть їх. Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін. Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.
Приємного апетиту!
Академія кулінарії - ще більше смачних страв
Немає коментарів:
Дописати коментар