четвер, 30 травня 2013 р.

Студентський Бутерброд за 1 хвилину!

Студентський Бутерброд за 1 хвилину!



Інгредієнти:

1. Хліб - 1 шматок
2. Ковбаса - 1 шматок
Студентський Бутерброд за 1 хвилину!
Студентський Бутерброд за 1 хвилину!
Студентський Бутерброд за 1 хвилину!



Бутерброд - гриль Капрезе



Інгредієнти:

Хліб - 4 скибки
Помідор - 1 шт
Моцарелла - 150 г
Соус песто ( vkontakte.ru/wall-32194285_1807) - 4 столових ложки
Перець - за смаком
Оливкова олія - 2 столові ложки

Приготування:

Викладіть інгредієнти на обсмажений хліб і закрийте другим шматком. Готуйте на грилі до золотистої скоринки і поки сир не розплавиться (2-3 хвилини на кожну сторону).

Джерело : Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Бутерброд - гриль Капрезе
Бутерброд - гриль Капрезе



«Гарячі бутерброди з сосисками»



Інгредієнти:

●Батон нарізний.
●Майонез.
●Помідори-3-4 шт.
●Сир 200гр.
●Сосиски 500гр.
●Зелень(цибуля, петрушка, кріп)
●Рослинна олія.

Приготування:

Батон нарізати не дуже товстими шматками. Сир натерти на дрібній тертці. Сосиски порізати дрібними кубиками. Зелень нашаткувати.
Помідори порізати кружальцями.
На змащене деко олією, кладемо батон. Поверх батона викладаємо по два колечка помідора. Зверху змішану масу з сиру, зелені, сосисок, майонезу. І посипаємо ще сиром.
Ставимо в духовку. Готуємо до того моменту, коли корочка сиру стане золотистого кольору.
Приємного апетиту!

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
«Гарячі бутерброди з сосисками»






Найсмачніший бутерброд



Інгредієнти:

●6 столових ложки вершкового масла
●1 ціла велика цибулина, нарізана півкільцями
●500 гр яловичого фаршу
●сіль і перець за смаком
●5 крапель вустерским соусом
●8 скибочок швейцарського сиру
●8 скибочок житнього хліба

Приготування:

- У середній сковороді розтопити 2 столові ложки вершкового масла на середньому вогні.
- Додайте нарізану цибулю і тушкувати повільно, протягом 20 до 25 хвилин, періодично помішуючи, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору і м'яким.
- У середній мисці змішати фарш, сіль і перець, і вустерський соус. Розподіліть фарш на 4 бутерброда, за формою скибочки хліба.
- Розтопити 2 столові ложки вершкового масла в окремій сковороді на середньому вогні. Приготуйте м'ясні котлетки, підсмажте з обох сторін до готовності.
- Зберіть бутерброд наступним чином: скибочка хліба, шматочок сиру, котлетка, 1/4 частина приготовленого цибулі, інший шматочок сиру, зверху інший шматок хліба.
- На чистій сковорідці або сотейнику розтопіть 2 столові ложки вершкового масла і смажити бутерброди на середньому вогні до золотистого кольору.
- Перевернути бутерброд і підсмажити з іншого боку, поки сир не розплавиться
- Розріжте навпіл і відразу подавати!

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Найсмачніший бутерброд
Найсмачніший бутерброд
Найсмачніший бутерброд
Найсмачніший бутерброд
Найсмачніший бутерброд
Найсмачніший бутерброд
Найсмачніший бутерброд



Креативне оформлення бутербродів! Подаруйте посмішку своїм близьким! ;)

Креативне оформлення бутербродів! Подаруйте посмішку своїм близьким! ;)
Креативне оформлення бутербродів! Подаруйте посмішку своїм близьким! ;)
Креативне оформлення бутербродів! Подаруйте посмішку своїм близьким! ;)
Креативне оформлення бутербродів! Подаруйте посмішку своїм близьким! ;)
Креативне оформлення бутербродів! Подаруйте посмішку своїм близьким! ;)






Бутербродики з рибкою



Інгредієнти:

●4 зернові хлібці
●4 яйця
●2 свіжих огірка
●180 гр філе-шматочки горбуші
●майонез

Приготування:

1. Яйця відварити до готовності, очистити і дрібненько порізати. Додати майонез (за смаком), перемішати.
2. Свіжі огірки вимити, натерти їх на тертці для корейської моркви.
3. Збираємо бутербродики: хлібці злегка змастити майонезом, покласти шар огірків, на них викласти яйця, а зверху шматочки горбуші. Прикрасити за бажанням.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Бутербродики з рибкою

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика