Десерт "Кавунові часточки"
Інгредієнти:
-Яблуко (зелене) - 2 шт
-Йогурт (без добавок) - 200 г
-Ягода (за смаком)
-Цукрова пудра (за смаком)
-Желатин - 1 пакетик
-Шоколад
-Сік лимонний
Приготування:
1. Пюрировать ягоди (я взяла малину і полуницю), додати в йогурт.
2. Желатинові пластинки замочити в 2,5 ст.л. води, дати набрякнути, распустить.В приготований мус додати цукрову пудру (за смаком).
Яблука розрізати навпіл, акуратно ложечкою вибрати вміст, полити соком лимона.
Приготувати шоколадну стружку.
3. Заповнюємо половинки яблук мусом, додаючи шоколадну стружку.
4. Ставимо в морозилку до повного застигання мусу.
Розрізаємо на шматочки.
Смугастий сирний десерт
Інгредієнти:
450 гр. сметани низької жирності
4 ч. ложки желатину
400 гр. незернистого сиру
цукрова пудра за смаком
2 харчових барвника (какао і вишневий барвник)
роз'ємна форма (маленька) або нераз'емна з пекарської папером
Приготування:
Желатин замочуємо в 3/4 склянки прохолодної кип'яченої води.
Змішуємо сир зі сметаною, додаємо цукрову пудру до смаку, виливаємо в цю масу розпущений на водяній бані желатин.
Ділимо на 3 частини і 2 з них підкрашуемо барвниками
У роз'ємну форму виливаємо по черзі строго по серединці по 4 ст. ложки білої маси
потім рожевої
потім з какао
до тих пір, поки все не закінчиться.
Прибираємо в холодильник мінімум на 4 години,
потім дістаємо з форми і нарізаємо.
Дуже смачний корисний десерт а-ля підданого
Інгредієнти:
1 стиглий банан
1 стигле авокадо
4 столові ложки какао
2 столові ложки кефіру
Приготування:
Спочатку збийте в блендері банан і авокадо до однорідної маси. Потім додайте туди ж какао і кефір і збийте ще раз. Викладіть в креманки і подавайте.
Десерт «Секс у сковороді»
Інгредієнти:
Основа:
Волоські горіхи (або пеканы) подрібнені - 1 стакан
Цукор - 3 столових ложки
Вершкове масло - 110 г
Борошно - 1 склянка
Начинка:
Перший шар:
Вершковий сир - 500 г
Цукрова пудра - 1 стакан
Вершки для збивання - 1 стакан
Ванільний пудинг:
Суха суміш ванільного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Шоколадний пудинг:
Суха суміш ваніль шоколадного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Останній шар:
Вершки для збивання - 2 склянки
Тертий шоколад
Приготування:
Духовку нагрійте до 175 градусів.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом.
У міксері збийте всі інгредієнти для основи. Цю суміш викладіть на дно блюдо і щільно утрамбуйте її.
Випікайте близько 20 хвилин.
Ванільний і шоколадний пудинг приготуйте на молоці у відповідності з інструкціями на упаковці (кожен окремо). Збийте В міксері вершковий сир, цукрову пудру і склянку сливою до повітряного стану.
Остудіть основу. Викладіть шар вершкового сиру. Зверху шоколадний і ванільний пуддинг.Сверху викладіть збиті вершки і присипте тертим шоколадом. Поставте в холодильник на пару годин і подавайте до столу.
Проста цукрова павутинка як прикраса для десертів
Інгредієнти:
Цукор - 0,5 скл.
Сік лимонний - 0,5 ч. л.
Приготування:
Цукор+лимонний сік розігріваємо на сковороді до золотистого кольору, знімаємо з вогню, чекаємо, поки злегка загусне.
Вилку (або віночок) мачає в карамель і коли бачимо, що вона вже не капає, а починає тягнутися, швидкими рухами (тільки дуже вже активно віночком не розмахуйте - заплутаєтеся в павутині) наносимо карамель на ополоник і вилки. Вилки і ополоник змащуємо рослинним маслом, щоб легко відійшла карамель. Творимо. Потрібна деяка вправність і практика. З ополоника знімаємо кокон, а з вилок сітку і споруджуємо ось таку вежу.
Дуже простий і дуже смачний десерт
Інгредієнти:
- 100 р білого шоколаду
- 60 г вершків 22%
- 250 г натурального йогурту (без смакових добавок)
- 5-6 мандаринів без кісточок
1. Шоколад розтопіть з вершками, перемішайте до однорідної маси. Остудіть. Потім додайте в цю масу йогурт, знову перемішайте і поставте в холодильник (щоб маса була прохолодна).
2. Мандарини очистіть (від шкірки, прожилок, кісточок).
3. Викладіть в склянку шарами мандарини і вийшов білий крем.
Сирно-фруктовий десерт (смачно і легко)
Інгредієнти:
500г - сир (будь-який)
300г - сметана
цукровий пісок - по-смаку
30г - желатин (краще швидкорозчинний)
Будь-які сезонні фрукти (тут використані полуниця і банани)
+форма ( приблизно 26 см)
Приготування:
1. Сир змішати з цукром (1,5ст л піску)
2. Сметану змішати з цукром (1,5ст л пісок). Фрукти промити і викласти на дно форми
3. Підготувати желатин (згідно інструкції на упаковці)З'єднати сир+сметана і перемешать.Получается рідка маса
4. Влити тонкою цівкою желатин в сирно-сметанную массу.Перемешать.Получившейся сумішшю покриваємо всі фрукти (рівномірно)
5. Відправляємо в холодильник (на 1-2 години).
6. Дістати, розрізати на порційні шматки і сервірувати фруктами
Десерт "Шоколадні пальчики"
Інгредієнти:
- 2 склянки цукру
- 1 склянку молока
- 60 г вершкового масла
- 1 ч. л. ваніліну
- шоколад для глазурі
Приготування:
1. Розчинити цукор в молоці на повільному вогні.
2. Додати інші інгредієнти і перемішати.
3. Скачати з отриманого тіста ковбаски.
4. Викласти на лист для запікання і випікати в попередньо розігрітій до 180 С духовці близько 10-15 хвилин (стежити, щоб пальчики не пригоріли).
5. Дістати з духовки і повністю остудити при кімнатній температурі.
6. Розтопити шоколад.
7. Залити пальчики шоколадом.
Немає коментарів:
Дописати коментар