середа, 29 травня 2013 р.

Джандуйотто (Gianduiotto), популярний десерт з міста Турин, італійського регіону П'ємонт.

Джандуйотто (Gianduiotto), популярний десерт з міста Турин, італійського регіону П'ємонт.



Інгредієнти:
2 яйця, злегка збити
1 склянка цукру
1 склянку несолодкого какао-порошку
110 г вершкового масла, розтопити і остудити
3 столових ложки обсмаженого фундука або мигдалю
110 г твердого печива амаретто (мигдальне печиво), розламати
1/4 склянки збитих вершків

Приготування:
Стелить форму для хліба папером для випічки.
У великій мисці збийте яйця з цукром до пухкої маси. Додайте какао і перемішайте, не залишаючи грудочок.
В основну масу додайте розтоплене масло кімнатної температури. Туди ж додайте нарубані горіхи і наломанное печиво. Перемішайте до максимально однорідної маси. Перелийте тісто в приготовану форму. Поставте її в холодильник на 3-4 години застигнути.
При подачі прикрасьте збитими вершками та горіхами.
Джандуйотто (Gianduiotto), популярний десерт з міста Турин, італійського регіону П'ємонт.
Джандуйотто (Gianduiotto), популярний десерт з міста Турин, італійського регіону П'ємонт.



Незвичайний десерт ;)

Незвичайний десерт ;)
Незвичайний десерт ;)






Каттер для десертних прикрас.

Каттер для десертних прикрас.









Хочете пружну попку і плоский живіт?<br/><br/><br/><br/><br/><br/>Workout | Будь в формі <br/>16 мар 2013 в 10:25<br/><br/><br/>Сирний десерт з вишнею (100 гр - 140.28 ккал)



Сирний десерт з вишнею (100 гр - 140.28 ккал)

Інгредієнти:
1 маленьке яйце;
70 гр. нежирного йогурту;
25 гр. мелених вівсяних пластівців;
25 гр. висівок (у мене суміш пшеничних і вівсяних);
30 гр. кураги;
1/2 ч.л. соди;
ванілін.

Для сирного шару:
100 гр. м'якого сиру (у мене домашній);
50 гр. вишні без кісточок.

Приготування:
1. Курагу замочити на годину в холодній воді. Подрібнити в блендері дуже дрібно, додати яйце і йогурт ще раз збити. 2. Ввести всі сухі інгредієнти і ретельно перемішати.
3. Випікати на 160 гр. близько 15 хвилин. Дати охолонути.
4. Розрізати коржик вздовж на 2 частини. Прокласти начинкою.
Прибрати на кілька годин в холодильник.
Хочете пружну попку і плоский живіт?<br/><br/><br/><br/><br/><br/>Workout | Будь в формі <br/>16 мар 2013 в 10:25<br/><br/><br/>Сирний десерт з вишнею (100 гр - 140.28 ккал)






Десерт «Секс у сковороді»



Інгредієнти:
Основа:
Волоські горіхи (або пеканы) подрібнені - 1 стакан
Цукор - 3 столових ложки
Вершкове масло - 110 г
Борошно - 1 склянка

Начинка:
Перший шар:
Вершковий сир - 500 г
Цукрова пудра - 1 стакан
Вершки для збивання - 1 стакан
Ванільний пудинг:
Суха суміш ванільного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Шоколадний пудинг:
Суха суміш ваніль шоколадного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Останній шар:
Вершки для збивання - 2 склянки
Тертий шоколад

Приготування:
Духовку нагрійте до 175 градусів.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом.
У міксері збийте всі інгредієнти для основи. Цю суміш викладіть на дно блюдо і щільно утрамбуйте її.
Випікайте близько 20 хвилин.
Ванільний і шоколадний пудинг приготуйте на молоці у відповідності з інструкціями на упаковці (кожен окремо). Збийте В міксері вершковий сир, цукрову пудру і склянку сливою до повітряного стану.
Остудіть основу. Викладіть шар вершкового сиру. Зверху шоколадний і ванільний пуддинг.Сверху викладіть збиті вершки і присипте тертим шоколадом. Поставте в холодильник на пару годин і подавайте до столу.
Десерт «Секс у сковороді»



Сирний десерт з малиною!



Інгредієнти:

360г малини
200г цукру
30г швидкорозчинного желатину
100г борошна
50г вершкового масла
1 яєчний жовток
2г ванільного цукру
120г сиру
450 г сметани
30г желатину

Приготування:

1. Готуємо желе з малини. Для цього ягоду кладемо в сотейник, додаємо 60 гр (3 ст.л.) цукру і гріємо, поки малина не пустить сік. Цим часом в 90 гр води розчиняємо 30 гр желатину. Тепер потрібно розтовкти малину в пюре і протерти через сито
2. З'єднуємо ягідне пюре і розчинений желатин. Виливаємо у форму. Форму обираємо таку, щоб шар вийшов близько 7 мм. Залишаємо застигати.
3. Тепер потрібно приготувати пісочне тісто. Для цього борошно просіваємо, додаємо 20 гр цукру, вершкове масло і перетираємо швидко руками в крихту. Потім додаємо жовток і 1 ст.л. води. Замішуємо тісто. Місити довго не потрібно.
4. Як тільки зібрався в грудку - досить. Обертаємо плівкою і кладемо в холодильник на 30 хвилин. Тісто ділимо на 6 частин. Кожен розкачуємо і вирізаємо виїмкою, відповідної форми та розміру вашого майбутнього десерту.
5. Тепер наколюємо основу виделкою і на кожен шматок кладемо пергаментний папір, а зверху посипаємо рисом для того, щоб основа вийшла рівна. Випікаємо при 200С хвилин 10. Потім ще пару хвилин вже без рису. Даємо повністю охолонути.
6. Готуємо сирний крем. Спочатку потрібно замочити 30 гр желатину в 120 гр води. А тим часом збиваємо міксером близько хвилини сир, сметану, цукор і ванільний цукор. Сюди вливаємо набряклий желатин і продовжуємо ще трохи збивати.
7. Тепер посуд з кремом ставимо в більшу за розміром миску, наповнену гарячою водою. Це потрібно для того, щоб крем не загус раніше часу
8. Приступаємо до збірки. У форму кладемо трохи сирного крему. Ставимо в холодильник на 15 хвилин. Крем швидко схоплюється. Тепер на нього кладемо гурток ягідного желе, менший за діаметр нашої форми.
9. І знову заливаємо кремом, але не до кінця. Ставимо в холодильник ще на хвилин 15-20. Десерт дістаємо з холодильника. Кладемо другий шар малинового желе. І заливаємо сирним кремом до кінця. Вирівнюємо плоскою стороною ножа поверхню. Ставимо в холодильник.
10. Готовий десерт перед подачею потрібно витягти з форми. Для цього в глибоку миску наливаємо гарячу воду і опускаємо формочку на 20 секунд. Потім перевертаємо форму на піщану основу. Оформляємо ягодами.
Сирний десерт з малиною!
Сирний десерт з малиною!
Сирний десерт з малиною!
Сирний десерт з малиною!
Сирний десерт з малиною!
Сирний десерт з малиною!
Сирний десерт з малиною!
Сирний десерт з малиною!
Сирний десерт з малиною!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика