середа, 29 травня 2013 р.

Ніжне й ароматне овочеве блюдо

Ніжне й ароматне овочеве блюдо



Інгредієнти:

4-6 картоплин,
2 молодих кабачка,
2 баклажана,
3-4 болгарських перцю,
3-5 помідорів,
2-4 зубчики часнику,
500г сметани,
1 ч ложка солі, перець.

Приготування:

Картоплю треба порізати невеликими шматочками і відварити протягом 5 хвилин у підсоленій воді.

Баклажани і кабачки також порізати часточками, а перець - соломкою. Помідори натерти на крупній тертці, можна нарізати кружечками, часник дрібно порізати.

Потім викласти у глибоку форму картоплю, кабачки (посолити), потім баклажани (посолити і поперчити), перець і зверху посипати часником. Залити все сметаною і поверх її викласти помідорну масу або кружечки помідор. Поставити форму в духовку на 25-35 хвилин.

Корисна інформація:

Якщо сметана дуже густа, то можна розвести її водою.



Приготуйте наивкуснейшую запіканку - порадуйте домашніх прекрасним блюдом!



Інгредієнти:
- 300 гр. фаршу яловичини або свинини,
- 3 ст.л. сметани,
- 1 ст. л. вершкового масла,
- 100 гр. твердого сиру.

Приготування:

1. У посуд для запікання покладіть кілька шматочків вершкового масла.
2. Потім рівномірно укладіть фарш.
3. Посипте м'ясо тертим сиром.
4. Залийте сметаною і поставте в духовку на слабкий вогонь (150-180°С).
5. Запікайте 1 годину до утворення рум'яної скоринки. Гарнір можна подати будь-який.

Приємного вам апетиту!
Приготуйте наивкуснейшую запіканку - порадуйте домашніх прекрасним блюдом!



Шикарне м'ясне блюдо з не менш шикарним маринадом.


Інгредієнти:

Лайм 2 шт.
Перець чилі 1 шт.
Петрушка 50 г
Часник часточки 6 шт.
Імбир свіжий 5 см
Оливкова олія 100 мл
Сіль 1 ч.л.
Перець чорний мелений ½ ч.л.
Свиняча корейка 700 г

Приготування:
З лаймів знімаємо цедру, нарізаємо петрушку, часник нарізаємо впоперек тонкими пластинками. Корінь імбиру натираємо на тертці, Перець чилі розрізаємо вздовж навпіл, нарізаємо впоперек смужками. Можна насіння залишити в маринаді, якщо хто бажає погостріше.

Цедру, часник, імбир, петрушку і перець з кладываем в ступку і гарненько розтираємо товкачем в пасту.

Потім видавлюємо туди сік лаймів, додаємо оливкову олію, сіль, чорний перець і перемішуємо. Маринад готовий.

Корейку розрізаємо на 4 відбивних на кісточці. Натираємо маринадом відбивні і складаємо їх у посудину помариноваться приблизно на 40-45 хвилин. Посуд краще прикрити харчовою плівкою.

Нагріваємо в товстостінній сковороді трохи олії до температури трохи вище середньої. Відбивні очищаємо від великих шматочків маринаду, щоб вони не горіли, і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини на кожній стороні.

Складаємо м'ясо у форму для запікання. Поливаємо маринадом і запікаємо в духовці до готовності, приблизно 20 хвилин.
Шикарне м'ясне блюдо з не менш шикарним маринадом.






Шикарне м'ясне блюдо з не менш шикарним маринадом.


Інгредієнти:

Лайм 2 шт.
Перець чилі 1 шт.
Петрушка 50 г
Часник часточки 6 шт.
Імбир свіжий 5 см
Оливкова олія 100 мл
Сіль 1 ч.л.
Перець чорний мелений ½ ч.л.
Свиняча корейка 700 г

Приготування:
З лаймів знімаємо цедру, нарізаємо петрушку, часник нарізаємо впоперек тонкими пластинками. Корінь імбиру натираємо на тертці, Перець чилі розрізаємо вздовж навпіл, нарізаємо впоперек смужками. Можна насіння залишити в маринаді, якщо хто бажає погостріше.

Цедру, часник, імбир, петрушку і перець з кладываем в ступку і гарненько розтираємо товкачем в пасту.

Потім видавлюємо туди сік лаймів, додаємо оливкову олію, сіль, чорний перець і перемішуємо. Маринад готовий.

Корейку розрізаємо на 4 відбивних на кісточці. Натираємо маринадом відбивні і складаємо їх у посудину помариноваться приблизно на 40-45 хвилин. Посуд краще прикрити харчовою плівкою.

Нагріваємо в товстостінній сковороді трохи олії до температури трохи вище середньої. Відбивні очищаємо від великих шматочків маринаду, щоб вони не горіли, і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини на кожній стороні.

Складаємо м'ясо у форму для запікання. Поливаємо маринадом і запікаємо в духовці до готовності, приблизно 20 хвилин.
Шикарне м'ясне блюдо з не менш шикарним маринадом.



На Фіджі роблять особливу страву. Для цього свиню не годують тиждень, потім дають їй поїсти телятини, а через кілька годин вбивають. Після з шлунка витягують полупереваренную їжу, яку готують і вживають в їжу.

На Фіджі роблять особливу страву. Для цього свиню не годують тиждень, потім дають їй поїсти телятини, а через кілька годин вбивають. Після з шлунка витягують полупереваренную їжу, яку готують і вживають в їжу.






Ніжне й ароматне овочеве блюдо



Інгредієнти:

4-6 картоплин,
2 молодих кабачка,
2 баклажана,
3-4 болгарських перцю,
3-5 помідорів,
2-4 зубчики часнику,
500г сметани,
1 ч ложка солі, перець.

Приготування:

Картоплю треба порізати невеликими шматочками і відварити протягом 5 хвилин у підсоленій воді.

Баклажани і кабачки також порізати часточками, а перець - соломкою. Помідори натерти на крупній тертці, можна нарізати кружечками, часник дрібно порізати.

Потім викласти у глибоку форму картоплю, кабачки (посолити), потім баклажани (посолити і поперчити), перець і зверху посипати часником. Залити все сметаною і поверх її викласти помідорну масу або кружечки помідор. Поставити форму в духовку на 25-35 хвилин.
Ніжне й ароматне овочеве блюдо



Ніжне й ароматне блюдо



Інгредієнти:

4-6 картоплин,
2 молодих кабачка,
2 баклажана,
3-4 болгарських перцю,
3-5 помідорів,
2-4 зубчики часнику,
500г сметани,
1 ч ложка солі, перець.

Приготування:

Картоплю треба порізати невеликими шматочками і відварити протягом 5 хвилин у підсоленій воді.

Баклажани і кабачки також порізати часточками, а перець - соломкою. Помідори натерти на крупній тертці, можна нарізати кружечками, часник дрібно порізати.

Потім викласти у глибоку форму картоплю, кабачки (посолити), потім баклажани (посолити і поперчити), перець і зверху посипати часником. Залити все сметаною і поверх її викласти помідорну масу або кружечки помідор. Поставити форму в духовку на 25-35 хвилин.

Корисна інформація:

Якщо сметана дуже густа, то можна розвести її водою.
Ніжне й ароматне блюдо

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика