середа, 29 травня 2013 р.

Дуже Ліниві Голубці

Дуже Ліниві Голубці



Інгредієнти:
- Капуста - 100 г
- Морква - 1 шт.
- Курячий фарш - 500 г
- Сметана - 100 г
- Томатна паста - 50 г
- Яйця - 2 шт.
- Вода - 100 мл
- Сіль, перець чорний молоти

+ (за бажанням)
- Рис - 50 г
- Цибулина - 1 шт.

Приготування:
1. Моркву і капусту шаткуємо на комбайні.
2. Змішуємо з фаршем і додаємо яйця.
3. Тепер готуємо заливку - змішуємо томатну пасту, сметану і воду; солимо і перчимо.
4. Формуємо кульки (тюфтельки) з фаршу і кладемо в каструльку (краще гусятницю). Заливаємо кульки заливальне соусом і тушкуємо на невеликому вогні 25 хвилин.
5. Зауважте, що в інгредієнтах числяться ще цибулю і рис. Ви можете додати у фарш відварені рис і порубаний лук (разом з капустою і морквою в комбайні). Але на мій смак і без рису з цибулею ліниві голубці виходять дууууже смачними і більш ніжними.



Голубці з духовки



Інгредієнти:
- фарш телячий - 600 гр
- рис - 100 гр
- капуста - 300 гр
- ріпчаста цибуля - 100 гр
- яйце - 3 шт - 210 гр
- сметана 15% - 400 гр

Приготування:

1. Фарш змішати з дрібно нарубаним цибулею, рисом, вареними яйцями, додати сіль, перець.
2. Капусту відварити, зняти листя, загорнути в кожен лист фарш.
3. Викласти голубці плотненько один до одного на глибоке деко, скропіть олією (близько 1 гр), намазати зверху сметаною.
4. Поставити в духовку на 1 годину (приблизно). Поки сметана не зарум'яниться.
Голубці з духовки



Голубці



Інгредієнти:

Начинка:
Яловичий фарш - 700 г
Свинячий фарш - 250 г
Рис (відварений) - 1 склянка
Яйце - 1 шт
Петрушка - 1 столова ложка
Цибулина
Паприка - 1 чайна ложка
Сіль і перець - за смаком
Томат-паста - 100 г
Капуста - 1 середній качан
Квашена капуста - 500 г

Соус:
Томат паста - 425 г
Томати у власному соку - 800 г
Курячий бульйон - 1/2 склянки
Часник - 1 зубчик
Коричневий цукор - 1 столова ложка
Сіль і перець - за смаком

Приготування:
Зніміть верхні листки з качана і вимийте.
Підготуйте велику каструлю з водою. Занурте качан капусти в киплячу воду на 3-4 хвилини, щоб листя стали мягче.Достаньте і остудіть.
Всі інгредієнти для начинки змішайте.
Як тільки качан капусти охолов, відокремте листя.
На кожен лист викладіть фарш, загорніть конвертиком.
Якщо весь фарш витрачений, а капуста ще залишилася, то нашаткуйте її і викладіть на дно чистої каструлі. Наверх викладіть квашену капусту . Інгредієнти для соусу змішайте.
Якщо весь фарш витрачений, а капуста ще залишилася, то нашаткуйте її і викладіть на дно чистої каструлі. Наверх викладіть квашену капусту . Інгредієнти для соусу змішайте.
Викладіть 1 шар голубців і залийте половиною приготованого соусу. Знову викладіть капусту - інші голубці - томатний соус. Закрийте каструлю кришкою і доведіть соус до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте 2-2,5 години.
Голубці
Голубці
Голубці
Голубці
Голубці
Голубці






Голубці з духовки



Інгредієнти:

- фарш телячий - 600 гр
- рис - 100 гр
- капуста - 300 гр
- ріпчаста цибуля - 100 гр
- яйце - 3 шт - 210 гр
- сметана 15% - 400 гр

Приготування:

1. Фарш змішати з дрібно нарубаним цибулею, рисом, вареними яйцями, додати сіль, перець.
2. Капусту відварити, зняти листя, загорнути в кожен лист фарш.
3. Викласти голубці плотненько один до одного на глибоке деко, скропіть олією (близько 1 гр), намазати зверху сметаною.
4. Поставити в духовку на 1 годину (приблизно). Поки сметана не зарум'яниться.



Голубці з духовки



Інгредієнти:

фарш телячий - 600 гр
рис - 100 гр
капуста - 300 гр
цибуля ріпчаста - 100 гр
яйце - 3 шт - 210 гр
сметана 15% - 400 гр

Приготування:

1. Фарш змішати з дрібно нарубаним цибулею, рисом, вареними яйцями, додати сіль, перець.
2. Капусту відварити, зняти листя, загорнути в кожен лист фарш.
3. Викласти голубці плотненько один до одного на глибоке деко, скропіть олією (близько 1 гр), намазати зверху сметаною.
4. Поставити в духовку на 1 годину (приблизно). Поки сметана не зарум'яниться.






Ліниві голубці



Інгредієнти:
- М'ясний фарш -500 гр.
- Відварений рис - 100 гр.

- Білокачанна капуста - 200 гр.

Для соусу:
- Кетчуп -2 ст. л.
- Майонез -1 ст. л.
- Вода кип'ячена -300 мл
- Борошно - для паніровці

Приготування:
1. Капусту нашаткувати не дуже дрібно, залити гарячим окропом і дати постояти 5-10 хвилин.
2. Це робиться для того, щоб капуста стала м'якше і прибрати гіркоту.
3. Після злити воду і віджати капусту.
4. Змішати й посолити фарш, рис, капусту.
5. Скачати кульки і обваляти в борошні.
6. Обсмажити на соняшниковій олії з двох боків до рум'яної скоринки.
7. Залити соусом і тушкувати 40-60 хвилин.
Приємного апетиту!
Ліниві голубці



Голубці з духовки



Інгредієнти:

- фарш телячий - 600 гр
- рис - 100 гр
- капуста - 300 гр
- ріпчаста цибуля - 100 гр
- яйце - 3 шт - 210 гр
- сметана 15% - 400 гр

Приготування:

1. Фарш змішати з дрібно нарубаним цибулею, рисом, вареними яйцями, додати сіль, перець.
2. Капусту відварити, зняти листя, загорнути в кожен лист фарш.
3. Викласти голубці плотненько один до одного на глибоке деко, скропіть олією (близько 1 гр), намазати зверху сметаною.
4. Поставити в духовку на 1 годину (приблизно). Поки сметана не зарум'яниться.

Приємного апетиту!






Пісні голубці



- Інгредієнти:
* 1 качан капусти
* 250 г рису
* 2 цибулини
* 300-400 г грибів
* томат-паста
* рослинна олія 2 ст.л.
* сіль
* мелений чорний перець

Спосіб приготування:

1) Цибулю очистити, дрібно нарізати і спасерувати на олії в сотейнику, залити 0,5 л води, додати промитий рис
і варити на середньому вогні 15 хв.
2) Покласти нарізані гриби, посолити і поперчити. Варити до випарювання рідини.
4) Капусту розібрати на листя. Тверді підстави листя зрізати. На кожен капустяний лист викласти 2-3 ст. л. начинки і загорнути.
5) Голубці перекласти в каструлю, залити томатом-пастою, розведений теплою водою і олією.
6)Тушкувати пісні голубці в духовці 1 год 30 хв при 180-200 °С.

Приємного апетиту ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика