Смачний домашній тортик
Білий корж:
1ст. сметани,
1 яйце,
1 ст. цукру,
1 склянку борошна,
пів чайної ложки соди.
Темний корж:
1ст. сметани,
1 яйце,
1ст. цукру,
1ст. борошна,
пів чайної ложки соди,
2 стіл. л. какао.
Крем:
600-700 г жирної сметани,
1 ст.сахара.
Також:
3-4 банана,маленька банка ананасів.
Спекти 2 коржі - темний і светлый.Каждый корж розрізати пополам.Выбрать темний або світлий корж для основи(який більше подобається за бажанням).Остальное поламати руками на кусочки.Бананы порізати кружечками(чес більше бананів,тим смачніше).
Для крему збити сметану з сахаром.Наломанные шматочки коржів змішати з кремом.
Укладати шарами:
На цілий корж викладаємо частину крему,банани і трохи ананасів,потім шматочки коржів разом з кремом.Весь торт викладаємо гіркою,поки не закінчаться коржі і фрукты.В кінці поливаємо весь торт кремом.Даже якщо крем буде стікати,нічого страшного - збираємо його ложкою і знову поливаємо торт,поки все не вбереться в коржі.
Торту бажано ніч постояти в холодильнику.
Приємного апетиту!!!
Популярний тришаровий домашній торт
Інгредієнти:
Тісто на один корж:
Сметана-1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Цукор - 1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Куряче яйце - 1 штука;
Борошно - 3 ст. ложки;
Показати повністю..
Сода - ¼ ч. ложки.
Наповнювачі:
1 корж - 1 стакан волоських горіхів;
2 корж - ¾ склянки родзинок;
3 корж - ½ склянки маку.
Крем:
Цукор - 1 стакан об'ємом 200 мл;
Жовток - 3 курячих яйця;
Молоко - 3 ст. ложки;
Вершкове масло - 200 грам.
Приготування:
Родзинки і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити. Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин, до сухої сірники.
Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор. На маленькому вогні, постійно помішуючи - проварити до загустіння (7 хвилин). Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишноти і додати в крем. Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати їм остиглі коржі.
Популярний тришаровий домашній торт
Тісто на один корж:
Сметана-1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Цукор - 1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Куряче яйце - 1 штука;
Борошно - 3 ст. ложки;
Показати повністю..
Сода - ¼ ч. ложки.
Наповнювачі:
1 корж - 1 стакан волоських горіхів;
2 корж - ¾ склянки родзинок;
3 корж - ½ склянки маку.
Крем:
Цукор - 1 стакан об'ємом 200 мл;
Жовток - 3 курячих яйця;
Молоко - 3 ст. ложки;
Вершкове масло - 200 грам.
Приготування. Родзинки і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити. Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин, до сухої сірники.
Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор. На маленькому вогні, постійно помішуючи - проварити до загустіння (7 хвилин). Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишноти і додати в крем. Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати їм остиглі коржі.
Популярний тришаровий домашній торт
Тісто на один корж:
Сметана-1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Цукор - 1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Куряче яйце - 1 штука;
Борошно - 3 ст. ложки;
Показати повністю..
Сода - ¼ ч. ложки.
Наповнювачі:
1 корж - 1 стакан волоських горіхів;
2 корж - ¾ склянки родзинок;
3 корж - ½ склянки маку.
Крем:
Цукор - 1 стакан об'ємом 200 мл;
Жовток - 3 курячих яйця;
Молоко - 3 ст. ложки;
Вершкове масло - 200 грам.
Приготування. Родзинки і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити. Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин, до сухої сірники.
Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор. На маленькому вогні, постійно помішуючи - проварити до загустіння (7 хвилин). Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишноти і додати в крем. Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати їм остиглі коржі.
Популярний тришаровий домашній торт
Тісто на один корж:
Сметана-1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Цукор - 1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Куряче яйце - 1 штука;
Борошно - 3 ст. ложки;
Показати повністю..
Сода - ¼ ч. ложки.
Наповнювачі:
1 корж - 1 стакан волоських горіхів;
2 корж - ¾ склянки родзинок;
3 корж - ½ склянки маку.
Крем:
Цукор - 1 стакан об'ємом 200 мл;
Жовток - 3 курячих яйця;
Молоко - 3 ст. ложки;
Вершкове масло - 200 грам.
Приготування. Родзинки і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити. Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин, до сухої сірники.
Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор. На маленькому вогні, постійно помішуючи - проварити до загустіння (7 хвилин). Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишноти і додати в крем. Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати їм остиглі коржі.
Популярний тришаровий домашній торт
Тісто на один корж:
Сметана-1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Цукор - 1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Куряче яйце - 1 штука;
Борошно - 3 ст. ложки;
Показати повністю..
Сода - ¼ ч. ложки.
Наповнювачі:
1 корж - 1 стакан волоських горіхів;
2 корж - ¾ склянки родзинок;
3 корж - ½ склянки маку.
Крем:
Цукор - 1 стакан об'ємом 200 мл;
Жовток - 3 курячих яйця;
Молоко - 3 ст. ложки;
Вершкове масло - 200 грам.
Приготування. Родзинки і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити. Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин, до сухої сірники.
Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор. На маленькому вогні, постійно помішуючи - проварити до загустіння (7 хвилин). Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишноти і додати в крем. Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати їм остиглі коржі.
Немає коментарів:
Дописати коментар