вівторок, 28 травня 2013 р.

Бутерброд з лососем

Бутерброд з лососем



Інгредієнти: Копчений лосось
Свіжа моцарелла
Свіжий багет
Оливкова олія - 1 столова ложка
Мед - 1 чайна ложка
Соєвий соус - 2 чайних ложки
Часниковий порошок - 1 чайна ложка
Зелена цибуля - 2 столових ложки

Спосіб приготування: Хліб наріжте і змастіть його оливковою олією. Обсмажте в духовці до хрусткої скоринки.
На кожен шматок багета викладіть слайс моцарели і лосося (розмір на Ваш розсуд).
У мисці змішайте мед, соєвий соус і часниковий порошок.
Збризніть цією сумішшю кожен бутерброд, присипте нарізаним зеленим цибулею і подавайте.
Приємного апетиту!
Бутерброд з лососем



Бутерброди "Легка екзотика"


Інгредієнти
Багет або батон - 1 шт.
Листя салату - пучок.
Майонез -
Яйце - 1 шт.
Маринований огірочок - 1-2 шт.
Куряча копчена грудка або індичка - 200 р. (нарізка).
Ківі - 1-2 шт.
Фізаліс - 200 р.
Зелень - петрушка, кріп.
Спосіб приготування

Етап 1 Готуємо суміш для намазування : яйце відварне натерти на крупній тертці, огірок дрібно покришити ,зелень нарізати, все перемішати з майонезом.
Етап 2 Хліб нарізати шматочками.
Етап 3 Намазати скибочки багета, покласти листочок салату, наверх нарізку, платівку ківі, а зверху половинку фізаліс, проткнути цю красу шпажкою і подавати.
Приємного апетиту!
Бутерброди Легка екзотика



"Гарячі бутерброди з сосисками"



Інгредієнти:
Батон нарізний.
Майонез.
Помідори 3-4 шт.
Сир 200гр.
Сосиски 500гр.
Зелень(цибуля, петрушка, кріп)
Рослинне масло.

Приготування:
1. Батон нарізати не дуже товстими шматками. Сир натерти на дрібній тертці. Сосиски порізати дрібними кубиками. Зелень нашаткувати.
2. Помідори порізати кружальцями.
3. На змащене деко олією, кладемо батон. Поверх батона викладаємо по два колечка помідора. Зверху змішану масу з сиру, зелені, сосисок, майонезу. І посипаємо ще сиром.
4. Ставимо в духовку. Готуємо до того моменту, коли корочка сиру стане золотистого кольору.
Приємного апетиту!
"Гарячі бутерброди з сосисками"






Гарячий бутерброд з моцареллою


Приготування:
1. Кедрові горіхи підсмажити на сухій сковороді.
2. Часник почистити і помити. Подрібнити.
3. Пармезан натерти на дрібній тертці.
4. Петрушку і шпинат помити.
5. Подрібнити в блендері кедрові горіхи, петрушку, часник, 2/3 натертого пармезану і 4 ст. ложки оливкової олії до однорідної маси.
6. Розігріти на сковороді трохи оливкової олії і обсмажити шпинат 10-15 секунд. Після вимкнути вогонь, посолити, поперчити, перемішати і залишити шпинат на сковорідці.
7. Моцарелу нарізати скибочками.
8. Хліб з одного боку змастити соусом.
9. На шматочок хліба викласти шпинат, зверху - скибочки моцарели. Накрити другим шматочком хліба змазаній стороною соусом вниз.
10. Яйця збити з молоком і вмочити весь бутерброд в цю суміш.
11. Посипати бутерброд половиною залишився пармезану, викласти на розігріту сковороду сиром вниз, посипати пармезаном.
12. Обсмажити з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Гарячий бутерброд з моцареллою



"Гарячі бутерброди з сосисками"



Інгредієнти:
Батон нарізний.
Майонез.
Помідори 3-4 шт.
Сир 200гр.
Сосиски 500гр.
Зелень(цибуля, петрушка, кріп)
Рослинне масло.

Приготування:
1. Батон нарізати не дуже товстими шматками. Сир натерти на дрібній тертці. Сосиски порізати дрібними кубиками. Зелень нашаткувати.
2. Помідори порізати кружальцями.
3. На змащене деко олією, кладемо батон. Поверх батона викладаємо по два колечка помідора. Зверху змішану масу з сиру, зелені, сосисок, майонезу. І посипаємо ще сиром.
4. Ставимо в духовку. Готуємо до того моменту, коли корочка сиру стане золотистого кольору.
Приємного апетиту!
"Гарячі бутерброди з сосисками"






Бутерброди "сонечка"



Вам знадобиться:

Батон нарізний
Червона риба (лосось, форель, горубша, сьомга)
Масло вершкове
Помідори
Маслини без кісточок
Петрушка

Приготування:

1. Відокремити червону рибу від кісток і шкірки, нарізати тонкими скибочками.
2. Взяти батон, розрізати кожен нарізаний скибочку батона навпіл.
3. Змастити вершковим маслом кожну половинку скибочки.
4. Зверху покласти шматочок червоної риби.
5. Взяти помідори, розрізати їх навпіл. Кожну половинку надрізати не до кінця, так, щоб вийшли крильця боже корівки.
6. Зробити голову у сонечка з допомогою маслини, розрізаної навпіл.
7. Цятки для сонечка зробити з допомогою мелкорубленых шматочків маслин.
8. Покласти сонечок на червону риби і прикрасити гілочкою петрушки!Смачно і красиво! Особливо дивує гостей!
Бутерброди "сонечка"



Найсмачніший бутерброд



Інгредієнти:
- 6 столових ложки вершкового масла
- 1 ціла велика цибулина, нарізана півкільцями
- 500 гр яловичого фаршу
- сіль і перець за смаком
- 5 крапель вустерским соусом
- 8 скибочок швейцарського сиру
- 8 скибочок житнього хліба

Спосіб приготування:
- У середній сковороді розтопити 2 столові ложки вершкового масла на середньому вогні.
- Додайте нарізану цибулю і тушкувати повільно, протягом 20 до 25 хвилин, періодично помішуючи, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору і м'яким.
- У середній мисці змішати фарш, сіль і перець, і вустерський соус. Розподіліть фарш на 4 бутерброда, за формою скибочки хліба.
- Розтопити 2 столові ложки вершкового масла в окремій сковороді на середньому вогні. Приготуйте м'ясні котлетки, підсмажте з обох сторін до готовності.
- Зберіть бутерброд наступним чином: скибочка хліба, шматочок сиру, котлетка, 1/4 частина приготовленого цибулі, інший шматочок сиру, зверху інший шматок хліба.
- На чистій сковорідці або сотейнику розтопіть 2 столові ложки вершкового масла і смажити бутерброди на середньому вогні до золотистого кольору.
- Перевернути бутерброд і підсмажити з іншого боку, поки сир не розплавиться
- Розріжте навпіл і відразу подавати!

Приємного апетиту!
Найсмачніший бутерброд

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика