вівторок, 28 травня 2013 р.

Булочки до обіду за 2 години

Булочки до обіду за 2 години



Інгредієнти:

- 3 чашки теплої води
- 1/2 чашки цукру
- 6 столових ложок рослинного масла
- 1 столова ложка солі
- 2 столових ложки дріжджів
- 2 яйця
- 7-9 чашок борошна

Приготування:

Дуже простий і швидкий рецепт дуже смачних булочок, які можна використовувати для хотдогів або гамбургерів, а так само подати замість хліба до обіду.

Змішайте п'ять перших інгредієнтів, додайте яйця і борошна, щоб отримати м'яке тісто, не прилипающее до рук, додайте масла, якщо необхідно.

Викладіть тісто в змащену олією миску і дайте підійти, через 15 хвилин обімніть, і обминайте кожні 15 хвилин протягом години.

Сформуйте булки і дайте їм підійти протягом години. Випікайте в духовці при температурі 180 C 20-25 хвилин.
Булочки до обіду за 2 години



Липкі булочки з корицею і горіхами



Інгредієнти:

Тісто:
Жовток - 4 шт
Яйце (ціле) - 1 шт
Цукор-пісок - 2 столових ложки
Коричневий цукор - 2 столових ложки
Вершкове масло - 6 столових ложок
Вершковий сир - 4 столових ложки
Кисле молоко (тепле) - ¾ склянки
Дріжджі - 2,25 чайної ложки
Борошно - 3,5 склянки
Морська сіль - 1,25 чайної ложки

Начинка:
Вершкове масло - 60 г
Коричневий цукор - ¾ склянки
Кориця - 1,5 столової ложки
Мускатний горіх - ½ чайної ложки
Сироп:
Вершкове масло - 110 г
Коричневий цукор - 1,25 склянки
Мед - 1/4 склянки
Сироп (будь за смаком) - 2 столових ложки
Кориця - 1 столова ложка
Ванілін - 1 столова ложка
Волоські горіхи (подрібнені) - 1,5 склянки

Приготування:

Підігрійте кисле молоко (не доводити до кипіння). Всипте цукор-пісок і дріжджі і залиште на 5-10 хвилин, щоб дріжджі забродили.
В чаші для міксера збийте вершкове масло, вершковий сир, яйце і жовтки і коричневий цукор. Продовжуючи збивати, додайте готові дріжджі на кислому молоці.
Всипте 2 склянки борошна і сіль і продовжуйте заважати. Коли всі інгредієнти ретельно перемішані, дістаньте лезо з миксреа, всипте решта 1,5 склянками борошна і замісити руками тісто (3-4 хвилини). Зліпити з тіста кульку і залиште на 2-3 години при кімнатній температурі (тісто має збільшитися вдвічі в розмірі).
Начинка:
Вилкою розімніть вершкове масло з коричневим цукром, корицею і мускатним орехом.Перемешайте до однорідної маси.
На середньому вогні доведіть майже до кипіння в маленькій каструльці вершкове масло, коричневий цукор, мед і сироп. Періодично помішуйте, щоб цукор повністю розчинився. Зніміть з вогню, додайте корицю, ванілін і вилийте цю масу на дно форми для запикания.Сверху присипте нарубаними горіхами (або пеканами).
Руками розкачайте і розтягніть тісто (воно має бути досить еластичним, але не рідким - якщо занадто рідке додайте ще борошна і знову замісіть перед тим, як розкачувати) на присипаної борошном поверхні. Приготувавши великий прямокутник з тіста, нанесіть маслянно-коричну масу по всій поверхні. Зверху присипте коричневим цукром.
Скрутіть рулет, змазаним маслом гострим ножем наріжте рулет на 12 частин (досить широких).
Викладіть спіральки-булочки на блюдо прямо в карамельний соус. Закрийте блюдо харчовою плівкою і залиште на годину-дві, щоб булочки увеличись вдвічі в розмірі. Він має практично торкатися один друга.Духовку нагрійте до 175 градусів і випікайте 12-15 минув, потім дістаньте блюдо і закрийте щільно фольгою і випікайте ще 15-20 минут.Достаньте з духовки і пройдіться гострим ножем по краях, щоб дістати булочки. Через 5-10 хвилин, після того, як страва трохи охололо переверніть блюдо і дістаньте булочки. Липкий соус повинен бути понад
Липкі булочки з корицею і горіхами
Липкі булочки з корицею і горіхами
Липкі булочки з корицею і горіхами
Липкі булочки з корицею і горіхами
Липкі булочки з корицею і горіхами
Липкі булочки з корицею і горіхами
Липкі булочки з корицею і горіхами
Липкі булочки з корицею і горіхами






Солодкі булочки з корицею



Вам буде потрібно:

400 - 450 гр листкового дріжджового тіста;
1 яйце;
1-2 ст.л. борошна (при необхідності);
½ ст.л. вершкового масла(при необхідності);
коричневий цукор, кориця - за смаком.

Приготування.

Тісто розкачати завтовшки 0,5 мм, при необхідності додайте трохи борошна при розкочуванні.

Яйце збити виделкою і ретельно змастити тісто.

Додати коричневий цукор і корицю за смаком.

Згорнути тісто щільним "рулетом".

Нарізати "рулет", на невеликі шматочки по 2-3 см завтовшки. Деко присипати борошном (або скористатися силіконовим килимком), викласти майбутні булочки. При цьому врахуйте, що тісто в 2 рази збільшиться при випіканні.

Кожну булочку добре змастити збитим яйцем і ще трохи посипати коричневим цукром.

Духовку розігріти до 200 градусів. Випікати булочки з корицею і цукром протягом 30 хвилин. Про готовність булочок вам підкаже золотиста і рум'яна кірочка.

Якщо ви хочете, щоб булочки були дуже м'які, то відразу після духовки, змастіть їх маслом і накрийте рушником. Залиште їх "відпочити" на 10-15 хвилин. Якщо ви хочете більш розсипчасті булочки, то можна не змащувати маслом.

Автор рецепта - Марина Квон
Солодкі булочки з корицею



Булочки до обіду за 2 години



Інгредієнти:
- 3 чашки теплої води
- 1/2 чашки цукру
- 6 столових ложок рослинного масла
- 1 столова ложка солі
- 2 столових ложки дріжджів
- 2 яйця
- 7-9 чашок борошна

Приготування:

Дуже простий і швидкий рецепт дуже смачних булочок, які можна використовувати для хотдогів або гамбургерів, а так само подати замість хліба до обіду.

Змішайте п'ять перших інгредієнтів, додайте яйця і борошна, щоб отримати м'яке тісто, не прилипающее до рук, додайте масла, якщо необхідно.

Викладіть тісто в змащену олією миску і дайте підійти, через 15 хвилин обімніть, і обминайте кожні 15 хвилин протягом години.

Сформуйте булки і дайте їм підійти протягом години. Випікайте в духовці при температурі 180 C 20-25 хвилин.
Булочки до обіду за 2 години
Булочки до обіду за 2 години
Булочки до обіду за 2 години
Булочки до обіду за 2 години
Булочки до обіду за 2 години

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика