Булочки до обіду за 2 години
Інгредієнти:
- 3 чашки теплої води
- 1/2 чашки цукру
- 6 столових ложок рослинного масла
- 1 столова ложка солі
- 2 столових ложки дріжджів
- 2 яйця
- 7-9 чашок борошна
Дуже простий і швидкий рецепт дуже смачних булочок, які можна використовувати для хотдогів або гамбургерів, а так само подати замість хліба до обіду.
Змішайте п'ять перших інгредієнтів, додайте яйця і борошна, щоб отримати м'яке тісто, не прилипающее до рук, додайте масла, якщо необхідно.
Викладіть тісто в змащену олією миску і дайте підійти, через 15 хвилин обімніть, і обминайте кожні 15 хвилин протягом години.
Сформуйте булки і дайте їм підійти протягом години. Випікайте в духовці при температурі 180 C 20-25 хвилин.
Булочки смажені з сиром
Це приголомшливо смачні булочки вийшли!Дуже великі,пишні,висотою в 3 см.Начинка вийшла повітряна,повітряна!
З цього кол-ва тесту вийшло 15 шт.И часу на все про все пішло менше години.
тісто:
кефір 400 мл.
яйце 1 шт.
сіль 3/4 ч.л.
цукор 3 ст.л.
сода 3/4 ч.л.
борошно 4.5-5 стак. по 250 мл (у мене пішло 4.5 скл.)
начинка:
сир 5 % 600 гр.
цукор 6-7 ст.л.
яйце 1 шт.
Замісити м'яке тісто,додаючи інгредієнти по-одному.
Начинка.Творог змішати з яйцем і цукром.(не збивати)
Далі розділити тісто на 15 грудочок,кожну грудочку не тонко розкачати,викласти на середину 1 ст.л. з гіркою начинку і зібрати краї тіста зверху (як би мішечок) і міцно защипати.
Обсмажити з двох сторін на олії на МАЛЕНЬКОМУ ВОГНІ під кришкою.
Виті булочки з корицею від olya-w
Інгредієнти:
200 мл. теплого молока
1 ч. ложка з гіркою сухих дріжджів
50 гр. вершкового масла або маргарину
1 яйце
3 ст. ложки цукру
щіпка солі
1 пакетик ванільного цукру
2.5-3 склянки просіяного борошна в/с
50 гр. вершкового масла для прошарування тесту
кориця і цукор для посипання
для посипання (якщо використовуєте)
35 г борошна
35 г цукру
18 г масла
перетерти в крихту
Рецепт:
У теплому молоці розчинити дріжджі і ретельно пів чайної ложки цукру, додати 2 ст. ложки борошна, розмішати, накрити і поставити опару в тепло на 30 хвилин (опара повинна вспінитися).
Маргарин або вершкове масло розтопити, додати яйце,цукор, сіль і ванільний цукор - розмішати.
В опару, всипати підлогу склянку просіяного борошна, розмішати, влити масляно-яєчну суміш, порціями додаючи просіяне борошно замісити гладке тісто, перекласти в змащену маслом миску, накрити і дати підійти 1 годину.
Тісто перекласти на стіл, посипаний борошном, обім'яти і розкачати в пласт товщиною 2-3 див
Зверху розподілити м'яке масло трохи відступаючи від країв (масло повинно бути м'яким, але не поганим).
Тісто скласти втричі, краї защипати,
Потім тісто ще раз розкачати в прямокутний пласт, намагаючись сильно не тиснути, щоб не витекло масло, потім скласти пласт на 4 частини.
Перекласти тісто знову в миску і тепер прибрати в холодильник на 1 годину (тісто в холодильнику може знаходитися і всю ніч, а булочки можна випекти вранці).
Потім тісто знову розкачати але посипаному борошном столі в пласт товщиною не більше ніж 1 див., посипати цукром і корицею (або штрейзеля), порізати на смужки.
Потім смужку скрутити в спіраль.
Потім спіраль скласти навпіл і знову скрутити (не сильно).
Потім заготовку згорнути вузликом.
Булочки укладати на деко застелений промасленим папером, накрити плівкою і дати підійти 30 хвилин.
Потім духовку нагріти на 180 градусів, булочки змастити яйцем, посипати цукром або штрейзеля.
Випікати до золотистого кольору.
Булочки "Синабон"
Інгредієнти:
Для тіста:
1 склянка молока (200 мл)
11 гр. активних сухих дріжджів
1 чайна ложка солі
2 яйця
1/3 склянки розм'якшеного масла чи маргарину
4 склянки борошна
1/2 склянки цукру
1 столова ложка клейковини
1 чайна ложка екстракту ванілі (можна замінити ванільним порошком або цукром)
Для начинки:
1/3 склянки/чашки розм'якшеного масла
1 стакан/чашка коричневого цукру
4 столові ложки кориці (бажано сорти Циннамон)
Для сирної глазурі:
7-8 столових ложок розм'якшеного масла
1,5 склянки/чашки цукрової пудри
1/2 чайної ложечки екстракту ванілі
1/4 склянки/чашки кремового сиру (Філадельфія або будь-який інший схожий вершковий сир)
Приготування:
Готуємо тісто:
Змішати до однорідної маси тепле молоко і дріжджі. Яйця повинні бути теплими! (не з холодильника!) Попередньо збити їх в окремій ємності. Влити збиті яйця в загальну каструлю, додати розм'якшене масло (поставити в мікрохвильову піч на 3-17 секунд, щоб стало м'яким, але не розтопилося, не було рідко жовтим), потім додати цукор і ваніль,тепле молоко з дріжджами .
Довести до однорідності.
В окремій посудині змішати борошно з дрібкою солі.
Додати борошно в загальну каструлю з однорідною масою. Змішати трохи борошна з водою до отримання клейкої маси (щоб вийшла 1 ст. л. це і буде клейковина) і покласти її в тісто. Додати ще борошна, замісити тісто, таке, щоб не прилипало до рук. Тісто накрити рушником, поставити в тепле місце на 1 годину.
Розкачати тісто на столі, попередньо посипати борошном в прямокутник приблизно 40 см на 55 див. Розмазати по раскатанному тесту розм'якшене масло.
Заздалегідь приготовану суміш кориці і коричневого цукру рівномірним шаром посипати на розмазану поверх тіста масло.
Тепер тісто необхідно скрутити в рулет рулет і чим щільніше/ тугіше і рівніше це вийде, тим більше вироби будуть схожі на продавані Синнабоны.
Ділити рулет на булочки краще ниткою/волосінню (якщо до кінця не виходить, дорізати керамічним ножем).
В прямокутну ємність для випікання викласти харчовий папір, покласти булочки впритул один до одного.
Якщо немає форми для випікання, можна на деку (так само застелити харчовою папером). Прибрати в духовку, нагріту до 160 градусів, хвилин на 20 (як булочки підрум'яняться до золотистого кольору, можна витягати).
Глазур:
Для сирної глазурі змішати цукрову пудру, ванілін, розм'якшене масло і сир в однорідну масу.
Гарячі булочки змастити диво-глазур'ю!
Приємного апетиту!
Сирні булочки на сніданок за 15 хвилин
Інгредієнти на 10-12 шт:
250 гр пастоподібного сиру (у мене звичайний 9% злегка розм'якшений молоком)
2 яйця
3 ст.л. цукру
щіпка солі
1 п. ванільного цукру (10 гр)
1 п. розпушувача (15 гр можна менше)
250 гр борошна
1-2 ст.л. молока для змащування
Приготування:
Сир, яйця, цукор, ванільний цукор і сіль розмішати віночком до однорідності. Просіяти борошно з розпушувачем і замісити м'яке, липучее тісто.
Деко застелити пекарської папером і змастити соняшниковою олією. Вологими руками сформувати булочки, викласти на деко і запікати в попередньо розігрітій духовці при 190С приблизно 12 хвилин. Потім дістати булочки, змастити молоком (пензликом), хто бажає, можна посипати трохи цукром і знову в духовку на 3-5 хвилин, до зарум'янювання.
Немає коментарів:
Дописати коментар