Бутерброди "сонечка"
Вам знадобиться:
Батон нарізний
Червона риба (лосось, форель, горубша, сьомга)
Масло вершкове
Помідори
Маслини без кісточок
Петрушка
Приготування:
1. Відокремити червону рибу від кісток і шкірки, нарізати тонкими скибочками.
2. Взяти батон, розрізати кожен нарізаний скибочку батона навпіл.
3. Змастити вершковим маслом кожну половинку скибочки.
4. Зверху покласти шматочок червоної риби.
5. Взяти помідори, розрізати їх навпіл. Кожну половинку надрізати не до кінця, так, щоб вийшли крильця боже корівки.
6. Зробити голову у сонечка з допомогою маслини, розрізаної навпіл.
7. Цятки для сонечка зробити з допомогою мелкорубленых шматочків маслин.
8. Покласти сонечок на червону риби і прикрасити гілочкою петрушки!Смачно і красиво! Особливо дивує гостей!
Бутерброди "сонечка"
Інгредієнти:
- Батон нарізний
- Червона риба (лосось, форель, горубша, сьомга)
- Масло вершкове
- Помідори
- Маслини без кісточок
- Петрушка.
Приготування:
1. Відокремити червону рибу від кісток і шкірки, нарізати тонкими скибочками.
2. Взяти батон (я використовувала нарізний батон, тому він рівно порізаний і не кришиться), розрізати кожен нарізаний скибочку батона навпіл.
3. Змастити вершковим маслом кожну половинку скибочки.
4. Зверху покласти шматочок червоної риби.
5. Взяти помідори, розрізати їх навпіл. Кожну половинку надрізати не до кінця, так, щоб вийшли крильця боже корівки.
6. Зробити голову у сонечка з допомогою маслини, розрізаної навпіл.
7. Цятки для сонечка зробити з допомогою мелкорубленых шматочків маслин.
8. Покласти сонечок на червону риби і прикрасити гілочкою петрушки!
Смачно і красиво! Особливо дивує гостей!
Бутерброд "З добрим ранком"
Інгредієнти:
хліб
молоко
яйця
твердий сир (наприклад Голландський)
Спосіб приготування:
Беремо шматочок хліба. Вирізаємо в шматочку хліба серединку.
В окрему миску наливаємо 50 гр.молока і 1 яйце, добре перемішуємо.
На сковороду налити підступах д. масла і розігріти на вогні.
Потім беремо наш шматочок хліба, опускаємо його в нашу заздалегідь приготовлену суміш і кладемо на сковороду.
Коли підсмажиться одна сторона, перевертаємо на інший бік, відразу вбиваємо в серединку хліба яйце, солимо і кладемо на верх шматочок сиру. Накриваємо кришкою і на невеликому вогні доводимо до готовності.
Готовий бутерброд посипаємо зеленню.
Хрусткі бутерброди з моцарелою і копченим лососем (кростіні)
Інгредієнти:
Копчений лосось
Свіжа моцарелла
Свіжий багет
Оливкова олія - 1 столова ложка
Мед - 1 чайна ложка
Соєвий соус - 2 чайних ложки
Часниковий порошок - 1 чайна ложка
Зелена цибуля - 2 столових ложки
Приготування:
Хліб наріжте і змастіть його оливковою олією. Обсмажте в духовці до хрусткої скоринки.
На кожен шматок багета викладіть слайс моцарели і лосося (розмір на Ваш розсуд).
У мисці змішайте мед, соєвий соус і часниковий порошок.
Збризніть цією сумішшю кожен бутерброд, присипте нарізаним зеленим цибулею і подавайте.
Бутерброд з ковбасою всього за 1 хвилину
Інгредієнти:
Кусман хліба - 1 шматок
Ковбаса докторська - 1 шматок
Приготування:
1) Відрізаємо від батона хліба 1 шматок хліба, 1-1,5 см в товщину.
2) Також відрізаємо від докторської шматочок 0,5-1 см в товщину, чим більше-тим смачніше.
3) Кладемо ковбаску на хлібець і насолоджуємося класичним російським частуванням!
Незвичайний і смачний бутерброд
Інгредієнти:
• тоненькі шматочки шинки або копчене м'ясо;
• 8 шматочків білого тостового хліба;
• помидорка;
• 4 яйця;
• сіль, перець.
Приготування:
Помідори нарізати часточками. У 4 шматків хліба прибрати м'якуш. Цілі викласти на деко, на них шинку, зверху обідки хліба без м'якушки. У дірочки викласти помідори і залити яйцем. Посолити поперчити і в духовку - запікати на 180 градусів - 20-25 хвилин.
Бутерброд з шоколадною пастою і бананами
Інгредієнти
Цукор - 500-700 г
Какао - 6 столових ложок
Борошно - 6 столових ложок
Кава (розчинна) - 1 чайна ложка
Молоко - 1 л
Вершкове масло - 200 г
Приготування:
Шоколадна паста:
Цукор, какао, борошно, кава змішати і поступово, помішуючи, влити молоко.
Потім поставити на вогонь, нагріти, додати вершкове масло.
Довести до кипіння, не перестаючи заважати.
Варити 3-5 хвилин.
У масу можна додати ванілін, горішки.
Зверху на тости можна додати фрукти: банан, апельсин, полуницю
Немає коментарів:
Дописати коментар