Деруни з начинкою
Звичайні деруни,тільки з додаванням моркви.
Натерти на дрібній тертці картоплю,моркву,додати подрібнену цибулю,часник,яйце і трохи муки.соль,перець за смаком.
Начинка-м'ясний фарш
Приготування:викладати на сковороду ложкою карт.массу-зверху трохи фаршу і закрити всі карт.массой.обжарить з двох сторін,викласти у форму і довести до готовності в духовці.
Подавати зі сметаною!
Деруни
Інгредієнти:
-5 шт. картоплі
-1 цибулина
-4 яйця
-1/4 ст. борошна
-сіль
-мелений чорний перець
-часник (пудра)
-рослинне масло - для обсмажування
Приготування:
1. Очищений картопля натерти на тертці. (якщо картопля «водянистий», віджати його).
2. Дрібно нарізати цибулю.
3. Змішати картоплю з цибулею.
4. Посолити, приправити перцем і часником - за смаком.
5. Всипати борошно, перемішати.
6. Збити злегка яйця і додати в картопляну суміш.
7. Перемішати.
8. Розігріти масло в сковороді з товстим дном.
9. Викласти по 1 ст.л. картопляного «тесту».
10. Обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору з обох сторін.
11. Перекласти кожну порцію на паперовий рушник, видаляючи надлишок жиру.
12. Потім перекласти деруни на тарілку і прогріти в печі СВЧ або духовці - щоб картопля всередині був повністю готовий.
13. Подати деруни до столу зі сметаною, натуральним йогуртом або соусом - за смаком.
#картофельные_блюда@cook_good
#картопля@cook_good
#закуска@cook_good
Деруни
Інгредієнти:
1кг картоплі
100г цибулі
1 ч.л. солі
½ ч.л. чорного меленого перцю
100 мл рослинного масла
1 яйце
3 ст.л. борошна
Час приготування: 40 хв
Порцій: 8
Калорійність: 230 кКал на порцію
Деруни з пастою з лосося
Нам знадобиться:
1 кг картоплі, 2 яйця, велика цибулина, сіль, перець, оливкова олія.
Для "лососевої" пасти:
200 гр солоного лосося, 4 столові ложки сметани, столова ложка хрону, шніт-цибулю (або зелений).
Спосіб приготування:
1. На дрібній тертці спочатку трьом цибулю, потім картоплю.
2. У тертої картоплі добре віджимаємо зайвий сік, вони тоді не будуть розповзатися і борошно додавати не треба.
3. Вбиваємо яйця.
4. Солимо, перчимо і добре перемішуємо.
5. Зручною порційній ложкою викладаємо на розігріту сковороду з оливковою маслом.Обжариваем.
6. Робимо пасту з лосося:
відправляємо лосось, сметану і хрін в блендер.
Перемелюємо до досить крупнорубленной консистенції.
7. Дрібно ріжемо цибулю.
8. Перемішуємо всі разом, за бажанням додаємо червону ікру. Але, і без - чудово.
Деруни з картоплі
Інгредієнти:
картопля, близько 10 середніх картоплин
три яйця
2-3 зубчики часнику
рослинне масло, щоб смажити деруни
Приготування:
Спочатку треба почистити багато картоплі, і гарненько його помити.
Щоб вийшли не просто деруни з картоплі, а саме волосатики, необхідно, щоб картопля була потерта на великій тертці. Так що беремо в руки тертку і акуратненько, щоб не поранити руки натираємо нашу картопельку.
Потім з натертої картоплі потрібно віджати зайву воду. Для цього картоплю солимо (сіль сприяє виділенню рідини з продуктів), перемішуємо натертий картоплю і зливаємо зайву рідину з чашки.
Тепер розбиваємо в миску з картоплею три яйця. Яйця потрібні, щоб наші деруни на розсипалися.
Додаємо в картоплю 2-3 зубчики часнику. Часник слід дрібно нарізати або пропустити через чеснокодавку.
Ретельно все перемішуємо. Якщо в процесі приготування в чашці з'являється зайва рідина, краще її злити.
Ставимо на плиту сковороду, наливаємо в неї рослинне масло і нагріваємо.
У кипляче масло виделкою викладаємо трохи тертого картоплі і виделкою придавлюємо і розрівнюємо його, щоб деруни вийшли плоскими. Так вони краще просмажаться.
Добре смажимо деруни до появи рум'яної скоринки з обох сторін.
Дістаємо деруни з сковороди і викладаємо на серветку, щоб вона ввібрала зайвий жир.
Повторюємо операцію до тих пір, поки не скінчиться тертий картопля. Раджу виставити охорону, якщо хочете щоб деруни дожили до подачі на стіл. В нашій сім'ї вони мають дивну властивість зникати з тарілки як тільки відвернешся!
Подавати деруни на стіл треба обов'язково зі сметаною.
#закуска@cook_good
Деруни
Інгредієнти:
Картопля - 1 кг
Цибуля ріпчаста (100г) - 1 шт
Сіль - 1 чайна ложка
Перець чорний мелений - ½ чайної ложки
Рослинне масло - 100 мл
Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 8
Калорійність: 217 кКал на порцію
Деруни з крабовими паличками
Інгредієнти:
4 середніх картоплини,
1 цибулина,
2 зубчики часнику,
2 яйця,
3 крабові палички,
4 столові ложки борошна,
сіль,
перець за смаком.
Приготування:
Все тремо на тертці крім крабових паличок,їх ріжемо кубиками.
Незвичайний рецепт, але дуже смачно вийшло.
Приємного апетиту
Немає коментарів:
Дописати коментар