середа, 29 травня 2013 р.

Ліниві голубці

Ліниві голубці



Інгредієнти:

- М'ясний фарш -500 гр.
- Відварений рис - 100 гр.
- Білокачанна капуста - 200 гр.

Для соусу:
- Кетчуп -2 ст. л.
- Майонез -1 ст. л.
- Вода кип'ячена -300 мл
- Борошно - для паніровці

Приготування:

Капусту нашаткувати не дуже дрібно, залити гарячим окропом і дати постояти 5-10 хвилин. Це робиться для того, щоб капуста стала м'якше і прибрати гіркоту. Після злити воду і віджати капусту. Змішати й посолити фарш, рис, капусту. Скачати кульки і обваляти в борошні. Обсмажити на соняшниковій олії з двох боків до рум'яної скоринки. Залити соусом і тушкувати 40-60 хвилин. Приємного апетиту!



Голубці



Інгредієнти:
Начинка:
- Яловичий фарш 700 г
- Свинячий фарш 250 г
- Рис (відварений) - 1 склянка
- Яйце - 1 шт
- Петрушка - 1 столова ложка
- Цибулина
- Паприка - 1 чайна ложка
- Сіль і перець - за смаком
- Томат-паста - 100 г
- Капуста - 1 середній качан
- До варена капуста - 500 г
Соус:
- Томат паста - 425 г
- Томати у власному соку - 800 г
- Курячий бульйон - 1/2 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Коричневий цукор - 1 столова ложка
- Сіль і перець - за смаком

Приготування:

Зніміть верхні листки з качана і вимийте. Підготуйте велику каструлю з водою. Занурте качан капусти в киплячу воду на 3-4 хвилини, щоб листя стали мягче.Достаньте і остудіть.

Всі інгредієнти для начинки змішайте. Як тільки качан капусти охолов, відокремте листя. На кожен лист викладіть фарш, загорніть конвертиком.

Якщо весь фарш витрачений, а капуста ще залишилася, то нашаткуйте її і викладіть на дно чистої каструлі. Наверх викладіть квашену капусту . Інгредієнти для соусу змішайте.

Викладіть 1 шар голубців і залийте половиною приготованого соусу. Знову викладіть капусту - інші голубці - томатний соус. Закрийте каструлю кришкою і доведіть соус до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте 2-2,5 години.
Голубці
Голубці
Голубці
Голубці
Голубці
Голубці
Голубці
Голубці
Голубці



Дуже ліниві голубці



Інгредієнти:
- 600 гр. фаршу
- стакан відвареного рису
- половина маленького відвареного качанчика капусти
- 1 головка цибулі
- 2 яйця
- столова ложка крохмалю
- сіль
- на ваш розсуд спеції
Соус:
- Томатний сік + сметана

Приготування:
У фарш додати рис, порізану капусту, нашатковану цибулю, яйця, сіль, крохмаль і все дуже добре перемішати.
Сформувати котлети, обсмажити на сковорідці, потім перекласти у форму для запікання, полити соусом (змішати сік зі сметаною) і в духовку на 30 хв.
Приємного апетиту!






Голубці з духовки



Інгредієнти:
- фарш телячий - 600 гр
- рис - 100 гр
- капуста - 300 гр
- ріпчаста цибуля - 100 гр
- яйце - 3 шт - 210 гр
- сметана 15% - 400 гр

Приготування:

1. Фарш змішати з дрібно нарубаним цибулею, рисом, вареними яйцями, додати сіль, перець.
2. Капусту відварити, зняти листя, загорнути в кожен лист фарш.
3. Викласти голубці плотненько один до одного на глибоке деко, скропіть олією (близько 1 гр), намазати зверху сметаною.
4. Поставити в духовку на 1 годину (приблизно). Поки сметана не зарум'яниться.
Голубці з духовки



Голубці з китайської капусти



Дуже швидко та зручно робити голубці з китайської капусти. Хто не пробував, спробуйте. Виходять набагато ніжніше.

Інгредієнти:
- 1 качан китайської капусти
- фарш домашній
- рис
- часник
- томатна паста чи кетчуп
- консервована кукурудза
- 1 чайна ложка цукру
- сіль, перець за смаком

Листя китайської капусти розібрати, відварити до напівготовності. Відкинути на друшляк і дати стекти воді, потім розкласти на дошці і покласти готовий фарш, згорнути рулетиком і сколоти зубочисткою.
Викласти в каструлю.

Залити гарячою водою з доданою туди томатною пастою, сіллю, цукром. Коли закипить: додати крупно нарізаний часник і кукурудзу.

Варити до готовності хвилин 20-25.






Голубці з китайської капусти



Дуже швидко та зручно робити голубці з китайської капусти. Хто не пробував, спробуйте. Виходять набагато ніжніше.

Інгредієнти:
- 1 качан китайської капусти
- фарш домашній
- рис
- часник
- томатна паста чи кетчуп
- консервована кукурудза
- 1 чайна ложка цукру
- сіль, перець за смаком

Листя китайської капусти розібрати, відварити до напівготовності. Відкинути на друшляк і дати стекти воді, потім розкласти на дошці і покласти готовий фарш, згорнути рулетиком і сколоти зубочисткою.
Викласти в каструлю.

Залити гарячою водою з доданою туди томатною пастою, сіллю, цукром. Коли закипить: додати крупно нарізаний часник і кукурудзу.

Варити до готовності хвилин 20-25.
Голубці з китайської капусти
Голубці з китайської капусти
Голубці з китайської капусти



Голубці з духовки



Інгредієнти:

- фарш телячий - 600 гр
- рис - 100 гр
- капуста - 300 гр
- ріпчаста цибуля - 100 гр
- яйце - 3 шт - 210 гр
- сметана 15% - 400 гр

Приготування:

1. Фарш змішати з дрібно нарубаним цибулею, рисом, вареними яйцями, додати сіль, перець.
2. Капусту відварити, зняти листя, загорнути в кожен лист фарш.
3. Викласти голубці плотненько один до одного на глибоке деко, скропіть олією (близько 1 гр), намазати зверху сметаною.
4. Поставити в духовку на 1 годину (приблизно). Поки сметана не зарум'яниться.

Приємного апетиту!
Голубці з духовки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика