неділя, 26 травня 2013 р.

Жульєн в булочці

Жульєн в булочці



Інгредієнти:

• 200 гр. курячої грудки;
• 250 гр. шампіньйонів;
• 1 маленька цибулина;
• 100-150 гр. сиру;
• сіль, перець чорний мелений за смаком;
• 1 ч. ложка борошна;
• 2-3 ст. ложки сметани;
• 6-7 маленьких круглих булочок.

Приготування:

1. Філе порізати маленькими кубиками, цибулю нашаткувати тонкими підлозі кільцями, гриби почистити і порізати тонкими пластинками, сир натерти на дрібну тертку.
2. У булочок акуратно зрізати верхівку, видалити серединку, залишаючи не занадто товсті стінки.
3. Цибулю обсмажити до прозорого на розігрітому рослинному маслі, додати гриби, готувати, поки рідина не випарується, додати окремо обсмажене філе, сіль, перець, борошно і сметану, перемішати, готувати на маленькому вогні 2 хвилини, поки жульєн не загусне.
4. Духовку нагріти на 180 градусів, заповнити булочки теплим жульєном, зверху посипати тертим сиром.
Тримати в духовці, поки сир не розплавиться.

Автор рецепта: olyaw

Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Горячее@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Жульєн в булочці



Жульєн з мідіями і креветками



Інгредієнти:

● 100 г очищених креветок
● 100 г мідій
● 150 г печериць
● 1 цибулина
● 2 столових ложки вершкового масла
● 1 столова ложка з гіркою борошна
● 150 мл вершків 10%
● 50 г сиру
● сіль і перець за смаком

Приготування:

Гриби тонко нарізаємо, солимо і разом з дрібно нарубаною цибулею обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла (лук повинен стати м'яким). Креветки і мідії злегка обсмажуємо на сильному вогні з додаванням солі і перцю.

Готуємо вершковий соус.
Для цього в невеликій каструлі розтоплюємо масло, швидко втручається в нього борошно, потім починаємо потроху вливати вершки - при цьому суміш треба постійно помішувати, щоб не утворилося грудок. Варимо пару хвилин до загустіння.

Змішуємо соус з грибами та цибулею.

На дно кокотниць розкладаємо морепродукти, зверху кладемо вершково-грибну суміш, посипаємо все це дрібно натертим сиром і ставимо на 5-7 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку.

Приємного апетиту!
Funny Chef
Жульєн з мідіями і креветками






Жульєн



Швидкий у приготуванні і дуже ніжний на смак жульєн з куркою і грибами.

Час приготування: 30 хв.
Порцій: 2

Інгредієнти:

• 2 курячих грудки
• 300 р. печериць
• 200 г. сметани
• 100 р. сиру
• сіль, перець
• рослинна олія для смаження

Приготування:

1. Куряче філе вимити, дрібно порізати.
2. Сковороду змастити рослинним маслом і обсмажити куряче філе, наприкінці смаження, посолити і поперчити.
3. Печериці вимити, нарізати великими шматочками, обсмажити на сковороді до готовності.
4. В кінці смаження посолити і поперчити.
5. Курку з'єднати з печерицями, заправити сметаною, перемішати.
6. Перекласти по кокотницях, зверху посипати тертим сиром і тримати в духовці при 200 градусів 20 хвилин.

Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Горячее@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Жульєн



Жульєн



Швидкий у приготуванні і дуже ніжний на смак жульєн з куркою і грибами.

Час приготування: 30 хв.
Порцій: 2

Інгредієнти:

• 2 курячих грудки;
• 300 р. печериць;
• 200 г сметани;
• 100 р. сиру;
• сіль, перець;
• рослинна олія для смаження.

Приготування:

1. Куряче філе вимити, дрібно порізати.
2. Сковороду змастити рослинним маслом і обсмажити куряче філе, наприкінці смаження, посолити і поперчити.
3. Печериці вимити, нарізати великими шматочками, обсмажити на сковороді до готовності.
4. В кінці смаження посолити і поперчити.
5. Курку з'єднати з печерицями, заправити сметаною, перемішати.
6. Перекласти по кокотницях, зверху посипати тертим сиром і тримати в духовці при 200 градусів 20 хвилин.

Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Горячее@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Жульєн






Жульєн з креветками.


Якщо Ви любите жульєн, але Вам трохи набрид звичний класичний смак, можна урізноманітнити і приготувати з креветками.
на 100 г 110 ккал

200 г печериць,
200 г очищених креветок,
1 цибулина,
20 г вершкового масла,
1 год л борошна,
100 мл натурального йогурту (вершків, сметани)
50 г м'якого знежиреного сиру,
сіль, перець.
Різані печериці злегка обсмажити разом з цибулею на вершковому масле.Добавить креветки і ще трохи обсмажити. Всипати борошно. Перемешать.Влить вершки або сметану. Трохи загасити. Посолити, поперчить.Выложить масу в жульенницы або інші форми. Посипати тертим сиром і запекти до рум'яності в духовці при 180 град. І відразу ж подавати на стіл.
Жульєн з креветками.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика