"Після гарного обіду можна пробачити кого завгодно, навіть своїх родичів. Коли у мене в житті великі неприємності, я відмовляю собі буквально у всьому, крім смачної їжі і хороших напоїв."
Оскар Вайлд
Смачно дивитися!
"Товстіють з-за смачної їжі. Тому вся здорова їжа - несмачна."
6 секретів смачною шуби.
1. Перед публікацією салату дно тарілки змащуємо ароматним нерафінованою соняшниковою олією, потім кладемо шар оселедця, цибулю - і вже далі пошарово інше, починаючи з картоплі. Як варіант - дотримуватися правила і на масло покласти все-таки картоплю.
2. Одним з шарів можна додати варене вкруту яйце, потерте на крупній тертці. Твердий сир теж додає пікантності страві, як і додавання невеликої кількості консервованого горошку або кукурудзи.
3. А якщо включити до складу салату буквально трохи подрібненої квашеної капусти, то отримаємо абсолютно особливий, неповторний смак. До речі, гості його обов'язково відчують, але навряд чи зможуть вгадати, в чому секрет.
4. Замість сирого ріпчастої цибулі можна використовувати цибулю, злегка обсмажений - до золотистого кольору. І в пару до нього дрібно нарізані і обсмажені гриби, особливо гарні тут будуть ароматні печериці.
5. Можна включити в рецепт свіже яблуко несолодкого сорту або солоний/маринований огірок, тільки його потрібно попередньо подрібнити і дати стекти зайвої рідини. Щоб це блюдо вийшло особливо ніжним і повітряним, потрібно терти овочі не в окремі миски, а відразу в салат, тримаючи тертку на вазі над тарілкою. Тобто - натерли на дно картоплю, поклали шматочки оселедця і цибулю і далі пошарово натираємо все інше.
6. Майонез при цьому зручніше використовувати у пакетах або у м'якій пляшці з тонким носиком, щоб наносити його на кожен шар тонкою сіточкою. По закінченні процесу приготування краю тарілки по колу протирають вологою серветкою, очищаючи від налиплих овочів.
#советы@bon.appetit
Слухаємо музику, думаємо про смачну їжу і засинаємо.)
Як смачно відварити курячу грудку
Курячі грудки закласти у велику каструлю разом з корінцями (морква, корінь петрушки і селери, цибулю ріпчасту і порей), довести до кипіння, зняти піну.
Додати промиті сушені гриби, сіль, спеції (перець горошком запашний і, майоран, 1 лавровий листочок), гострий томатний соус і трохи червоної пасти каррі.
Відварити до готовності курячої грудки, потім перекласти грудки в форму для запікання і залити невеликою кількістю процідженого бульйону, закрити фольгою і згасити хвилин 20 в духовці (тоді курячі грудки наскрізь просочаться бульйоном і будуть дуже ніжними та смачними).
#советы@bon.appetit
Немає коментарів:
Дописати коментар