пʼятниця, 24 травня 2013 р.

Дуже смачна закуска до свят

Дуже смачна закуска до свят



Інгредієнти:

1 куряча грудка (відварена),
200г твердого сиру,
3 помідора,
2 зубчики часнику,
кедрові горішки за смаком, листя салату, майонез або іншу заправку, сіль і перець за смаком.

Приготування:

Листя салату помити, обсушити і викласти на блюдо. Помідори не порізати тонкими кружечками. Курку розділити на волокна і викласти на помідори. Потім шар майонезу або заправлення. Заправка: видавлений часник перемішати з майонезом і перцем. Потім викласти натертий на дрібній тертці сир і змастити ще майонезом або заправкою. Кедрові горішки обсмажити на сухій сковороді, злегка остудити і викласти зверху на сир.
Приємного апетиту!
Дуже смачна закуска до свят



Закуска "Снігова королева"



Інгредієнти:

Сир (бажано Сільський) - 400 гр
Сир - 200 гр
Часник - 4 зубчики
Зелень петрушки або кропу

Приготування:

сир покласти в полотняний мішечок, опустити в киплячу воду і поварити хвилин 40, щоб він став пластичним. Гарячим розкачати на столі качалкою. Приготувати начинку: сир добре розтерти з мелкорубленной зеленню і подрібненим часником. Отриманою масою змастити сирний пласт, скачати в рулет, прибрати в холодильник до повного охолодження. при подачі нарізати на косі скибочки.
Закуска Снігова королева



Закуска на чіпсах: 7 варіантів оригінальної начинки



1. Закуска на чіпсах «Сирна»
сир «Російський»
помідори
зелень
часник
домашній майонез
чіпси
маслини і оливки для прикраси

2. Закуска на чіпсах «Острів скарбів»
крабові палички
зелена цибуля
сир «Російський»
червона ікра
домашній майонез
чіпси

3. Закуска на чіпсах «Гості на порозі»
терта сира морква
сир «Російський»
часник
домашній майонез
чіпси

4. Закуска на чіпсах «Паштетних»
будь паштет (домашній або купувальний)
оливки для прикраси
петрушка
зелена цибуля
чіпси

5. Закуска на чіпсах «Морське спокуса»
плавлений сирок
свіжі помідори
крабові палички
кріп і петрушка
маслини для прикраси
домашній майонез
чіпси

6. Закуска на чіпсах «Viva Італія»
свіжий помідор
каперси
тертий сир пармезан
часник
домашній майонез
сухі середземноморські трави, або свіжий базилік
слабосолона сьомга
чіпси

7. Закуска на чіпсах «Ніжність»
креветки
авокадо
петрушка
помідор
домашній майонез
чіпси
Закуска на чіпсах: 7 варіантів оригінальної начинки






Ананасна закуска



Інгредієнти:

Ананас (консервований) - 1 бан.
Сир твердий - 100 г
Яйце (варені) - 2 шт
Крабові палички (або креветки) - 100 г
Майонез (за смаком)
Салат (зелений, кілька листя)

Приготування:

1. Дістаємо кільця ананасів з баночки, викладаємо їх на блюдо.
2. Далі відірвати від листя салату шматочки і прикрытьими дірку ананаса
3. Для начинки з'єднати нарізані великими кубиками варені яйця, твердий сир і крабові палички. І заправити все це майонезом 4. небагато, головне, щоб начинка не розпадалася.
5. Викласти начинку на ананаси.



"Поцілунки" закуска з лосося



Нам знадобиться:

лосось малосоленый (нарізка)
крабові палички
вершковий сир «Філадельфія« з додаванням зелені
свіжий кріп
яйця
харчова плівка
лимон

Яйця зварити і порізати на яйцерезке кружечками.
Кріп подрібнити, додати до Філадельфії, перемішати, щоб вийшла однорідна маса.
Для того щоб зробити такі Поцілунки» знадобляться кілька формочок, можна використовувати келихи, формочки для кексів, чашки для чаю.
Щільно вистелити чашечки харчовою плівкою, при цьому потрібно залишити стільки плівки на краях, щоб потім можна було закрити чашечки зверху.
Викласти форму скибочками лосося. Сформувати його за формою.
Заповнити форму до половини начинкою,покласти шматочки крабових паличок, і знову заповнити начинкою.
Зверху покласти кружечок яєчка.
Закрити скибочкою лосося.
Загорнути краї плівки, щільно притиснути і злегка утрамбувати.
Поставити в холодильник на пару годин.
Лимон порізати кружальцями.
Через пару годин дістати «Поцілунки» з холодильника, розкрити плівку і перевернути чашку на кружечок лимона, на тарілку.
Прикрасити за бажанням, дуже красиво виглядає червона ікра зверху.
"Поцілунки" закуска з лосося






Гаряча закуска з лаваша



Ця незвичайна хрустка закуска з лаваша порадує Вас своїм смаком, а особливо тих, хто не байдужий до чебуреків.

Інгредієнти:
- 6 тонких лаваша
- 200 г курячих шлуночків
- 200 г курячих сердечок
- 150 г твердого сиру
- 2 яйця
- зелена цибуля
- кріп
- перець, сіль
- масло рослинне для обсмажування

Відварюємо шлуночки і сердечка і подрібнюємо їх у блендері.

Кріп і цибулю подрібнюємо ножем і додаємо до потрошкам.

За допомогою дрібної терки натираємо сир, змішуємо його з іншими інгредієнтами, додаємо жовтки, солимо, перчимо і добре перемішуємо.

Начинка готова. Тепер розрізаємо лаваш на трикутники, на край лаваша викладаємо начинку й загортаємо у вигляді "сигар", змащуючи кінчики білком.

Обсмажуємо їх на рослинному маслі. Після обсмажування викладаємо "сигари" на серветку, щоб прибрати зайвий жир.

Хрусткі красені готові! Подавати зі сметаною.

Приємного апетиту!



Закуска «Полуничка»



Інгредієнти:

картопля відварна - 3-4 шт (середніх),
оселедець (філе) - 1/2 шт.,
цибуля зелена 3-4 шт.,
буряк - 1/2 шт.,
олія оливкова - 30 гр.,
кунжут - 10-20 гр.,
петрушка,
сіль, перець,
сік лимона - 1 ч. ложка.

Рецепт приготування:

Насамперед, з буряка потрібно добути сік. Буряк потерти на тертці, скласти в посуд для мікрохвильової печі, додати 30 мл води і сік лимона. Накрити кришкою і поставити в мікрохвильову піч на 5 хв при максимальній потужності. Потім сік відцідити і охолодити. Ну, або ви можете добути буряковий сік, будь-яким іншим, зручним для вас способом
Картоплю відварити в мундирі до готовності. Гарячим очистити і розім'яти в "пюре", додавши за смаком сіль, перець і 1 ст. ложку оливкової олії.
Філе оселедця порізати дрібними шматочками, додати дрібно порізану цибулю.
Взяти 1 ст. ложку картопляної маси, скачати кульку, потім приплюснути і зробити поглиблення в центрі. Покласти в центр 1 ст. ложку начинки з оселедця, защипнути краю і сформувати «полуничку». Занурити заготовки в буряковий сік і викласти на тарілку. З петрушки зробити листочки і хвостики. І посипати кунжутом.
Закуска «Полуничка»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика