М'ясна смакота
Інгредієнти:
- Грудка куряча - 2 шт
- Сир - 150 гр
- Цибуля - 1 шт
- Гриби (мариновані) - 1 банка
- Морква - 3 шт
- Вершки - 3-4 ст. ложки
- Олія оливкова - 4 ст. ложки
- Спеції для м'яса, за смаком
- Сіль, перець, мускатний горіх - за смаком
- Сік лимонний - 1 шт
Приготування:
Гриби пасерувати на оливковій олії з додаванням дрібно нарізаного лука, вершків, спецій.
Курячу грудку порізати тонкими смужками, замаринувати у спеціях і соку лимона. Викласти смужки м'яса в змащену форму на дно і з боків, присипати тертим сиром, викласти інші гриби, далі тертої на крупній тертці морквою, зверху покласти по спіралі шматочки залишився м'яса. Запікати при температурі 200ºС близько 30 хвилин. Пиріг дасть багато соку, через 30 хв. злити сік і присипати місця з'єднання шматочків м'яса сиром, поставити в духовку і дати сиру розплавитися і злегка підрум'янитися. Дати постояти у формі 10 хвилин, перекласти на блюдо.
М'ясна смакота
Інгредієнти:
- Грудка куряча - 2 шт
- Сир - 150 гр
- Цибуля - 1 шт
- Гриби (мариновані) - 1 банка
- Морква - 3 шт
- Вершки - 3-4 ст. ложки
- Олія оливкова - 4 ст. ложки
- Спеції для м'яса, за смаком
- Сіль, перець, мускатний горіх - за смаком
- Сік лимонний - 1 шт
Приготування:
Гриби пасерувати на оливковій олії з додаванням дрібно нарізаного лука, вершків, спецій.
Курячу грудку порізати тонкими смужками, замаринувати у спеціях і соку лимона. Викласти смужки м'яса в змащену форму на дно і з боків, присипати тертим сиром, викласти інші гриби, далі тертої на крупній тертці морквою, зверху покласти по спіралі шматочки залишився м'яса. Запікати при температурі 200ºС близько 30 хвилин. Пиріг дасть багато соку, через 30 хв. злити сік і присипати місця з'єднання шматочків м'яса сиром, поставити в духовку і дати сиру розплавитися і злегка підрум'янитися. Дати постояти у формі 10 хвилин, перекласти на блюдо.
Перець у медовому маринаді (смакота!!!)
Чудова холодна закуска на зиму, крім того, можна використовувати як приправу практично до всіх страв. Смак дуже пікантний, за рахунок додавання меду. Коли в каструльці кип'ятиться медовий маринад , запах стоїть такий карколомний, аж слинки течуть.
Розкладку даю на 1 кг червоного м'ясистого болгарського перцю
Перець спочатку треба підготувати, вимити, почистити, опустити в окріп хвилин на 5 і зняти шкірку. Очищений від шкірки перець нарізати уздовж на широкі смужки, проварити в киплячій маринаді 5 хвилин
Для маринаду беремо
300 мл води
125 мл. оцту 6%
Рослинна олія - 125 мл
Сіль - неповна столова ложка (сіль буває різної солоності, на всякий випадок пробуйте маринад на смак і досаливайте, якщо здасться мало)
Мед - 1 столова ложка
Цукор - 125 грамів
Все змішати і прокип'ятити в каструлі.
Вийняти перець з маринаду, розкласти по стерильним банкам, залити маринадом і закатати. А взимку, я впевнена, вас і ваші старання оцінять по достоїнству і обдарують подяками і будуть захоплюватися Вашими кулінарними талантами.
Джерело: Клуб цінителів їжі
Підпишись на смачне настрій!
Перець у медовому маринаді (смакота!!!)
Чудова холодна закуска на зиму, крім того, можна використовувати як приправу практично до всіх страв. Смак дуже пікантний, за рахунок додавання меду. Коли в каструльці кип'ятиться медовий маринад , запах стоїть такий карколомний, аж слинки течуть.
Розкладку даю на 1 кг червоного м'ясистого болгарського перцю
Перець спочатку треба підготувати, вимити, почистити, опустити в окріп хвилин на 5 і зняти шкірку. Очищений від шкірки перець нарізати уздовж на широкі смужки, проварити в киплячій маринаді 5 хвилин
Для маринаду беремо
300 мл води
125 мл. оцту 6%
Рослинна олія - 125 мл
Сіль - неповна столова ложка (сіль буває різної солоності, на всякий випадок пробуйте маринад на смак і досаливайте, якщо здасться мало)
Мед - 1 столова ложка
Цукор - 125 грамів
Все змішати і прокип'ятити в каструлі.
Вийняти перець з маринаду, розкласти по стерильним банкам, залити маринадом і закатати. А взимку, я впевнена, вас і ваші старання оцінять по достоїнству і обдарують подяками і будуть захоплюватися Вашими кулінарними талантами.
Джерело: Клуб цінителів їжі
Підпишись на смачне настрій!
М'ясна смакота
Інгредієнти:
Грудка куряча - 2 шт
Сир - 150 гр
Цибуля - 1 шт
Гриби (мариновані) - 1 банка
Морква - 3 шт
Вершки - 3-4 ст. ложки
Олія оливкова - 4 ст. ложки
Спеції для м'яса, за смаком
Сіль, перець, мускатний горіх - за смаком
Сік лимонний - 1 шт
Приготування:
Гриби пасерувати на оливковій олії з додаванням дрібно нарізаного лука, вершків, спецій.
Курячу грудку порізати тонкими смужками, замаринувати у спеціях і соку лимона. Викласти смужки м'яса в змащену форму на дно і з боків, присипати тертим сиром, викласти інші гриби, далі тертої на крупній тертці морквою, зверху покласти по спіралі шматочки залишився м'яса. Запікати при температурі 200ºС близько 30 хвилин. Пиріг дасть багато соку, через 30 хв. злити сік і присипати місця з'єднання шматочків м'яса сиром, поставити в духовку і дати сиру розплавитися і злегка підрум'янитися. Дати постояти у формі 10 хвилин, перекласти на блюдо.
М'ясна смакота
Інгредієнти:
Грудка куряча - 2 шт
Сир - 150 гр
Цибуля - 1 шт
Гриби (мариновані) - 1 банка
Морква - 3 шт
Вершки - 3-4 ст. ложки
Олія оливкова - 4 ст. ложки
Спеції для м'яса, за смаком
Сіль, перець, мускатний горіх - за смаком
Сік лимонний - 1 шт
Приготування:
Гриби пасерувати на оливковій олії з додаванням дрібно нарізаного лука, вершків, спецій.
Курячу грудку порізати тонкими смужками, замаринувати у спеціях і соку лимона. Викласти смужки м'яса в змащену форму на дно і з боків, присипати тертим сиром, викласти інші гриби, далі тертої на крупній тертці морквою, зверху покласти по спіралі шматочки залишився м'яса. Запікати при температурі 200ºС близько 30 хвилин. Пиріг дасть багато соку, через 30 хв. злити сік і присипати місця з'єднання шматочків м'яса сиром, поставити в духовку і дати сиру розплавитися і злегка підрум'янитися. Дати постояти у формі 10 хвилин, перекласти на блюдо.
Немає коментарів:
Дописати коментар