вівторок, 28 травня 2013 р.

Смачний шашлик в духовці

Смачний шашлик в духовці



М'ясо не відрізнити від пожаренного на мангалі!
Приготування елементарне, а м'ясо виходить ніжне, соковите,
злегка підсмажене.
Секрети приготування такого м'яска:
1. готувати треба в рукаві для запікання.
2. на цибулевої подушці. Причому цибулю повинен бути маринований. Саме він
найбільше і додає м'ясу смак шашлику.
Але про все по порядку...

Інгредієнти:

Свинина
Цибуля
Спеції

Приготування:

М'ясо краще всього виходить шматочками. Я пробувала антрекоти - не так
смачно.
Шматочки м'яса відбити. Я накриваю харчовою плівкою. Відбиваю сильно.
Потім плівку знімаю, перчу, солю і ще раз злегка відбиваю Потім м'ясо складаю в миску, насипаю спеції для шашлику. Цибулю ріжу невеликими шматочками і з силою мну в мисці з м'ясом. Залишаю маринуватися години на 2.
За годину до приготування окремо від м'яса мариную цибулю.
Цибулю ріжу півкільцями. Висипаю в миску. Заливаю окропом. Вливаю
3-4 ст.л. оцту, 2 ст.л. цукру, солю. Можна ще влити лимонний сік.
Отже, приступаємо до основного приготування.

Духовку розігріваємо. Я запікаю на максимальній температурі.
На деко я викладаю папір для запікання. Відрізаю рукав по довжині трохи більшою, ніж сам деко. З одного боку зав'язую.
В рукав викладаємо цибулю. Обережно розподіляємо його Зверху на цибулю викладаємо м'ясо. З маринованою цибулею не перемішуємо. Зав'язуємо інший кінець рукава. І робимо кілька проколів зверху в рукаві. Ставимо в духовку і запікаємо приблизно 1 - 1,5 години. Залежить від духовки. М'ясо повинно бути злегка підсмаженим. Дістаємо і викладаємо на блюдо. Цибуля виходить теж дуже смачним. Останній раз запікала одночасно з картоплею, але в різних рукавах. Картопля виходить неймовірно смачна! Піджареної, не варена. Тому вважаю її, по-перше, корисніше, ніж якщо
смажити на сковороді або у фритюрі, а по-друге, набагато смачніше, ну і по-третє, набагато простіше в приготуванні!!
Смачний шашлик в духовці



Гарячий бутерброд в духовці



Інгредієнти:

200 гр. сиру твердих сортів
пучок зеленого цибулі
1/2 склянки майонезу
2 столові ложки сметани (не обов'язково)
3-4 зубчики часнику, подрібнити
120 гр. вершкового масла
1-2 буханця французького або італійського хліба

Приготування:

1. У великій мисці змішайте натертий сир і порізану зелену цибулю. Додати майонез і сметану, перемішати. В окремій невеликій мисці змішати розм'якшене масло і подрібнений часник до однорідної маси. Додати суміш олії з сирної суміші.

2. Розігріти духовку. Хліб розрізати навпіл по горизонталі, покласти кіркою вниз.Распределить сирну суміш на хліб. Запікати в добре розігрітій дуговке хліб дообразования золотистої скоринки, приблизно від 3 до 5 хвилин.

3. Дістати і дати постояти 5 хвилин, поки не охолоне достатньо. Наріжте хліб гострим ножем.
Гарячий бутерброд в духовці






Картопелька в духовці



Інгредієнти:

картопля
сіль
часник
зелень
рослинна олія

Приготування:

Картоплю можна чистити, можна і не чистити, а просто гарно помити. Нарізати поздовжніми скибочками, крупно. Просушити за допомогою кухонного рушника.
Викласти на деко, попередньо поклавши на дно папір для випічки. Картоплю можна трохи присолити, але не сильно, тому що сіль будемо додавати трохи пізніше. Томити картоплю в гарячій духовці до готовності.
В окремому посуді змішайте сіль, часник (через землянку), рубану зелень і рослинне масло. Можна додати трохи меленого перцю.
Готову картоплю викладіть у посуд з заготовленої заправкою, гарненько струсніть, щоб картопля перемішалася з заправкою. Через пару хвилин аромат наповнить весь ваш будинок. Гаряча картопля «підігріє» масло з часником і зеленню і вони почнуть віддавати аромат. Ммммм... Дуже і дуже!!!
Через 5 хвилин можна подавати - поки гаряча картопелька і ароматна, апетит буяє.
Їжте на здоров'я!! Приємного всім апетиту!
Картопелька в духовці



Смачний шашлик в духовці



М'ясо не відрізнити від пожаренного на мангалі!
Приготування елементарне, а м'ясо виходить ніжне, соковите, злегка підсмажене.

Секрети приготування такого м'яска:
1. готувати треба в рукаві для запікання.
2. на цибулевої подушці. Причому цибулю повинен бути маринований. Саме він
найбільше і додає м'ясу смак шашлику.
Але про все по порядку...

Інгредієнти:
Свинина
Цибуля
Спеції

Приготування:
1. М'ясо краще всього виходить шматочками. Я пробувала антрекоти - не так смачно.
2. Шматочки м'яса відбити. Я накриваю харчовою плівкою. Відбиваю сильно.
3. Потім плівку знімаю, перчу, солю і ще раз злегка відбиваю.
4. Потім м'ясо складаю в миску, насипаю спеції для шашлику.
5. Цибулю ріжу невеликими шматочками і з силою мну в мисці з м'ясом. Залишаю маринуватися години на 2.
6. За годину до приготування окремо від м'яса мариную цибулю.
7. Цибулю ріжу півкільцями. Висипаю в миску. Заливаю окропом. Вливаю 3-4 ст.л. оцту, 2 ст.л. цукру, солю. Можна ще влити лимонний сік.
Отже, приступаємо до основного приготування.
8. Духовку розігріваємо. Я запікаю на максимальній температурі.
9. На деко я викладаю папір для запікання. Відрізаю рукав по довжині трохи більшою, ніж сам деко.
10. З одного боку зав'язую.
В рукав викладаємо цибулю. Обережно розподіляємо його Зверху на цибулю викладаємо м'ясо.
11. З маринованою цибулею не перемішуємо. Зав'язуємо інший кінець рукава. І робимо
кілька проколів зверху в рукаві. Ставимо в духовку і запікаємо приблизно 1 - 1,5 години. Залежить від духовки.
12. М'ясо повинно бути злегка підсмаженим. Дістаємо і
викладаємо на блюдо. Цибуля виходить теж дуже смачним.
13. Останній раз запікала одночасно з картоплею, але в різних рукавах. Картопля виходить неймовірно смачна! Піджареної,
не варена. Тому вважаю її, по-перше, корисніше, ніж якщо смажити на сковороді або у фритюрі, а по-друге, набагато смачніше,
ну і по-третє, набагато простіше в приготуванні.
Смачний шашлик в духовці






"Наивкуснейшая картопля в духовці"



Інгредієнти:

Картопля 5 великих шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква-1шт.
Спеції
Томат 2-3 ст.л.
Рослинна олія 2-3 ст.л.
Зелень

Приготування:

Картоплю почистити і порізати середніми шматочками.
Цибулю порізати крупно.
Моркву порізати шматочками. Не тріть на тертці - вона розвариться. А так виглядає дуже красиво.
Додати спеції (у мене універсальна приправа), посолити, поперчити.
Додати рослинне масло і томат. У мене домашній, але з магазинним ще смачніше виходить.
Ретельно перемішати і обережно викласти в рукав для запікання, попередньо зав'язаний з одного боку. Рукав проколоти в декількох місцях зверху.
Запікати близько 1-1,5год. у духовці. Я запікаю на максимальній температурі.
Потім дістати. рукав розрізати зверху.
Висипати картоплю на блюдо і посипати зеленню. Красиве, апетитне, неймовірно смачне блюдо готове!
"Наивкуснейшая картопля в духовці"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика