неділя, 26 травня 2013 р.

Бутерброд - гриль Капрезе

Бутерброд - гриль Капрезе



Інгредієнти:
- Хліб - 4 скибки
- Помідор - 1 шт
- Моцарелла - 150 г
- Соус песто - 4 столових ложки
- Перець - за смаком
- Оливкову олію - 2 столові ложки

Приготування:

Викладіть інгредієнти на обсмажений хліб і закрийте другим шматком. Готуйте на грилі до золотистої скоринки і поки сир не розплавиться (2-3 хвилини на кожну сторону)
Бутерброд - гриль Капрезе



"Гарячі бутерброди з сосисками"



Інгредієнти:
Батон нарізний.
Майонез.
Помідори 3-4 шт.
Сир 200гр.
Сосиски 500гр.
Зелень(цибуля, петрушка, кріп)
Рослинне масло.

Приготування:
1. Батон нарізати не дуже товстими шматками. Сир натерти на дрібній тертці. Сосиски порізати дрібними кубиками. Зелень нашаткувати.
2. Помідори порізати кружальцями.
3. На змащене деко олією, кладемо батон. Поверх батона викладаємо по два колечка помідора. Зверху змішану масу з сиру, зелені, сосисок, майонезу. І посипаємо ще сиром.
4. Ставимо в духовку. Готуємо до того моменту, коли корочка сиру стане золотистого кольору.
Приємного апетиту!
"Гарячі бутерброди з сосисками"



Карамель бутербродних



Інгредієнти:
- 300 г цукру
- 200 г сметани
- 5 г солі
- 20 мл води

Приготування:
1. У невелику каструлю всипати цукор, влити воду і, постійно помішуючи, зварити сироп.
2. Довести рідину до 127 °С (1-2 хв після початку кипіння).
3. Каструлю зняти з вогню.
4. Помішуючи, тонкою цівкою влити в сироп сметану.
5. Додати сіль довести температуру маси до 107 °С, потім охолодити.
6. Готову карамель перелити в герметичну ємність і зберігати в холодильнику.






Розкладаємо бутерброд на складові ;)




Бутербродне тістечко.



Інгредієнти:

Хліб білий - 1 буханець.
Масло вершкове - 200 р.
Червона ікра - 1 баночка.
Горбуша подкопченная - 50 р.
Форель - 100 р. (нарізка).
Кріп - 3 гілочки.

Спосіб приготування:

Етап 1.Мелко-горбушу дрібно нарізати, змішати її з 50 г масла.
Етап 2. Дрібно нарізати кріп і теж змішати його з 50 г масла.
Етап 3. Хліб нарізати і формочкою для тістечкок вирізати потрібну фігурку. Або ножем ромбики.
Етап 4. Змащуємо хлібець з маслом горбушею, зверху ще один шматочок хлібця, змащуємо маслом з кропом.
Етап 5. Бока промазуємо маслом і акуратненько намазуємо ікру.
Етап 6. Верх можна прикрасити трояндочкою з форелі.
Етап 7. До подачі на стіл тримати в холодильнику.

Приємного апетиту!






Кучеряві бутерброди



Інгредієнти:

батон
вершкове масло
сир
помідор
часник
зелень кропу
паприка(солодкий мелений перець)
майонез

Приготування:

Батон порізати на скибочки і намазати вершковим маслом.
Приблизно 200-250 г сиру розтерти і додати майонез, розділити на три частини. 1 додати паприку, у 2 - дрібно нарізану зелень кропу, 3 - часник через чеснокодавку.
Тепер беремо вилку набираємо трохи сиру з часником і витираємо в край батона, далі беремо сир з кропом, потім сир з паприкою. І так чергуючи кольору, робимо коло батона.
Помідор порізати тоненько і ставити на серединку бутерброда.

Приємного апетиту!
Кучеряві бутерброди



Гарячі бутерброди з батона з фаршем і овочами



Для бутербродів:
1 довгий батон,
2 стручка солодкого перцю,
по 1 пучку естрагону і петрушки,
1 цибулина,
2 зубчики часнику,
200 г фаршу з яловичини,
перець чилі,
по 50 г сирного і тертого еммєнтальского сиру.

Приготування бутербродів:
1. Перець нарізати соломкою. Зелень порубати. Пук і часник подрібнити. Перемішати з фаршем, посолити і приправити перцем чилі.

2. Батон нарізати шматками по 5 см, вийняти м'якуш, заповнити начинкою і поставити на деко. Сирний сир перемішати з эмментальским і розкласти по кошиках. Запікати близько 30 хв при 180°. Подати на стіл на блюді теплими або холодними, прикрасивши за бажанням петрушкою.

Час приготування: 40 хв
В одній порції 430 ккал
Білки - 9 г, жири - 24 г, вуглеводи - 20 г






Запікаємо бутерброди з рибними консервами.



Інгредієнти:

Рибні консерви - 1 банку,
Варене яйце - 4 шт,
Ріпчаста цибуля - 1 шт,
Сир - 200 г,
Часник - 3 зубчики,
Хліб,
Масло вершкове,
Олія рослинна,
Майонез,
Зелень,
Перець чорний мелений.

Етап 1. Готуємо начинку. Варені яйця натираємо на крупній тертці, задень моєму і рубаємо.
Етап 2 .Лук очищаємо і дрібно нарізаємо.
Етап 3. Розігріваємо в сковороді олію, після чого в ньому обсмажуємо цибулю до тих пір, поки він не стане м'яким.
Етап 4. З консерви зливаємо повністю рідина, витягаємо великі кістки і розминаємо за допомогою виделки.
Етап 5. Далі з'єднуємо разом рибу, цибулю, яйця, подрібнений часник, зелень. Додаємо до всього цього перцю, майонез і все ретельно перемішуємо. Якщо хочете, додайте солі.
Етап 6. Нарізаємо хліб на шматочки, після чого кожен скибочку хліба змащуємо вершковим маслом і розкладаємо на деко, який заздалегідь був змазаний маслом.
Етап 7. Начинка накладається зверху кожного скибочки.
Етап 8. Бутерброди запікаються протягом 10 хвилин. Далі дістаємо деко, посипаємо бутерброди тертим сиром і ставимо назад в духовку на кілька хвилин.

Приємного апетиту!



Приготування класичного бутерброди з червоною рибою.



Інгредієнти:

Червона риба - 300 г,
Хліб,
Вершкове масло,
Кріп,
Петрушка,
Лимон.

Спосіб приготування:

Етап 1. Хліб нарізається таким чином, щоб вийшли трикутники або прямокутники. На кожен шматок хліба намазати масло.
Етап 2. Червона копчена або малосолоний риба нарізати невеликими тонкими скибочками, і кладеться зверху масла на хліб.
Етап 3. Готовий бутерброд прикрашається кропом і петрушкою (можна окремо), а так само можна розподілити на поверхні бутерброда скибочку лимона.

Приємного апетиту!






Як приготувати бутерброди з печерицями.



Інгредієнти:

Хліб - 6 скибочок,
Шампіньйони - 5 шт,
Цибуля ріпчаста - 1 шт,
Сир - 70 г,
Часник - 1 зубчик,
Майонез,
Сіль,
Перець.

Спосіб приготування:

Етап 1. Печериці потрібно ретельно промити, висушити, після чого порізати у вигляді соломки. Цибулю нарізати дрібно. Часник видавити через часникодавку.
Етап 2. Сир натирається на тертці. Зелень потрібно промити, після чого дрібно нарізати.
Етап 3. Цибуля обсмажується на сковороді з рослинним маслом, після чого туди кладуться печериці, все це перемішується і смажиться протягом 5 хвилин.
Етап 4. З'єднати і ретельно перемішати гриби, зелень, часник, сир і майонез.
Етап 5. Підготувати деко. На скибочки хліба розподілити отриману грибну суміш, після чого бутерброди помістити на деко без масла.
Етап 6. Бутерброди печуться протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика