субота, 25 травня 2013 р.

Бананові млинці

Бананові млинці


Інгредієнти:
2 великих, дуже стиглих банана (коричнева шкірка)
2 ч. л. цукрового піску
1/4 ч. л. солі
1 склянка борошна
4 яйця
300 мл молока Рецепт приготування бананових млинців:
1. Банани очистити від шкірки, розім'яти виделкою.
2. Додати цукровий пісок, сіль, яйця, збити блендером (міксером) до однорідної маси.
3. Додати борошно, збити до однорідної маси.
4. Додати молоко, також довести до однорідної маси.
5. Поставити в прохолодне місце на 15-30 хвилин.
6. Додати трохи рослинного масла в тісто, перемішати.
7. Обсмажувати на гарячій сковороді, вогонь середній.
Бананові млинці



Смугасті млинці з яблуками



Інгредієнти для тіста:
Молоко тепле - 1 склянка;
борошно пшеничне просеянная - 150 гр;
цукор - 2 ст. л.;
яйце - 1 шт;
сіль - щіпка;
масло рослинне - 1,5 ст. л;
какао - 1 ч. л.

Для начинки:
Яблука - 3 шт;
кориця мелена - щіпка;
цукор - за смаком;
масло вершкове - 30 гр.

Як готувати смугасті млинці з яблуками
Візьміть посуд з високими стінками, в якій буде зручно замішувати тісто. Просійте в неї склянку борошна. Зробіть в середині поглиблення і влийте збите яйце.
Додайте трохи теплого молока (приблизно півсклянки).
Швидко все перемішайте. Повинна вийти густа, в'язка маса. Постарайтеся розтерти всі грудочки, щоб вона вийшла практично однорідною. Поступово підливайте молоко, що залишилося і розмішуйте тісто.
Готове тісто по консистенції нагадуватиме дуже рідку сметану, з ложки воно ллється вільно.
Додайте цукор і сіль, влийте рослинне масло. Ще раз все розмішайте, масло має повністю з'єднатися з тестом, не залишаючи розводів і крапельок на поверхні. Залиште тісто на 20 хвилин.
В окремому посуді змішайте какао з чайною ложкою цукру. Додайте 3-4 столових ложки світлого млинцевого тесту.
Розмішуйте масу, поки вона не забарвиться в рівномірний шоколадний колір. Грудочок бути не повинно! Перелийте шоколадне тісто в підготовлену пляшку або наповніть кондитерський мішок.
Змастіть сковороду маслом (тільки для першого млинця, потім змащувати не потрібно). Налийте тісто, швидко починайте обертати сковорідку так, щоб тісто займало всю поверхню і розтеклося рівномірним шаром.
Відразу ж намалюйте на млинці шоколадні смужки. Робити це потрібно швидко, поки світле тісто повністю не «схопилося» і не затверділо.
Підрум'яньте нижню сторону, переверніть млинець. Потримайте його на середньому вогні не більше хвилини і викладайте на тарілку. Розмальована сторона нехай залишається світлуватою.
Для начинки наріжте яблука кубиками, викладіть на гарячу сковороду з маслом і тушкуйте на слабкому вогні під кришкою. Коли яблука стануть м'якими, додати цукор і корицю за смаком.
Викладіть начинку на однотонну бік млинчика (на якій немає смужок), краї трохи подрежьте. Згорніть рулетом.
Млинці готові і їх можна подавати до столу. За таким же принципом можна зробити млинці в клітинку, горошок, намалювати на світлому тесті різні візерунки. Смугасті млинці з яблуками дуже ефектно виглядають і без начинки, тільки згортати їх потрібно розмальованої стороною назовні.

Приємного апетиту!!!
Смугасті млинці з яблуками
Смугасті млинці з яблуками
Смугасті млинці з яблуками
Смугасті млинці з яблуками
Смугасті млинці з яблуками
Смугасті млинці з яблуками
Смугасті млинці з яблуками



Млинці на мінеральній воді.



Склад:
вода мінеральна "Боржомі" - 0,5 л.
цукор - 3 ч. л.
сіль - 1 ч. л.
масло рослинне - 2 ст. л.
борошно до густоти сметани

Приготування:
З'єднати мінеральну воду, цукор, сіль і рослинне масло. Перемішати. Поступово всипати борошно. Тісто повинно бути густе, як сметана.
Перемішати.
Випікати.
Чудові млинці!
Млинці на мінеральній воді.






Млинці


1 літр молока
2.5 склянки борошна
2 яйця
пів чайної ложки солі
2 ст ложки цукру
щіпка соди.
2 ст ложки рослинної олії.
Молоко підігріти(але не кип'ятити) ,додати сіль,цукор,соду і яйця збити віночком потім поступово вмішувати борошно ,як все борошно вмешали додати рослинне масло в тісто перемішати і можна випікати.
Млинці



МЛИНЦІ «ПОВІТРЯНІ»



Інгредієнти:

- яйця - 2 шт.
- кефір - 3 склянки
- борошно - 2 склянки
- цукор - 1 ст. л.
- сіль - 1/2 ч. л.

Приготування

Яєчні жовтки розітріть з цукром і сіллю, влити дві склянки кефіру і, безперервно помішуючи, всипте частинами борошно і замісіть тісто без грудок.
Після цього розведіть тісто залишилися кефіром і введіть збиті в пишну піну яєчні білки.
Випікайте млинці на гарячій сковороді, змазаній рослинною олією.
МЛИНЦІ «ПОВІТРЯНІ»






Печемо млинці на сніданок



Інгредієнти:
* 0,5 л кефіру
* 1 яйце, цукор за смаком (3 - 4 ст.л.)
* 1 ч.л. солі
* 1 ч.л. соди
* борошно пшеничне
* 2-3 ст.л. раст. масла.

Як приготувати:
1) Збити в блендері кефір, яйце,цукор, сіль, соду і раст. масло.
2) Потім поступово додавати борошно і збивати. Борошна додати стільки, щоб тісто вийшло бажаної консистенції залежно від товщини млинчика.
3) Наповнити тестом пляшечку з наконечником або кондитерський шприц і "намалювати" квіточку.
4) Смажити на розпеченій сковороді.

Приємного апетиту!
Печемо млинці на сніданок

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика