КРЕМ З ЗЕФІРУ
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
підійде майже до будь-якого тортику! До того ж готується цей крем дуже швидко і просто.
Крем виходить пишним, легким, дуже ніжним і смачним.
Його легко і приємно наносити на будь торт і поєднання смаку зефіру і вершкового масла - дуже приємне.
Інгредієнти для приготування крему з зефіру:
Зефір (це приблизно 90 м) - 2 шт
Масло вершкове - 100 - 90 гр
розрахунок 1х1
От і все... Ну і міксер звичайно!
Зефір вже солодкий, так що цукор я не додавала.
Пофарбувати такий крем так само не складе труднощів, додаємо харчові барвники і перемішуємо.
Загалом все як і зі звичайним масляним або білковим кремом!
Зефір для крему я брала білий, а якщо зробити з кольоровим зефіром то і барвників не треба, все вже готове, тільки збити і нанести на торт!
Масло порізати невеликими кубиками. Я не витримувала його при
кімнатній температурі. Воно і так досить м'яке. Головне, щоб не изморозилки.
Зефір кладемо в 0,5 літрову банку (зверніть увагу, що зефірінки подвійні) і на 30 секунд в мікрохвильову піч.
Зефір збільшиться в розмірах. І тут діємо дуже швидко: зефір
починаємо збивати міксером, підкладаючи масло по шматочку. Після того,як половина олії вмешана у зефір, зупиняємо міксер, ставимо банку скремом в каструлю з холодною водою і, продовжуючи збивати, додаємо по шматочку в крем масло, що залишилося.
Взбваем хвилин п'ять.
Крем добре тримає форму і підходить для промазування і прикраси тортиків
КРЕМ З ЗЕФІРУ
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
підійде майже до будь-якого тортику! До того ж готується цей крем дуже швидко і просто.
Крем виходить пишним, легким, дуже ніжним і смачним.
Його легко і приємно наносити на будь торт і поєднання смаку зефіру і вершкового масла - дуже приємне.
Інгредієнти для приготування крему з зефіру:
Зефір (це приблизно 90 м) - 2 шт
Масло вершкове - 100 - 90 гр
розрахунок 1х1
От і все... Ну і міксер звичайно!
Зефір вже солодкий, так що цукор я не додавала.
Пофарбувати такий крем так само не складе труднощів, додаємо харчові барвники і перемішуємо.
Загалом все як і зі звичайним масляним або білковим кремом!
Зефір для крему я брала білий, а якщо зробити з кольоровим зефіром то і барвників не треба, все вже готове, тільки збити і нанести на торт!
Масло порізати невеликими кубиками. Я не витримувала його при
кімнатній температурі. Воно і так досить м'яке. Головне, щоб не изморозилки.
Зефір кладемо в 0,5 літрову банку (зверніть увагу, що зефірінки подвійні) і на 30 секунд в мікрохвильову піч.
Зефір збільшиться в розмірах. І тут діємо дуже швидко: зефір
починаємо збивати міксером, підкладаючи масло по шматочку. Після того,як половина олії вмешана у зефір, зупиняємо міксер, ставимо банку скремом в каструлю з холодною водою і, продовжуючи збивати, додаємо по шматочку в крем масло, що залишилося.
Взбваем хвилин п'ять.
Крем добре тримає форму і підходить для промазування і прикраси тортиків.
Зефірний крем
Мабуть, самий легкий і швидкий у приготуванні крем, який від цього стає не менш смачним, ніж звичні нам вершковий або заварний. Зефірний крем підходить практично до будь випічці, і додасть їй оригінального несхожого на інші смаку.
Інгредієнти:
●власне, сам зефір - 2-3 шт.
●слив. масло - 100 грам
●мікрохвильовка
●міксер
Приготування:
Цукор нам не потрібен, адже самі зефірки вже і так з його додаванням. До речі, щоб для дітей крем виглядав ще більш привабливо, можете змінити його колір, додавши харчових барвників.
Ріжемо масло на невеликі шматочки. Масло краще трохи потримати не в холодильнику, щоб воно було більш м'яким.
Дістаємо банку або чашку і кладемо туди зефір.
Після чого відправляємо його в мікрохвильовку. 30-40 секунд зазвичай достатньо. Зверніть увагу: зефір буде набухати. Після цього швиденько витягуємо його і збиваємо за допомогою міксера, додаючи шматочки злив. масла.
Додаємо половину всього масла.
Після цього необхідно поставити нашу банку з зефиринками та маслечком в холодну воду і продовжити збивати крем, додаючи решту половину масла. Так збивати близько 5 хвилин.
Зефірний крем готовий! Він відмінно підійде до оладикам, печінкою, тортикам і тістечком. Причому, він буде хороший не тільки в ролі начинки, але й прикраси, тому що відмінно зберігає свою форму і не розтікається.
Приємного апетиту!
Какао з зефирками (маршмеллоу)
Інгредієнти:
Желатин 25 г
Вода 1 склянку
Сироп кукурудзяний 1 склянку
Сіль ¼ чайної ложки
Ванільний екстракт 1 столова ложка
Цукор кондитерський 40 г
Молоко ¾ склянки
Вершки збиті 2 столові ложки
Какао-порошок 1,1 чайні ложки
Цукор ванільний 0,3 чайної ложки
Цукор 1,6 склянки
Шоколад гіркий 1 шматок
Приготування:
1. Заливаємо желатин половиною склянки води і на 15 хвилин залишаємо набухати.
2. Готуємо сироп, змішавши 1,5 склянки цукру, кукурудзяний сироп, сіль і півсклянки води в невеликій каструлі. Варимо на середньому вогні, поки цукор не розчиниться. Додаємо вогонь і варимо, поки сироп не покаже 240 градусів на термометрі для карамелі (на око - на все піде хвилин 8). Знімаємо з вогню.
3. Тонкою цівкою повільно вливаємо одержаний цукровий сироп у розчинений желатин, збиваючи міксером на низькій швидкості. Поступово збільшуючи швидкість, збиваємо суміш до товстої маси. Це займе 15 хвилин. Додаємо ваніль і збиваємо ще півхвилини.
4. Щедро посипаємо форму для випічки (можна - накриту фольгою) цукровою пудрою і викладаємо в неї готову масу. Розрівнюємо і присипаємо зверху цукровою пудрою. Залишаємо на ніч при кімнатній температурі.
5. Коли суміш застигне в тягучу масу, перевертаємо форму на посипану пудрою дошку і вирізаємо фігурні або прості квадратні маршмеллоу. Щедро присипаємо їх пудрою.
6. Тепер готуємо какао (пропорції дані на склянку напою). Доводимо молоко до кипіння, додаємо какао-порошок, цукор, ваніль і заварюємо.
7. На дно чашки кладемо кілька шматочків гіркого шоколаду і заливаємо какао. Прикрашаємо збитими вершками і зефирками маршмеллоу.
Какао з зефирками (маршмеллоу)
Інгредієнти:
Желатин 25 г
Вода 1 склянку
Сироп кукурудзяний 1 склянку
Сіль ¼ чайної ложки
Ванільний екстракт 1 столова ложка
Цукор кондитерський 40 г
Молоко ¾ склянки
Вершки збиті 2 столові ложки
Какао-порошок 1,1 чайні ложки
Цукор ванільний 0,3 чайної ложки
Цукор 1,6 склянки
Шоколад гіркий 1 шматок
Приготування:
1. Заливаємо желатин половиною склянки води і на 15 хвилин залишаємо набухати.
2. Готуємо сироп, змішавши 1,5 склянки цукру, кукурудзяний сироп, сіль і півсклянки води в невеликій каструлі. Варимо на середньому вогні, поки цукор не розчиниться. Додаємо вогонь і варимо, поки сироп не покаже 240 градусів на термометрі для карамелі (на око - на все піде хвилин 8). Знімаємо з вогню.
3. Тонкою цівкою повільно вливаємо одержаний цукровий сироп у розчинений желатин, збиваючи міксером на низькій швидкості. Поступово збільшуючи швидкість, збиваємо суміш до товстої маси. Це займе 15 хвилин. Додаємо ваніль і збиваємо ще півхвилини.
4. Щедро посипаємо форму для випічки (можна - накриту фольгою) цукровою пудрою і викладаємо в неї готову масу. Розрівнюємо і присипаємо зверху цукровою пудрою. Залишаємо на ніч при кімнатній температурі.
5. Коли суміш застигне в тягучу масу, перевертаємо форму на посипану пудрою дошку і вирізаємо фігурні або прості квадратні маршмеллоу. Щедро присипаємо їх пудрою.
6. Тепер готуємо какао (пропорції дані на склянку напою). Доводимо молоко до кипіння, додаємо какао-порошок, цукор, ваніль і заварюємо.
7. На дно чашки кладемо кілька шматочків гіркого шоколаду і заливаємо какао. Прикрашаємо збитими вершками і зефирками маршмеллоу.
Немає коментарів:
Дописати коментар