середа, 29 травня 2013 р.

Запіканка з фаршем і гречкою

Запіканка з фаршем і гречкою



Інгредієнти:

700 г курячого фаршу
2 великі цибулини
2 морквини

250 г гречки
2 яблука
120 г сиру

Приготування:

В суміші рослинного і вершкового масел обсмажила до м'якості цибулини, порізавши кубиками і терті на крупній тертці моркви - охолодила.
Змішала з курячим фаршем, добре приправила, вымесила до однорідності і виклала шаром у форму.
Відварила гречку, охолодила, додала очищені і потерті на крупній тертці яблука і тертий на крупній тертці напівтвердий сир, промешала добре і виклала другим шаром у форму, злегка приминаючи.
Запікала в духовці 200 градусів 25 хвилин, дістала, присипала ще трохи тертим сиром і повернула в духовку на 5 хвилин.
Запіканка з фаршем і гречкою



Капустяна запіканка з фаршем



Інгредієнти:

Капуста - 700 г
Фарш (будь-яка) - 500 г

Цибуля ріпчаста - 1-2
Морква - 1-2
Сметана - 500 г
Сир (твердий) - 200 г
Сіль, перець, рослинна олія

Приготування:













































































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика