Класна закуска!
Оселедець під шубою - відпочиває!
Інгредієнти:
●1 солоний оселедець
●1 варене яйце
●кілька пір'їн зеленого цибулі
●кілька гілочок кропу
●1 невеликий свіжий огірок
●1 ст. л. желатину
●50 мл. води
●3 ст. л. йогурту або не кислої сметани
●харчова плівка
Приготування:
1. Оселедець випатрати, очистити від шкіри і хребта. Нам потрібно акуратно відокремити філе. По можливості ретельно видалити дрібні кісточки.
2. Для начинки. Огірок нарізати дрібними кубиками. Яйце натерти на дрібній тертці. Цибулю і кріп дрібно нарізати.
3. Розвести желатин у 50 мл води, далі змішати його з йогуртом кімнатної температури.
4. Змішати огірок, яйце і зелень, додати йогурт з желатином, добре перемішати.
5. Беремо плівку і кладемо на неї одне філе оселедця, зверху викладаємо яєчно-йогуртову суміш, накриваємо другим філе оселедця. Звертаємо плівку у формі рулету і прибираємо в холодильник на 3-4 години для застигання (краще на ніч).
Перед подачею на стіл рулет з оселедця нарізати скибочками.
Це один з можливих варіантів такого рулету. Начинки можуть бути найрізноманітніші. Приємного апетиту!
Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Закуска "Дзвіночки"
Інгредієнти:
●100 г вареної ковбаси
●50 г сиру (замість сиру можна використовувати підсолений жирний сир)
●1-2 морквини
●зубчик часнику
●майонез
Приготування:
1. Ковбасу порізати тонкими пластинами. З кожної пластинки поверніть кульочок-дзвіночок і заколіть його шпажкою.
2. Тепер готуємо салат для дзвіночка. Натріть на дрібній тертці сиру моркву, сир і часник.
3. Все перемішайте і заправте майонезом.
4. Наповніть цим салатом дзвіночки і покладіть на блюдо, прикрасьте зеленню. В середину дзвіночка за бажанням можна покласти шматочок оливки або крапельку кетчупу, що вам більше подобається.
Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Закуска з болгарського перцю
Інгредієнти:
- 2 перцю
- 250 гр майонезу
- 1 пучок петрушки
- 2 зубчики часнику
- 1/5 ч. ложки меленого чорного перцю
- 2 плавлених сирка
- 1/2 ч. ложки солі
- 2 яйця
Приготування:
• Відварюємо яйця круто. Поки вони будуть охолоджуватися, подрібнюємо на крупній тертці плавлені сирки. Очищаємо часник. Вичищаємо перець зсередини.
• Натираємо на тертці вже охолоджені яйця і змішуємо їх з тертими сирками. У масу додаємо чорний перець, сіль, нарізаний кріп і майонез. Туди ж додаємо раздавленый часник.
• Всі інгредієнти перемішуємо як слід і закладаємо начинку в спустошені перчинки. Начинку добре трамбуем всередині.
• Перчинки нарізаємо кільцями або ділимо на 2 частини.
Ось така у нас вийшла чудова закуска з болгарського перцю. Можна подавати до столу.
П.С. Можна використовувати замість перцю - великі помідори, а замість плавлених сирків - адигейський. Теж виходить дуже смачно.
Приємного апетиту!
Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Закуска "Мішок Діда Мороза"
Інгредієнти:
- 200 г червоної риби (мало солона)
- 70 г ікри червоної
- 70 г вершкового сирного сиру
- листя часнику (можна замінити пір'ям зеленого лука)
Приготування:
Дрібно нарізаємо листя часнику і змішати з сирним сиром. Нарізаємо рибу тонкими пластинами (або беремо готову нарізку), викладаємо один на одного три платівки.
У центр покласти сирний сир з часником і збираємо кінці рибних пластинок в кульочок (риба дуже добре прилипає до сиру).
Беремо аркуш часнику і зав'язуємо наш "мішечок", а довгі кінці листя обрізаємо.
Розправляємо кінці риби і кладемо в середину червону ікру.
Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Немає коментарів:
Дописати коментар