вівторок, 28 травня 2013 р.

НІМЕЦЬКІ МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ

НІМЕЦЬКІ МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ



Молоко - 1 стакан
Яйця - 6 шт
Борошно - 1 склянка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Ваніль - 1 чайна ложка
Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак.

Приємного апетиту!
НІМЕЦЬКІ МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ



Млинці "Зебра"



Тісто:
1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйця.
цукор 1 ст.л.,
рослинна олія 1 ст.л.
щіпка солі.

Змішати інгредієнти для млинцевого тесту. Відлити трохи тіста (у мірний стакан), додати порошок какао і трохи цукру. Як тільки біле тісто вилити на сковороду, зверху виливаємо через "носик" темне тісто будь-яким візерунком, перевертаємо млинець і обсмажуємо. Начинка може бути будь-якою, за вашим бажанням.
Млинці "Зебра"



Оксамитові млинці



Рекомендую вам приготувати млинці ось за цим рецептом.
Ніжні як оксамит.
Тоненькі,м'які
3 яйця
3 склянки молока
1,5 склянки борошна
3 ст.л. рослинного масла
3 ст.л. цукру
щіпка солі

Яйця збити в стійку піну,додати одну склянку молока,сіль,цукор.
Поступово ввести в суміш борошно,перемішати до зникнення грудочок.
Додати молоко, що залишилося,перемішати і ввести рослинне масло.
(можна подати і так)
Зображення
Гарненько збити і випікати на розпеченій сковороді (я змащую олією сковорідку перед випіканням кожного млинця).
Готові млинці змастити вершковим маслом і насолоджуватися смакотою.
Оксамитові млинці






Млинці з заварним кремом



Інгредієнти:
Для млинців:
500 мл молока
200 г борошна
2 яйця
2 ст.л. рослинної олії
1 ст.л. цукру
1 пакетик розпушувача
сіль
ванілін

Для заварного крему:
2,5 скл. молока
3 ст.л. борошна
1 склянка цукру
2 яйця
70 гр вершкового масла
Кокосова стружка для прикраси (за бажанням)

Приготування:

Приготуйте млинці по цьому рецепту або вашим улюбленим рецептом) Заварний крем у мене залишився після приготування торта, приготувати його нескладно, от рецепт заварного крему.
Отже, все готово і тепер можна приступити до приготування млинчиків з заварним кремом. Млинець викладаємо на дощечку і обрізаємо з двох сторін. На край млинця викладаємо 2-3 ложки крему, трохи розподіляємо його по блинчику, але основна частина крему повинна залишитися на краю. Акуратно згортаємо млинці в трубочку.
Таким чином звертаємо всі млинці і акуратно складаємо їх на тарілку.
Посипте млинці кокосовою стружкою.
Млинці з заварним кремом



Млинці з цукром і маслом



Інгредієнти:

для тіста:
4 яйця
2 ст. л. цукру
2 ст. молока
1ст. борошна
2ст. л.растительного масла
для змазування:
цукор
вершкове масло

Приготування:

Яйця розтерти з цукром, всипати просіяне борошно і перемішати, щоб не було грудочок, невеликими порціями додати молоко, все гарненько перемішати, додати раст. масло, перемішати. на розігріту, змащену маслом сковороду наливаємо тісто невеликими порціями і смажимо тоненькі блинчки. готові млинці складаємо стопкою, кожен млинець посипаємо цукром і кладемо шматочок масла.
Млинці з цукром і маслом






Пшеничні млинці з фейхоа і м'ятою .



4 порції
Час приготування - 30 хв.
Борошно пшеничне - 125 г
Яйце - 2 штуки
Молоко - 300 мл
Сіль - 1/2 чайні ложки
Фейхоа - 400 г
М'ята свіжа - 20 г
Лимони - 1 штука
Цукор - 2 столові ложки.

Змішати борошно, сіль і яйця з молоком до однорідного стану. Залишити на двадцять хвилин в прохолодному місці, зайнявшись тим часом приготуванням начинки.Для цього натерти лимонну цедру, плоди фейхоа подрібнити в блендері з цукром, лимонним соком і акуратно обірваними з гілочок листям мяты.После чого дістати тісто, розжарити сковороду і, змащуючи її олією, напекти тонких млинчиків. Змастити млинці зеленою пастою з фейхоа і згорнути конвертом або будь-яким іншим способом. В залежності від того - чи будете ви їсти млинці з ножем і виделкою або, наприклад, руками. В залежності від того, хочете ви при цьому вивозитися в зеленому соусі або нет.Завернутые млинці посипати лимонною цедрою.
***
Додатковим соусом до таких млинців може стати густий гарячий солодкий шоколад. Він створить просто електричне напруга між прохолодною кислинкою начинки і своїм м'яким, обволаківающе-пряним теплим духом.



Млинці "Зебра"



Тісто:
1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйця.
цукор 1 ст.л.,
рослинна олія 1 ст.л.
щіпка солі.

Змішати інгредієнти для млинцевого тесту. Відлити трохи тіста (у мірний стакан), додати порошок какао і трохи цукру. Як тільки біле тісто вилити на сковороду, зверху виливаємо через "носик" темне тісто будь-яким візерунком, перевертаємо млинець і обсмажуємо. Начинка може бути будь-якою, за вашим бажанням.
Млинці "Зебра"






Млинці з цукром і маслом



Інгредієнти:

для тіста:
●4 яйця
●2 ст. л. цукру
●2 ст. молока
●1ст. борошна
●2ст. л.растительного масла
для змазування:
●цукор
●вершкове масло

Приготування:

Яйця розтерти з цукром, всипати просіяне борошно і перемішати, щоб не було грудочок, невеликими порціями додати молоко, все гарненько перемішати, додати раст. масло, перемішати. на розігріту, змащену маслом сковороду наливаємо тісто невеликими порціями і смажимо тоненькі блинчки. готові млинці складаємо стопкою, кожен млинець посипаємо цукром і кладемо шматочок масла.
Млинці з цукром і маслом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика