середа, 29 травня 2013 р.

Бананові кекси з шоколадною пастою і волоськими горіхами

Бананові кекси з шоколадною пастою і волоськими горіхами



Інгредієнти:
2 склянки борошна
1 чайна ложка розпушувача
1 чайна ложка соди
1/2 чайної ложки солі
2 стиглих банана (пюре)
1/2 склянки цукру-піску
1/2 склянки коричневого цукру
1 яйце
1/4 склянки олії (оливкова, соняшникова)
2 чайних ложки екстракту ванілі
1/3 склянки нарубаних волоських горіхів
Нутелла

Приготування:
Нагрійте духовку до 180c. Борошно, соду і розпушувач змішати. В окремій мисці змішайте бананове пюре і цукор. Вбийте яйце, додайте масло і ваніль. Поступово всипте борошняну суміш і перемішайте до однорідної маси. Введіть нарубані горіхи і знову перемішайте. Розлийте тісто з приготованим заздалегідь формочках на 3/4, зверху покладіть по чайній ложці нутелла і акуратно перемішайте зубочисткою. Випікайте 20-25 хвилин.
Бананові кекси з шоколадною пастою і волоськими горіхами
Бананові кекси з шоколадною пастою і волоськими горіхами



Кабачкові кекси



Наводжу пропорції оригіналу, хоча я відразу збільшую порцію вдвічі.
Кабачок 300-350 г очистити від шкірки (якщо треба), натерти на крупній тертці, посолити-перемішати і залишити в друшлаке, щоб стекла рідина, добре віджати.
Змішати 2/3 склянки борошна, 2 яйця, 1,5 ч.л. розпушувача, 1-1,5 ч.л. цукру, додати кабачок, перемішати. У тісто додати 100 г дрібно-порізаної копченої ковбаски.
Підготувати форми, викласти тісто. Я печу в силіконовій формі для кексів.
Випікати при 210-215 град. 15-20 хвилин, до підрум'янення.
Кабачкові кекси






Кекси з кремом з червоної смородини



Інгредієнти:
Червона смородина - 500 г
Цукор - 40 г
Вершкове масло - 100 г
Борошно - 300 г
Розпушувач - 2 чайні ложки
Яйце - 2 шт
Цукрова пудра - 80 г
Молоко - 200 мл
Білки - 3 шт
Цукор - 100 г
Мелений імбир - ¼ чайної ложки

Духовку нагрійте до 180° C. Підготуйте 12 паперових чашок для кексів і викладіть їх у форму.

Зніміть ягоди з гілочок і змішайте з 40 г цукру.
Яйця збийте з цукровою пудрою, молоком і розтопленим охолодженим маслом. Просійте борошно і розпушувач над яєчною сумішшю і потім перемішайте. Тепер акуратно введіть зацукровану смородину.
Розлийте тісто по формочках і випікайте 20 хвилин.
А в цей час збийте білки до стійкої піни. Поступово всипте цукор і імбир. За допомогою ложки розкладіть крем на остиглі кекси. Поверніть кекси разом з кремом в духовку ще на 10 хвилин, поки крем не почне злегка корічневеть. Повністю остудіть. Прикрасьте кожен кекс гілочкою смородини.
Кекси з кремом з червоної смородини
Кекси з кремом з червоної смородини



Шоколадний кекс за 5 хвилин!



Милі дами, чоловіки і їх неслухняні діти, сьогодні у нас супер швидкий, дуже смачний і неймовірно гарний рецепт шоколадного кексу, який ми виготовимо всього за 5 хвилин!

Дивіться і запам'ятовуйте.

Нам буде потрібно:4 їдальні ложки муки4 столові ложки сахара2 столові ложки какао1 яйцо3 столові ложки молока3 столові ложки вершкового масла1 гуртка
Візьміть керамічний кухоль (підійде будь-яка форма, яку можна використовувати в мікрохвильовці)
Додайте борошно, цукор і какао
отриману суміш перемішайте
додайте яйце
вершкове масло (якщо воно з холодильника, радимо його розтопити)
і ретельно перемішайте
встановіть мікрохвильову піч на максимальну потужність (1000 Вт) і поставте наш склянка на 3 хвилини. В середині приготування маса почне стрімко підніматися над кухлем. Не хвилюйтеся, через якийсь час вона опуститься.
Під радісний вереск дітей дістаньте приготоване кулінарне диво
Посипте цукровою пудрою, кокосовою стружкою або ваніліном
Поріжте і подайте до чаю чи гарячого молока
Вкрай рекомендується приготування з дітьми у віці від 4 до 8 років в ігровій манері. Шум, гам і купа радості Вам забезпечена!
Приємного апетиту!
Шоколадний кекс за 5 хвилин!
Шоколадний кекс за 5 хвилин!
Шоколадний кекс за 5 хвилин!
Шоколадний кекс за 5 хвилин!
Шоколадний кекс за 5 хвилин!
Шоколадний кекс за 5 хвилин!
Шоколадний кекс за 5 хвилин!
Шоколадний кекс за 5 хвилин!
Шоколадний кекс за 5 хвилин!
Шоколадний кекс за 5 хвилин!






Дуже смачні кексики на сніданок!



Інгредієнти:
- тісто замісили з вечора
- капуста-250 гр.
- яйце-3 шт.
- сода(погасити в оцті)-0.5 ч.л.
- кефір-3 стол.л.
- майонез-1 стол.л.
- борошно-2 стол.л.
- копч. ковбаса-50 гр.
- олію раст.-1 стол.л.
- сіль(щіпка)

Приготування:

Капусту дрібно нашаткувати сіль,пожимкать ковбаса.
се інше добре збити блендером,додати капусту,добре перемішати.
У формочки(силікон.)укласти капуст. массу.Запекать пр 220(до рум. скоринки).Кушать можна з сметаой.

Приємного апетиту!
Дуже смачні кексики на сніданок!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика