Жюльєн у великих мушлях (конкильони).
Інгредієнти:
1 кур.грудка
400 гр. печериць
1 велика цибулина
100 гр. твердого сиру
3 ст.л. сметани
Спосіб приготування:
Начинка: тонкою соломкою ріжемо курку, цибулю, гриби. Пасерувати цибулю на оливковій або рослинному маслі до прозорості + м'ясо і через 4-5 хв + гриби + сіль + перець. Обсмажувати до випаровування вологи з грибів, додати сметану, тушкувати 5 хв. Начинка готова.
Черепашки відварити, відкинути на друшляк і дати трохи охолонути, щоб в руки можна було взяти. Ложечкою беремо начинку і фаршируємо кожну мушлю, 'вкриваючи' тертим сиром. Для зарум'янювання начинені черепашки ставимо в духовку
Жюльєн "Насолода"
Інгредієнти:
• 200 г курячого філе
• 300 г печериць
• 2 цибулини
• 200 г вершків (15-20%)
• 100 г твердого сиру
• 2 ст. л. борошна
• 2 ст. л. рослинного масла
• мелений чорний перець за смаком
• сіль за смаком
Спосіб приготування:
1. Відварити куряче філе до готовності і дрібно наріжте.
2. Печериці почистіть і наріжте, цибулю дрібно покришіть.
3. Обсмажте цибулю на рослинній олії, потім додайте гриби і смажте, поки не випарується вода. Додайте куряче філе, посоліть, поперчіть і зніміть з вогню.
4. На сухій сковороді підсмажте борошно до золотистого кольору, додайте вершки, посоліть, поперчіть і доведіть до кипіння. З'єднайте з грибами і філе і зніміть з вогню.
5. Викладіть масу в кокотниці, посипте зверху тертим сиром. Запікайте жюльєн в духовці при температурі 180° С приблизно 30 хвилин.
Жюльєн в тарталетках
Інгредієнти:
Грудка куряча (варена) - 400 г
Печериці (свіжі) - 400 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт
Сир (вершковий, не дуже твердий) - 300 г
Вершки (20%) - 500 мл
Борошно пшеничне - 2 ст. л.
Приготування:
1. Гриби, цибулю, грудку дрібно нарізати і обсмажити до випаровування зайвої рідини.
2. Додати вершки і повільно вводити борошно - щоб загусло
3. Розкласти по тарталеткам
4. Посипати зверху тертим сиром і запікати в духовці до утворення скоринки (хвилин 10 - 15 ).
Жюльєн в булочках.
І посуду мити набагато менше!
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6
Інгредієнти:
Гриби печериці 300 г
Цибуля ріпчаста 2000 р
Фарш свино-яловичий 400 г
Вершки 10% 150 мл
Сир для сендвічів 3 пластинки
Булочки 6 штук
Приготування:
1. З булочок вийняти серединку, щоб вийшли чашечки.
2. Загасити цибулю з грибами та вершками. Посолити і додати приправи за смаком.
3. Окремо обсмажити до готовності фарш.
4. Змішати разом обсмажений фарш і вершково-грибну масу. Отриманою сумішшю начинити булочки і викласти у форму. Накрити булочки сиром для сендвічів.
5. Булочки поставити в заздалегідь розігріту духовку на 5-7 хвилин. Форму можна густо змастити вершковим маслом, тоді дно булочок не буде сухим, стане ніжним і м'яким.
Приємного апетиту!
Жюльєн в тарталетках
Інгредієнти:
Грудка куряча (варена) - 400 г
Печериці (свіжі) - 400 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт
Сир (вершковий, не дуже твердий) - 300 г
Вершки (20%) - 500 мл
Борошно пшеничне - 2 ст. л.
Приготування:
1. Гриби, цибулю, грудку дрібно нарізати і обсмажити до випаровування зайвої рідини.
2. Додати вершки і повільно вводити борошно - щоб загусло
3. Розкласти по тарталеткам
4. Посипати зверху тертим сиром і запікати в духовці до утворення скоринки (хвилин 10 - 15 ).
~Жюльєн у великих мушлях (конкильони)~
Інгредієнти:
1 кур.грудка
400 гр. печериць
1 велика цибулина
100 гр. твердого сиру
3 ст.л. сметани
Приготування:
Начинка: тонкою соломкою ріжемо курку, цибулю, гриби. Цибуля спассировать на оливковій або рослинному маслі до прозорості + м'ясо і через 4-5 хв + гриби + сіль + перець. Обсмажувати до випаровування вологи з грибів, додати сметану, тушкувати 5 хв. Начинка готова.
Приготування: Черепашки відварити, відкинути на друшляк і дати трохи охолонути, щоб в руки можна було взяти. Ложечкою беремо начинку і фаршируємо кожну мушлю, "вкриваючи" тертим сиром. Для зарум'янювання начинені черепашки ставимо в духовку.
Приємного апетиту!
Жюльєн з креветками
Інгредієнти
очищені креветки - 500 г
цибуля - 1 шт.
вершки 20% - 200 мл
борошно - 2 ст.л.
сир - 80 г
вершкове масло - 30 г
сіль, перець - за смаком
зелень петрушки - за смаком
Приголомшливо смачна гаряча закуска, яка відмінно підходить для порціонної подачі до приходу гостей.
Духовку розігріти до 200 градусів. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити у вершковому маслі до прозорості. Підмішати борошно. Потім, при постійному помішуванні, влити вершки.
В підготовлений соус викласти м'ясо креветок і добре перемішати, посолити, поперчити (повинна вийти консистенція рідкої сметани, якщо соус занадто рідкий, потрібно додати ще трохи борошна і довести його до кипіння).
Розкласти суміш по 4-м жароміцним формах, рясно посипати тертим сиром. Поставити жюльєн в розігріту духовку і запікати до тих пір, поки сир не розплавиться і на поверхні не утворюється скориночка. Прикрасити жюльєн петрушкою і подати до столу.
Жюльєн в булці
Інгредієнти:
* Курячі стегенця 1 штука
* Булочка 4 штуки
* Цибуля ріпчаста 2 головки
* Борошно пшеничне 1 чайна ложка
* Сметана-6 столових ложок
* Сир за смаком
Спосіб приготування:
1. Цибулю порізати тонкими півкільцями і згасити (не перепечеться!).
2. Стегно відварити.
3. У цибулю додати борошно, перемішати, зняти з вогню.
4. У булки зрізати верх і вирізати м'якуш.
5. В булку покласти цибулю, курку, спеції за смаком. Залити сметаною. Присипати тертим сиром.
6. Запікати в духовці.
Приємного апетиту! ;)
Немає коментарів:
Дописати коментар