Млинці на молоці
Інгредієнти:
2 яйця
1 ст.л. цукру
щіпка солі
1 ст. молока
1 ст. борошна
1 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Яйця гарненько збити з цукром і сіллю, влити молоко і додати борошно, в самому кінці змішування додаємо рослинне масло.
2. Якщо тісто вам здається густуватим домішайте трохи молока або води.
3. Випікати на дуже добре розігрітій сковороді.
Приємного апетиту!
Лимонні млинці
Інгредієнти:
борошно 100 г
цукор 1 ст.л.
лимон 1 шт.
яйця 2-3 шт.
молоко 300 мл
рослинна олія 1 ст.л.
Приготування:
1. Перемішати молоко, цукор і сіль. Збити яйця віночком.
2. В окрему миску просіяти борошно, додати збиті яйця, дрібно натерту лимонну цедру і добре перемішати.
3. Помішуючи, влити молоко. Має вийти однорідне тісто без грудочок. Додати рослинне масло і ретельно перемішати.
4. Добре розігріти сковороду і змастити її олією. Вилити на сковороду порцію тіста і нанести його тонким шаром по всій сковороді. Смажити млинці з двох сторін до золотистого кольору.
5. Готові млинці складати стопкою на підігріту тарілку. Подавати з медом, варенням, сметаною
Млинці
Інгредієнти:
Яйце - 1 шт,
Яблуко - 3 шт,
Цукор - 1 ст.л.,
Борошно - 2 ч.л.,
Рослинне масло.
Етап 1 Яблука почистити від шкірки, вирізати серцевину, після чого натерти великою теркою.
Етап 2 Яйце ретельно збивається, куди потім потрібно додати цукор з яблуками і знову перемішати. Висипати борошно і перемішати.
Етап 3 Розігріти олію на сковороді, після чого за допомогою ложки виливати певну кількість отриманої маси на сковороду. Млинці обсмажують з обох боків до тих пір, поки у них не з'явиться рум'яна кірочка.
Млинці
Інгредієнти:
Яйце - 1 шт,
Яблуко - 3 шт,
Цукор - 1 ст.л.,
Борошно - 2 ч.л.,
Рослинне масло.
Етап 1 Яблука почистити від шкірки, вирізати серцевину, після чого натерти великою теркою.
Етап 2 Яйце ретельно збивається, куди потім потрібно додати цукор з яблуками і знову перемішати. Висипати борошно і перемішати.
Етап 3 Розігріти олію на сковороді, після чого за допомогою ложки виливати певну кількість отриманої маси на сковороду. Млинці обсмажують з обох боків до тих пір, поки у них не з'явиться рум'яна кірочка.
Як краще пекти млинці? 9 розумних порад.
1. Рідина в тісто для млинців слід додавати гарячої, щоб підвищити клейкість борошна.
2. Щоб млинці вийшли смачними і красивими, дайте просіяної борошні трохи відстоятися, не використовуйте її відразу ж.
3. Сіль і цукор варто класти точно за рецептом. Пересолене тісто погано бродить, і млинець виходить блідим. Від надлишку цукру тісто стає твердим.
4. Якщо борошно для млинців розвести в солоній воді, у тесті не буде грудочок.
5. Сковороду для смаження млинців слід спочатку посипати сіллю, потім протерти серветкою, лише після цього наливати масло і тісто.
6. Зручно смажити млинці на 2х сковородах, коли третя стоїть на маленькому вогні. У неї потрібно складати млинці і змащувати розігрітим вершковим маслом. Стопку бажано час від часу перевертати, тоді до моменту готовності останнього млинця перший не встигне охолонути.
7. Якщо при перевертанні блін рветься, потрібно додати в тісто борошно і яйце.
8. Щоб розігріти млинці, стопку потрібно накрити фольгою і покласти в розігріту духовку до 140гр. на верхній рівень на 10-15 хв.
9. Дуже часто не виходить відразу з'їсти все спечені млинці. А на другий день вони вже не такі смачні і свіжі. Для того щоб надати свіжість вчорашнім млинців, потрібно кожен млинець з одного боку (внутрішнього) трохи посипати цукром, згорнути в четверо, викласти на злегка змащений маслом або покритий папером для випічки деко (форму) і поставити на 4-5 хв. в духовку, попередньо нагріту до максимуму. Стежте, щоб не пригоріли. У підсумку - смачні, хрусткі, карамельні, млинці у вас на столі! Ще смачніше свіжовипечених. Спробуйте!
Млинці
Інгредієнти:
Яйце - 1 шт,
Яблуко - 3 шт,
Цукор - 1 ст.л.,
Борошно - 2 ч.л.,
Рослинне масло.
Етап 1 Яблука почистити від шкірки, вирізати серцевину, після чого натерти великою теркою.
Етап 2 Яйце ретельно збивається, куди потім потрібно додати цукор з яблуками і знову перемішати. Висипати борошно і перемішати.
Етап 3 Розігріти олію на сковороді, після чого за допомогою ложки виливати певну кількість отриманої маси на сковороду. Млинці обсмажують з обох боків до тих пір, поки у них не з'явиться рум'яна кірочка.
Панкейкі - це американські млинці.
Готують їх на молоці і смажать на сухий сковороде.Получаются вони пишними і ніжними,дуже смачний сніданок. Їдять зазвичай з сиропом,арахісовим маслом,джемом
Інгредієнти:
- 140 г борошна
- 200 мл молока
- 1 яйце
- 1 ч.л розпушувача
- 1/6 ч.л соди(на кінчику ножа)
- 40 г слив.масла
- цукор залежить від ваших уподобань, я взяла 30 г
- щіпка солі
Приготування:
Для початку змішаємо муку,цукор,розпушувач,соду і сіль. Яйце збити,приблизно 3 хвилини,щоб вийшла пена.Добавить молоко і перемешать.Добавить в сухі інгредієнти і акуратно перемішати. Масло розтопити і влити в тісто,перемішати.
Виливати невеликі порції тіста на сковороду.(якщо млинець не пристають то змащувати маслом не треба,якщо пристають злегка змастити олією.)Піч кожен панкейкі приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.
Виливати невеликі порції тіста на сковороду.(якщо млинець не пристають то змащувати маслом не треба,якщо пристають злегка змастити олією.)Піч кожен панкейкі приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.
Немає коментарів:
Дописати коментар