пʼятниця, 31 травня 2013 р.

Млинці на молоці

Млинці на молоці



Інгредієнти:

2 яйця
1 ст.л. цукру
щіпка солі
1 ст. молока
1 ст. борошна
1 ст. л. рослинного масла

Приготування:
1. Яйця гарненько збити з цукром і сіллю, влити молоко і додати борошно, в самому кінці змішування додаємо рослинне масло.
2. Якщо тісто вам здається густуватим домішайте трохи молока або води.
3. Випікати на дуже добре розігрітій сковороді.
Приємного апетиту!
Млинці на молоці



Лимонні млинці



Інгредієнти:

борошно 100 г
цукор 1 ст.л.
лимон 1 шт.
яйця 2-3 шт.
молоко 300 мл
рослинна олія 1 ст.л.

Приготування:

1. Перемішати молоко, цукор і сіль. Збити яйця віночком.
2. В окрему миску просіяти борошно, додати збиті яйця, дрібно натерту лимонну цедру і добре перемішати.
3. Помішуючи, влити молоко. Має вийти однорідне тісто без грудочок. Додати рослинне масло і ретельно перемішати.
4. Добре розігріти сковороду і змастити її олією. Вилити на сковороду порцію тіста і нанести його тонким шаром по всій сковороді. Смажити млинці з двох сторін до золотистого кольору.
5. Готові млинці складати стопкою на підігріту тарілку. Подавати з медом, варенням, сметаною
Лимонні млинці



Млинці



Інгредієнти:

Яйце - 1 шт,
Яблуко - 3 шт,
Цукор - 1 ст.л.,
Борошно - 2 ч.л.,
Рослинне масло.

Етап 1 Яблука почистити від шкірки, вирізати серцевину, після чого натерти великою теркою.

Етап 2 Яйце ретельно збивається, куди потім потрібно додати цукор з яблуками і знову перемішати. Висипати борошно і перемішати.

Етап 3 Розігріти олію на сковороді, після чого за допомогою ложки виливати певну кількість отриманої маси на сковороду. Млинці обсмажують з обох боків до тих пір, поки у них не з'явиться рум'яна кірочка.
Млинці






Млинці



Інгредієнти:

Яйце - 1 шт,
Яблуко - 3 шт,
Цукор - 1 ст.л.,
Борошно - 2 ч.л.,
Рослинне масло.

Етап 1 Яблука почистити від шкірки, вирізати серцевину, після чого натерти великою теркою.

Етап 2 Яйце ретельно збивається, куди потім потрібно додати цукор з яблуками і знову перемішати. Висипати борошно і перемішати.

Етап 3 Розігріти олію на сковороді, після чого за допомогою ложки виливати певну кількість отриманої маси на сковороду. Млинці обсмажують з обох боків до тих пір, поки у них не з'явиться рум'яна кірочка.
Млинці



Як краще пекти млинці? 9 розумних порад.



1. Рідина в тісто для млинців слід додавати гарячої, щоб підвищити клейкість борошна.

2. Щоб млинці вийшли смачними і красивими, дайте просіяної борошні трохи відстоятися, не використовуйте її відразу ж.

3. Сіль і цукор варто класти точно за рецептом. Пересолене тісто погано бродить, і млинець виходить блідим. Від надлишку цукру тісто стає твердим.

4. Якщо борошно для млинців розвести в солоній воді, у тесті не буде грудочок.

5. Сковороду для смаження млинців слід спочатку посипати сіллю, потім протерти серветкою, лише після цього наливати масло і тісто.

6. Зручно смажити млинці на 2х сковородах, коли третя стоїть на маленькому вогні. У неї потрібно складати млинці і змащувати розігрітим вершковим маслом. Стопку бажано час від часу перевертати, тоді до моменту готовності останнього млинця перший не встигне охолонути.

7. Якщо при перевертанні блін рветься, потрібно додати в тісто борошно і яйце.

8. Щоб розігріти млинці, стопку потрібно накрити фольгою і покласти в розігріту духовку до 140гр. на верхній рівень на 10-15 хв.

9. Дуже часто не виходить відразу з'їсти все спечені млинці. А на другий день вони вже не такі смачні і свіжі. Для того щоб надати свіжість вчорашнім млинців, потрібно кожен млинець з одного боку (внутрішнього) трохи посипати цукром, згорнути в четверо, викласти на злегка змащений маслом або покритий папером для випічки деко (форму) і поставити на 4-5 хв. в духовку, попередньо нагріту до максимуму. Стежте, щоб не пригоріли. У підсумку - смачні, хрусткі, карамельні, млинці у вас на столі! Ще смачніше свіжовипечених. Спробуйте!
Як краще пекти млинці? 9 розумних порад.






Млинці



Інгредієнти:

Яйце - 1 шт,
Яблуко - 3 шт,
Цукор - 1 ст.л.,
Борошно - 2 ч.л.,
Рослинне масло.

Етап 1 Яблука почистити від шкірки, вирізати серцевину, після чого натерти великою теркою.

Етап 2 Яйце ретельно збивається, куди потім потрібно додати цукор з яблуками і знову перемішати. Висипати борошно і перемішати.

Етап 3 Розігріти олію на сковороді, після чого за допомогою ложки виливати певну кількість отриманої маси на сковороду. Млинці обсмажують з обох боків до тих пір, поки у них не з'явиться рум'яна кірочка.
Млинці



Панкейкі - це американські млинці.



Готують їх на молоці і смажать на сухий сковороде.Получаются вони пишними і ніжними,дуже смачний сніданок. Їдять зазвичай з сиропом,арахісовим маслом,джемом

Інгредієнти:

- 140 г борошна
- 200 мл молока
- 1 яйце
- 1 ч.л розпушувача
- 1/6 ч.л соди(на кінчику ножа)
- 40 г слив.масла
- цукор залежить від ваших уподобань, я взяла 30 г
- щіпка солі

Приготування:

Для початку змішаємо муку,цукор,розпушувач,соду і сіль. Яйце збити,приблизно 3 хвилини,щоб вийшла пена.Добавить молоко і перемешать.Добавить в сухі інгредієнти і акуратно перемішати. Масло розтопити і влити в тісто,перемішати.
Виливати невеликі порції тіста на сковороду.(якщо млинець не пристають то змащувати маслом не треба,якщо пристають злегка змастити олією.)Піч кожен панкейкі приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.
Виливати невеликі порції тіста на сковороду.(якщо млинець не пристають то змащувати маслом не треба,якщо пристають злегка змастити олією.)Піч кожен панкейкі приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.
Панкейкі - це американські млинці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика