Поради господиням для приготування смачної картоплі:
1. Варена картопля буде смачнішою, якщо додати у воду 3-4 зубчики часнику, цибулину або трохи кропу.
2. Картопля швидше звариться, якщо у воду додати ложку маргарину.
3. Щоб на старому картоплі при варінні не з'явилися сині плями , у воду потрібно додати трохи оцту.
4. Молода картопля легко очистити, якщо попередньо опустити його в холодну воду.
5. Картоплю смажать на попередньо розігрітій сковороді і сильному вогні, потім його зменшують. Перед смаженням картоплю можна обсушити, тоді він краще підрум'янитися.
6. У картопляне пюре додають тільки гаряче молоко, якщо
влити холодне, то пюре набуває синього відтінку.
7.Очищенный картоплю треба відразу використовувати, поки він не потемнів. Якщо потрібно почистити картоплю заздалегідь, зав'яжіть його в кулінарну плівку і міцно зав'яжіть.
8. Підморожений картоплю треба на хвилину опустити в холодну воду, а потім зварити в окропі, додавши по 1 ч. л. солі і оцту.
Немає коментарів:
Дописати коментар