вівторок, 28 травня 2013 р.

Найсмачніше..

Найсмачніше..
Найсмачніше..
Найсмачніше..
Найсмачніше..
Найсмачніше..
Найсмачніше..



Смачно..
Смачно..
Смачно..
Смачно..
Смачно..
Смачно..
Смачно..






Поради господиням для приготування смачної картоплі:



1. Варена картопля буде смачнішою, якщо додати у воду 3-4 зубчики часнику, цибулину або трохи кропу.

2. Картопля швидше звариться, якщо у воду додати ложку маргарину.

3. Щоб на старому картоплі при варінні не з'явилися сині плями , у воду потрібно додати трохи оцту.

4. Молода картопля легко очистити, якщо попередньо опустити його в холодну воду.

5. Картоплю смажать на попередньо розігрітій сковороді і сильному вогні, потім його зменшують. Перед смаженням картоплю можна обсушити, тоді він краще підрум'янитися.
6. У картопляне пюре додають тільки гаряче молоко, якщо
влити холодне, то пюре набуває синього відтінку.

7.Очищенный картоплю треба відразу використовувати, поки він не потемнів. Якщо потрібно почистити картоплю заздалегідь, зав'яжіть його в кулінарну плівку і міцно зав'яжіть.

8. Підморожений картоплю треба на хвилину опустити в холодну воду, а потім зварити в окропі, додавши по 1 ч. л. солі і оцту.
Поради господиням для приготування смачної картоплі:



Тільки найсмачніше...
Тільки найсмачніше...
Тільки найсмачніше...
Тільки найсмачніше...
Тільки найсмачніше...
Тільки найсмачніше...






Більше смачного..
Більше смачного..
Більше смачного..
Більше смачного..
Більше смачного..
Більше смачного..



Більше смачного..
Більше смачного..
Більше смачного..
Більше смачного..
Більше смачного..
Більше смачного..

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика