вівторок, 28 травня 2013 р.

Гамбургери

Гамбургери



Інгредієнти:

Круглі булочки - 2 шт.
Яловичий фарш - 250 г
Томат - 1 шт.
Листя салату - 1 шт.
Червоний цибуля - 1 шт.
Сметана - 100 г
Гірчиця - 1 ст.л.
Соус чилі - 1 ст.л.
Рослинна олія
Сіль, перець

Приготування:

Для приготування соусу змішати гірчицю, сметану,соус чилі.
Фарш посолити, поперчити, розділити на 2 частини.
Додати фаршу форму коржі товщиною 1 див
Розігріти на сковороді олію і обсмажити кожен коржик до утворення скоринки.
Викласти на нижню частину булочки сир, яловичу корж, сир, помідор, порізаний кружечками, кільця цибулі, соус, листя салату.
Зверху накрити другою частиною булочки.
Гамбургери



Гамбургери по-домашньому



Інгредієнти:

Молоко коров'яче 50 мл
Цукор-пісок-10 г
Олія оливкова 10 мл
Сіль харчова 5 ч.л.
Яйце куряче 2 шт.
Борошно пшеничне 200 г
Дріжджі сухі 10 г
Кунжут 30 г
Яловичий фарш 350 г
Сир твердих сортів 100 г
Помідори червоні 200 г
Салат зелений 30 г

Приготування:

У теплій суміші молока і води розчинити дріжджі і цукор, залишити на 5 хвилин, потім додати масло, сіль і яйце, підсипаючи просіяне борошно замісити тісто, воно повинно вийде дуже м'яке, нехай навіть трохи липне до рук, від цього булочки вийдуть більш повітряними, але звичайно і плисти воно не повинно. Перекласти тісто в каструлю змащену рослинним маслом, накрити кришкою, прибрати в тепле місце на 1 годину.

Коли тісто підніметься перекласти його на стіл змащений олією, руки так само змастити маслом, борошно більше не використовувати, поділити тісто на 8-9 кульок. Деко застелити промасленим папером, перекласти булочки, злегка прим'яти руками, надати красиву акуратну форму, накрити плівкою, дати расстоятся ще хвилин 10-15. Потім включити духовку на 200 градусів, булочки ще раз трохи прим'яти, змастити збитим яйцем і посипати кунжутом. Поставити булочки в теплу духовку, не чекаючи поки вона сильно нагріється. Випікати до золотистого кольору.

Коли булочки будуть готові дістати їх з духовки, і накривши серветкою поки відставити убік.

У фарш нічого не додавати крім яйця,солі і перцю за смаком,перемішати,якщо вийде на ваш погляд рідким то можна додати трохи панірувальних сухарів. Сформувати круглі плоскі биточки,при смаженні вони трохи зменшаться тому робити їх потрібно по більше розміром,обсмажити до готовності на сковороді гриль з невеликою кількістю рослинного масла або просто на сковороді.

Тепер беремо наші булочки, розрізаємо вздовж навпіл, обидві половинки трохи змащуємо майонезом, потім кладемо листочок салату, скибочка помідора, котлету, трохи кетчупу, сир, накриваємо другою половинкою.

Приємного апетиту!
Гамбургери по-домашньому
Гамбургери по-домашньому
Гамбургери по-домашньому
Гамбургери по-домашньому
Гамбургери по-домашньому
Гамбургери по-домашньому



Гамбургери



Інгредієнти:

Круглі булочки - 2 шт.
Яловичий фарш - 250 г
Томат - 1 шт.
Листя салату - 1 шт.
Червоний цибуля - 1 шт.
Сметана - 100 г
Гірчиця - 1 ст.л.
Соус чилі - 1 ст.л.
Рослинна олія
Сіль, перець

Приготування:

Для приготування соусу змішати гірчицю, сметану,соус чилі.
Фарш посолити, поперчити, розділити на 2 частини.
Додати фаршу форму коржі товщиною 1 див
Розігріти на сковороді олію і обсмажити кожен коржик до утворення скоринки.
Викласти на нижню частину булочки сир, яловичу корж, сир, помідор, порізаний кружечками, кільця цибулі, соус, листя салату.
Зверху накрити другою частиною булочки.
Гамбургери






Гамбургери по-домашньому



Інгредієнти:

Молоко коров'яче 50 мл
Цукор-пісок-10 г
Олія оливкова 10 мл
Сіль харчова 5 ч.л.
Яйце куряче 2 шт.
Борошно пшеничне 200 г
Дріжджі сухі 10 г
Кунжут 30 г
Яловичий фарш 350 г
Сир твердих сортів 100 г
Помідори червоні 200 г
Салат зелений 30 г

Приготування:

У теплій суміші молока і води розчинити дріжджі і цукор, залишити на 5 хвилин, потім додати масло, сіль і яйце, підсипаючи просіяне борошно замісити тісто, воно повинно вийде дуже м'яке, нехай навіть трохи липне до рук, від цього булочки вийдуть більш повітряними, але звичайно і плисти воно не повинно. Перекласти тісто в каструлю змащену рослинним маслом, накрити кришкою, прибрати в тепле місце на 1 годину.

Коли тісто підніметься перекласти його на стіл змащений олією, руки так само змастити маслом, борошно більше не використовувати, поділити тісто на 8-9 кульок. Деко застелити промасленим папером, перекласти булочки, злегка прим'яти руками, надати красиву акуратну форму, накрити плівкою, дати расстоятся ще хвилин 10-15. Потім включити духовку на 200 градусів, булочки ще раз трохи прим'яти, змастити збитим яйцем і посипати кунжутом. Поставити булочки в теплу духовку, не чекаючи поки вона сильно нагріється. Випікати до золотистого кольору.

Коли булочки будуть готові дістати їх з духовки, і накривши серветкою поки відставити убік.

У фарш нічого не додавати крім яйця,солі і перцю за смаком,перемішати,якщо вийде на ваш погляд рідким то можна додати трохи панірувальних сухарів. Сформувати круглі плоскі биточки,при смаженні вони трохи зменшаться тому робити їх потрібно по більше розміром,обсмажити до готовності на сковороді гриль з невеликою кількістю рослинного масла або просто на сковороді.

Тепер беремо наші булочки, розрізаємо вздовж навпіл, обидві половинки трохи змащуємо майонезом, потім кладемо листочок салату, скибочка помідора, котлету, трохи кетчупу, сир, накриваємо другою половинкою. Приємного апетиту
Гамбургери по-домашньому
Гамбургери по-домашньому
Гамбургери по-домашньому
Гамбургери по-домашньому
Гамбургери по-домашньому
Гамбургери по-домашньому

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика