субота, 25 травня 2013 р.

Угорський гуляш

Угорський гуляш



Інгредієнти:

2,2 кг яловичини, порізаної великими кубиками(4х4),
900 гр ріпчастої цибулі (4-5 великих цибулин),
60 мл рослинного масла,
60 мл угорської паприки (близько 4 ст.л.),
3 зубчики часнику,
2 мл насіння кмину,
2 мл чорного меленого перцю,
сіль за смаком,
1 л білого бульйону,
120 гр томатної пасти.

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо цибулю і часник.
2. Нагріваємо каструлю з товстим дном, наливаємо олію, обсмажуємо цибулю до легкого золотистого кольору.
3. Додаємо до цибулі часник, паприку, сіль, перець, насіння кмину (у мене їх не виявилося, замінила на орегано).
4. Добре перемішуємо.
5. Змішуємо бульйон і томатну пасту, додаємо в каструлю. Добре перемішуємо.
6. Даємо закипіти. Зменшуємо вогонь до мінімуму.
7. Додаємо м'ясо. Готуємо, не накриваючи кришкою, близько 1-1,5 години, поки м'ясо не стане м'яке і ніжне.
8. Все! Дуже ситний і смачний гуляш готовий. Паприка надає цьому блюду насичений смак і колір, тим самим сильно збуджуючи апетит. Посипаємо його зеленню і подаємо з улюбленим гарніром, картопляний гарнір, як мені здається, підійде сюди найкраще.
Угорський гуляш
Угорський гуляш
Угорський гуляш
Угорський гуляш
Угорський гуляш
Угорський гуляш
Угорський гуляш
Угорський гуляш
Угорський гуляш



Гуляш з яловичини



Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
- Смалець 40 г
- Паприка мелена 4 ч.л.
- Яловичина духова 600 г
- Сіль морська 1 ч.л.
- Перець чорний мелений ½ ч.л.
- Морква 200 г
- Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
- Помідори червоні 150 г
- Часник часточки 4 шт.
- Картопля 500 г

Приготування:

Справжній угорський гуляш - щось на зразок густого м'ясного супу, красивого насиченого кольору, обов'язково з паприкою, великою кількістю м'яса і овочами.

Приготування:

Наріжте і обсмажте цибулька. Коли цибуля підрум'яниться, покладіть паприку. Добре перемішайте, щоб паприка рівномірно з'єдналася з жиром.

Через пару хвилин додати м'ясо, нарізане великими кубиками, посоліть і поперчіть. Обсмажте все разом на великому вогні, потім додайте трохи води, закрийте кришкою і тушкуйте близько години.

Наріжте моркву і солодкий перець. Додати в гуляш морква, перець, помідори і часник, додайте гарячої води і готуйте далі.

Перемішайте і готуйте ще близько 15 хвилин. Коли м'ясо стане м'яким, покладіть в гуляш крупно нарізану картоплю. Коли картопля буде готова, вимкніть вогонь і дайте страві набагато настоятися під кришкою.

Приємного апетиту!
Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини






Гуляш з яловичини



Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
- Смалець 40 г
- Паприка мелена 4 ч.л.
- Яловичина духова 600 г
- Сіль морська 1 ч.л.
- Перець чорний мелений ½ ч.л.
- Морква 200 г
- Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
- Помідори червоні 150 г
- Часник часточки 4 шт.
- Картопля 500 г

Справжній угорський гуляш - щось на зразок густого м'ясного супу, красивого насиченого кольору, обов'язково з паприкою, великою кількістю м'яса і овочами.

Приготування:

Наріжте і обсмажте цибулька. Коли цибуля підрум'яниться, покладіть паприку. Добре перемішайте, щоб паприка рівномірно з'єдналася з жиром.

Через пару хвилин додати м'ясо, нарізане великими кубиками, посоліть і поперчіть. Обсмажте все разом на великому вогні, потім додайте трохи води, закрийте кришкою і тушкуйте близько години.

Наріжте моркву і солодкий перець. Додати в гуляш морква, перець, помідори і часник, додайте гарячої води і готуйте далі.

Перемішайте і готуйте ще близько 15 хвилин. Коли м'ясо стане м'яким, покладіть в гуляш крупно нарізану картоплю. Коли картопля буде готова, вимкніть вогонь і дайте страві набагато настоятися під кришкою.

Приємного апетиту!



Гуляш з яловичини з яблуком і гірчицею.



Інгредієнти:
500 -800 г яловичини
1 головка цибулі
1 морква
1 яблуко
1 ст.л. борошна
0,5 склянки томатного соку
1 ч.л,діжонської гірчиці
сіль, перець за смаком
лавровий лист
1 зубок часнику
1 ч.л.сахара

Приготування:

Яловичину нарізати на кубики, обсмажити з оливковим маслом на сковороді на сильному вогні.
Викласти в миску, присипати борошном.
На тій же сковороді обсмажити крупно нарізану цибулю і моркву.
З'єднати з м'ясом. Викласти в чашу мультиварки.
Яблуко очистити, нарізати на дрібні кубики, додати до м'яса.
З'єднати томатний сік з гірчицею, влити до м'яса, посолити, поперчити, додати лавровий лист, присипати цукром, не перемішувати.

Готувати на режимі гасіння 1 годину.
За 10 хвилин до готовності додати роздавлений часник, перемішати.

Можна готувати просто в каструльці в тій же послідовності, але збільшити сік до 1 склянки, якщо википатиме, додати ГАРЯЧОЇ води.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика