понеділок, 27 травня 2013 р.

Різотто з грибами і горошком

Різотто з грибами і горошком



Інгредієнти:
2-3 столових ложки оливкової олії
1 цибуля-шалот, дрібно нарізати
5 печериць
1 склянку рису арборіо
1 чайна ложка солі
1/2 склянки сухого білого вина
3 склянки курячого або овочевого бульйону
1/3 склянки замороженого горошку
1/3 склянки тертого пармезану
5 листя базиліка, дрібно нарізати

Приготування:
1. Нагрійте масло у великій сковороді на середній температурі. Обсмажте нарізані гриби і цибулю, близько 2-3 хвилин. Викладіть в сковороду також рис, посоліть і готуйте з хвилину, періодично помішуючи. Влийте вино і готуйте, поки воно повністю не вбереться.

2. В цей час доведіть до кипіння бульйон. Влийте півсклянки в рис, перемішайте і почекайте поки рідина не вбереться. Таким же чином поступите і з рештою бульйоном, додаючи не більше половини склянки за раз. Дивіться по ситуації - рис повинен приготуватися і стань ніжним, це займе хвилин 20.

3. Додайте в рис горошок і тертий сир. Перемішайте, щоб всі прогрілося і сир розплавився. Додайте нарізаний базилік. Подавайте.
Різотто з грибами і горошком
Різотто з грибами і горошком



Жульєн з грибами



Інгредієнти:

200 гр. грибів;
1 цибулина;
4 ст. ложки сметани;
100 гр сиру

Приготування:

1. Миємо, чистимо і ріжемо гриби часточками;
2. Цибулю дрібно ріжемо і трохи обсмажуємо на сковороді;
3. Змішуємо гриби, цибулю і сметану. Солимо.
4. Викладаємо у форми для запікання (кокотниці)
5. Зверху посипаємо сиром і ставимо в духовку на 30 хвилин на 160-170 градусів.
Жульєн з грибами
Жульєн з грибами
Жульєн з грибами
Жульєн з грибами
Жульєн з грибами






Картопля з грибами в вершках



Інгредієнти:

Близько 8 картоплин середнього розміру,
400 гр грибів (шампіньйони),
4 зубчики часнику,
невеликий пучок петрушки,
4-5 столових ложок рослинного або оливкового масла,
сіль і мелений чорний перець,
300 мл жирних вершків.

Приготування:

Розігріваємо духовку до 200 градусів. Чистимо та миємо картоплю, потім нарізаємо тонкими скибочками (2-3 мм ).Хорошо промиваємо картоплю від крохмалю і залишаємо стікати.
Тим часом нарізаємо гриби.
Розігріваємо олію в сковороді з товстим дном на середньому вогні. Викладаємо картоплю, перемішуємо дерев'яною ложкою так, щоб всі шматочки були покриті олією. Додаємо сіль, перець.
Продовжуємо перемішувати до тих пір, поки не побачимо, як скибочки кар-тофеля стають клейкими, тому картопля починає виділяти крохмаль. Одночасно розігріваємо сковороду для грибів, додаємо 1 ст.л. оливкової олії викладаємо гриби, солимо
Як тільки скибочки картоплі стають клейкими, додаємо часник і вливаємо вершки, рівно стільки,щоб покрити повністю скибочки картоплі, але не більше, просто смак буде менш жирний, але все так само насичений вершковий.
Зменшуємо вогонь і готуємо картоплю ще близько п'яти хвилин, поки вершки не сгустятся трохи
Знімаємо з вогню готові гриби.
Дрібно нарізаємо петрушку. Знімаємо сковороду з картоплею з вогню і перевіряємо спеції на смак. У цей момент можна додати солі чи перцю, якщо їх кількість видається недостатнім. Вмішуємо в блюдо гриби і петрушку.
Переміщаємо всі разом у форму для випічки. Печемо в духовці 20 -30 хвилин. Все! Страва готова!
Картопля з грибами в вершках



Роли з індичкою і грибами



Інгредієнти:
12 тонких млинців
Дрібно нарізана приготовлена індичка - 400 г
Тертий чеддер - 220 г
Потушенные гриби - 200 г
Гострий соус
Вершкове масло, розтопити - 60 г
Сіль і перець - за смаком

Приготування:
Духовку нагрійте до 200 градусів.
У мисці змішайте м'ясо індички з гострим соусом.
Викладіть диски на робочу поверхню. Викладіть шарами гриби, м'ясо і тертий сир. Посоліть і поперчіть за смаком. Скрутіть. Викладіть роли на решітку, змастіть розтопленим вершковим маслом. Випікайте 12-15 хвилин до золотистої скоринки.
Роли з індичкою і грибами
Роли з індичкою і грибами
Роли з індичкою і грибами
Роли з індичкою і грибами
Роли з індичкою і грибами
Роли з індичкою і грибами






Жульєн з грибами



Інгредієнти:

200 гр. грибів;
1 цибулина;
4 ст. ложки сметани;
100 гр сиру

Приготування:

1. Миємо, чистимо і ріжемо гриби часточками;
2. Цибулю дрібно ріжемо і трохи обсмажуємо на сковороді;
3. Змішуємо гриби, цибулю і сметану. Солимо.
4. Викладаємо у форми для запікання (кокотниці)
5. Зверху посипаємо сиром і ставимо в духовку на 30 хвилин на 160-170 градусів.

Джерело : Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Жульєн з грибами
Жульєн з грибами
Жульєн з грибами
Жульєн з грибами
Жульєн з грибами

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика