субота, 25 травня 2013 р.

Ліниві вареники з сиру

Ліниві вареники з сиру



Інгредієнти:

Яйце куряче - 2шт. - 120.0 гр
Сир 2% - 180.0 гр
Борошно цільнозернові 3 ст.л. - 65.0 гр

Приготування:

1. Всі інгредієнти перемішати і на ніч в холодильник. А якщо зранку замісили, то хвилин на 20-25 в морозилку.
2. Потім стіл посипати манкою або борошном і зробити з цієї маси сирною ковбаску, ріжемо на маленькі частини і в киплячу воду. Варити 5 хвилин після закипання.
При подачі полити йогуртом і посипати ягодами)
Ліниві вареники з сиру



Вареники на заварне тісто



Інгредієнти:
Тісто:
яйця-2шт.
масло рослинне-2ст л,
вода-125мл,
сіль за смаком
борошно-2ст.

Начинка:
картопля або вишня
Вареники на заварне тісто
Вареники на заварне тісто
Вареники на заварне тісто
Вареники на заварне тісто
Вареники на заварне тісто
Вареники на заварне тісто



Навчимося ліпити смачні солодкі вареники у світі!



Інгредієнти:
Для тіста:

3 склянки борошна
2 яйця
1/2 склянки холодної води
1/4 склянки молока

1/2 чайної ложки солі

Для начинки:

свіжі або морожені вишні (черешки) 675 г
Для соусу:

заморожені ягоди - 1,5 склянки
лимонний сік - 1 столова ложка
цукор 4-5 столових ложок
Додатково:

2-3 столових ложки вершкового масла
цукрова пудра
Приготування:

1. Використовуючи заморожені вишні, дістаньте їх розморожуватися. При необхідності додайте до них цукор - в залежності від того, які начинки любите. В оригіналі автор додала склянка цукру-піску і залишила на годину, щоб ягоди до всього іншого пустили сік.

2. Також заздалегідь краще зробити соус, виклавши всі інгредієнти в каструльку. Поставте її на середній вогонь, помішуючи, до повного розчинення цукру. Дайте ягодам покипіти 1-2 хвилини і знімайте з вогню. Остудіть.

3. Приступайте до тесту. Збийте яйця з сіллю і молоком. У великій мисці змішайте борошно, яєчну суміш і воду, при необхідності додайте більше води. Перемішайте дерев'яною ложкою або руками. Якщо тісто вже прилипає до рук, викладіть його на дошку, присипану борошном і продовжите замішувати до еластичного стану. Приготоване тісто розділіть на 3-4 частини і кожну розкачайте товщиною в 0,5 див.

4. Денцем склянки виріжте кола - основи для вареників. На кожен кружечок викладіть 3-4 вишеньки і акуратно з'єднайте краї, щільно скріпивши. Викладіть їх на присипану борошном дошку і закрийте кухонним рушником. Також можна покласти їх в холодильник або морозилку як заготовку. Закип'ятіть воду, злегка посоливши. Закиньте у вскипевшую воду вареники і помішуйте воду дерев'яною ложкою, щоб вони не злиплися між собою чи не прилипли до дна. Варіть на середньому вогні, поки вони самостійно не спливуть, потім поваріть ще 2-3 хвилини і діставайте з каструлі, виклавши в миску. Розбийте їх вершковим маслом, щоб не злиплися.

5. Подавайте з ягідним соусом або сметаною. НЕ забудьте присипати вареники цукровою пудрою
Навчимося ліпити смачні солодкі вареники у світі!






Вареники ліниві



Інгредієнти:
Сир 250 г
Яйце куряче 1 шт
Масло топлене 1 ст.л.
Сіль 2 г
Цукор пісок 2 ч.л
Борошно пшеничне 3 ст.л.

Приготування:

Змішаємо масло, яйце, сіль і цукор. Додамо сир і як слід розімніть. Присыплем 2-3 столовими ложками борошна.

Помістимо нашу суміш на дошку, посипану борошном.

Додаючи борошно, скачаємо ковбаски. Муки треба додавати рівно стільки, щоб руки не клеїлися і можна було розкачати ковбаску.

Навскоси наріжемо ковбаску.

Потім поміщаємо в киплячу воду, чекаємо, коли вареники спливуть.

Знімаємо шумівкою прямо в тарілку.

Додаємо сметану,при бажанні поливаємо медом.
Вареники ліниві



Вареники з сиром



Інгредієнти:
- Борошно пшеничне 400 г
- Соль1 ч.л.
- Цукор-пісок 45 г
- Молоко150 мл
- Рослинна олія 20 мл
- Сир 15-18% жирності 600 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Ванільний цукор 1 ч.л

Приготування:

Борошно просіяти в миску, додайте сіль, цукор, масло і влийте тепле молоко.
В отриману суміш залити 150 мл крутого окропу і перемішайте до отримання однорідної суміші.
В вийшло рідке тісто додайте решту просіяне борошно і добре вимісіть. Залиште в спокої на півгодини.
Для начинки сухий сир покладіть в блендер, додайте яйце, цукор і сіль.
Збийте до однорідності, додайте ванільний цукор і перемішайте.
Тісто (відрізаючи частинами) розкочуйте товщиною 1 мм і з допомогою склянки вирізуйте кола діаметром 8-9 див.
На середину кожного кружечка покладіть трохи начинки і акуратно защипывайте краю, щоб начинка не витекла назовні під час варіння.
Отримані вареники кинути в киплячу, трохи підсолену воду і варіть до спливання. Подавати можна з маслом, зі сметаною або варенням.
Вареники з сиром






Вареники з горобиною і яблуками



Інгредієнти:
яйце;
борошно - 3 склянки;
сіль - 1 чайна ложка;
молоко - стакан;
мед - 5 столових ложок;
горобина - 0,2 кг;
яблука - 4 штуки.

Спосіб приготування:
1. Спочатку готуємо тісто для вареників: просіваємо борошно і вводимо злегка підігріте молоко, сіль, вбиваємо яйце і все добре перемішуємо. Відставляємо тісто на 30 хвилин.

2. Формуємо з тіста довгий джгут і нарізаємо його на шматочки, які розкочуємо качалкою.

3. Нарізаємо дрібно яблука змішуємо з горобиною і медом.

4. На кожен гурток викладаємо начинку і з'єднуємо, акуратно придавлюючи.

5. Наливаємо в каструлю воду, солимо і ставимо кип'ятитися. Кидаємо у воду вареники і варимо 10 хвилин. Викладаємо вареники на блюдо і подаємо зі сметаною.
Вареники з горобиною і яблуками

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика