Гуляш зі свинини.
Свинину нарізати кубиками, обсмажити кілька хвилин на великому вогні, зручно готувати гуляш в глибокій сковороді. Далі додати трохи води, улюблені спеції, закрити м'ясо кришкою і тушкувати хвилин тридцять на невеликому вогні, періодично помішуючи. Готуємо соус: змішуємо томатну пасту, сметану , додаємо зелень, солимо і перчимо по смаку. Коли вода з м'яса википіла, додаємо дрібно порізану цибулю і обсмажуємо його з м'ясом до золотистого кольору. щоб цибуля залишився хрустким. Заливаємо нашу страву соусом, тушкуємо кілька хвилин і в самому кінці додаємо трохи борошна, соус загусає і наш гуляш готовий! Приємного апетиту!
Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Хасанов-Микола Заводська-Оксана
Гуляш з яловичини
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
- Смалець 40 г
- Паприка мелена 4 ч.л.
- Яловичина духова 600 г
- Сіль морська 1 ч.л.
- Перець чорний мелений ½ ч.л.
- Морква 200 г
- Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
- Помідори червоні 150 г
- Часник часточки 4 шт.
- Картопля 500 г
Справжній угорський гуляш - щось на зразок густого м'ясного супу, красивого насиченого кольору, обов'язково з паприкою, великою кількістю м'яса і овочами.
Приготування:
Наріжте і обсмажте цибулька. Коли цибуля підрум'яниться, покладіть паприку. Добре перемішайте, щоб паприка рівномірно з'єдналася з жиром.
Через пару хвилин додати м'ясо, нарізане великими кубиками, посоліть і поперчіть. Обсмажте все разом на великому вогні, потім додайте трохи води, закрийте кришкою і тушкуйте близько години.
Наріжте моркву і солодкий перець. Додати в гуляш морква, перець, помідори і часник, додайте гарячої води і готуйте далі.
Перемішайте і готуйте ще близько 15 хвилин. Коли м'ясо стане м'яким, покладіть в гуляш крупно нарізану картоплю. Коли картопля буде готова, вимкніть вогонь і дайте страві набагато настоятися під кришкою.
Приємного апетиту!
#Рецепти #Кулінарія
Гуляш з яловичини з яблуком і гірчицею.
Інгредієнти:
500 -800 г яловичини
1 головка цибулі
1 морква
1 яблуко
1 ст.л. борошна
0,5 склянки томатного соку
1 ч.л,діжонської гірчиці
сіль, перець за смаком
лавровий лист
1 зубок часнику
1 ч.л.сахара
Приготування:
Яловичину нарізати на кубики, обсмажити з оливковим маслом на сковороді на сильному вогні.
Викласти в миску, присипати борошном.
На тій же сковороді обсмажити крупно нарізану цибулю і моркву.
З'єднати з м'ясом. Викласти в чашу мультиварки.
Яблуко очистити, нарізати на дрібні кубики, додати до м'яса.
З'єднати томатний сік з гірчицею, влити до м'яса, посолити, поперчити, додати лавровий лист, присипати цукром, не перемішувати.
Готувати на режимі гасіння 1 годину.
За 10 хвилин до готовності додати роздавлений часник, перемішати.
Можна готувати просто в каструльці в тій же послідовності, але збільшити сік до 1 склянки, якщо википатиме, додати ГАРЯЧОЇ
#Рецепти #Кулінарія
Гуляш. (опис під фото)
Гуляш відноситься до категорії густих супів. Спочатку суп з різними добавками був традиційною їжею угорських пастухів і готувався в казанах на багатті.
Вам буде потрібно:
Оливкова олія - 2 столові ложки
Цибуля - 2 шт
Зубок часнику - 4 шт
Свиняча нога, порізана кубиками - 900 г
Червоний перець запашний - 3 чайні ложки
Сіль - 2 чайні ложки
Вода - 1,3 л
Томатна паста - 2 столові ложки
Сухий майорам - 3 чайні ложки
Кмин мелений - 2 чайні ложки
Мелений чорний перець - 1/2 чайної ложки
Картопля - 3 шт
Як готувати:
1. Налийте масло у велику каструлю, підігрійте.
2. Дрібно нарізаємо цибулю (знадобиться багато цибулі) і додайте на сковороду. Підсмажте, поки він не стане м'яким.
3. Почистіть і наріжте часник. Додайте часник в каструлю і обсмажте протягом ще 2-х хвилин.
4. Нарізане м'ясо, додайте в каструлю і обсмажте.
5. Обсмажуєте поки воно не змінить колір з усіх боків.
6. Додайте духмяний перець і трохи солі.
7. Потім додайте воду, перемішайте, доведіть до кипіння.
8. Додайте в каструлю спеції: томатну пасту, майорам, кмин і чорний перець, перемішуємо.
9. Варіть приблизно годину (гуляш при цьому помірно кипить). За 40 хвилин до готовності додайте очищений і нарізаний картопля.
Приємного апетиту!
Дрібно нарізаємо цибулю (знадобиться багато цибулі) і додайте на сковороду. Підсмажте, поки він не стане м'яким.
Немає коментарів:
Дописати коментар