неділя, 19 травня 2013 р.

Закуска "Бурякова"

Закуска "Бурякова"



Інгредієнти:

буряк (дрібна) 4 шт.
сир типу Ольтермани або Гауда 100 г
часник 1 зубчик
зелень кропу або петрушки 20 г
червона з/із риба 100 г
плавлений сир 100 г
майонез 70 г
мелений червоний перець за смаком

Що робити: Буряк відварити до готовності, остудити і очистити, нарізати кружечками. Сир натерти і викласти в миску. Часник пропустити через прес і додати до сиру. Червону рибу наріжте невеликими шматочками. Перекладіть рибу в блендер і подрібніть. Викладіть в миску плавлений сир. Викладіть в миску пюре з риби. Додайте майонез. Суміш поперчіть за смаком. Петрушку подрібніть і викладіть в миску, добре перемішайте все до однорідної маси. На кожен гурток з допомогою кондитерського мішка викладіть начинку, прикрасити листочком зелені і подайте до столу. Приємного апетиту!
Закуска "Бурякова"



Гаряча закуска «Золота курочка»



Інгредієнти:

• 1 кг курячого м'яса
• 2 ст. л. соєвого соусу
• 100 г томатної пасти
• 100 г майонезу
• 4 зубчики часнику
• сіль, перець
• рослинна олія для смаження

Приготування

Розрізати курку на порційні шматки, помити і обсушити.
Перекласти шматки у посуд з кришкою для маринування.
До курки додати соєвий соус, томатну пасту, майонез, видавити часник, посолити і поперчити.
Гарненько перемішати з куркою і помістити в холодильник, через хвилин 15-20 повторити перемішування.
Через 1 годину додати пшеничне борошно до утворення консистенції маринаду, як у рідкого тіста для кляру. Все добре перемішати.
Всього маринувати в холодильнику 2-3 години.
Перед обсмажуванням замариноване м'ясо ще раз добре перемішати.
Деко змастити рослинному маслом, викласти замариновані шматки курячі і запікати при 200 гр. З близько 40 хвилин.
Закуску подати на стіл гарячою.
Гаряча закуска «Золота курочка»






Закуска "Французька"



Інгредієнти:

білки яєчні - чотири штуки.
сир твердий - 200 грам
борошно пшеничне - одна столова ложка
рослинна олія - для фритюру
зелень петрушки
перець чорний мелений
сіль

Приготування:

Білки зіб'ємо, потроху додаючи тертий сир. Отриману масу посолити, поперчити.

Зробимо невеликі кульки, обваляем їх у борошні і обсмажимо в розігрітому маслі. Коли кульки збільшаться в обсязі, потрібно виймемо їх з сковороди шумівкою і підсушити. Подаємо, виклавши на підігріте блюдо і посипати зеленню петрушки...
Закуска "Французька"



Закуска «Вкусняшка»!




Цю закуску готувати легко і просто. Вона виходить хрустким, просоченої ароматами часничку, масла і сиру! Справжня смакота»!

Нам знадобиться:

1 трохи підсохлий багет;
100 грамів сиру;
100 грамів вершкового масла;
2-3 зубки часнику;
Зелень за смаком.

Сир потерти, видавити часник, додати масло і дрібно порізану зелень, все перемішати. Духовку нагріти на 200 градусів. В батоні зробити надрізи навскоси не прорізаючи до кінця, заповнити їх сирною начинкою.



Загорнути батон у фольгу, поставити в духовку на 20 хвилин. Потім фольгу відкрити і залишити ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум'яниться.


Приємного апетиту !
Закуска «Вкусняшка»!






Гаряча закуска в багеті.



Інгредієнти:

-Багет 1шт.
-шинка або сосиски 200-300 гр.
-ковбаса копч. 200-300 гр.
-яйце 1 шт.
-помідор 1 шт.
-огірок свіжий 1 шт.
-сир 150-200 гр.
-майонез або сметана
-сіль/перець

Приготування:

Багет розрізати упоперек на 3-4 части.Каждую частину розрізати вздовж на 2 половинки.Аккуратно вийняти м'якуш з половинок багета,залишаючи стінки товщиною 1 см.Приготовить начинку.Ветчину,ковбасу,огірок,помідор порізати кубиками.Все перемешать.Добавить яйце (можливо знадобитися не всі яйце - маса не повинна стати жидкой.Положить трохи майонезу,щоб маса стала вязкой.Наполнить цією начинкою багет,посипати сыром.Запекать в духовці 10-15 хвилин при температурі 180 гр.
Приємного апетиту!
Гаряча закуска в багеті.



Смачна закуска і швидкий ситний сніданок.



- Булочки 6 шт
- Яйця(курячі або перепелині) 6 шт
- Шинка 120 г
- Солоні огірки 1 шт
- Вершкове Масло-90 г
- Молоко 3 ст.л.
- Майонез-3 ст.л.
- Гірчиця готова 1 ч.л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень(кріп,петрушка) за смаком

Приготування:

1. У мене були булочки 8см в діаметрі, тому я зрізала кришечку і вийняла м'якуш. Якщо булки будуть більші, то можна взяти 3 штуки і розрізати навпіл.
2. Огірок і шинку нарізаємо соломкою. Потім змішуємо з майонезом і гірчицею.
3. Поглиблення булочок змочують молоком (по половині столової ложки) і змащуємо вершковим маслом. Я масло розрізала на 6 шматочків і змастила всередині кожну булочку. Викладаємо начинку, посипаємо зеленню і випускаємо по яйцю в кожну булочку.
Жовтки посипаємо чорним меленим перцем.
4. Запікаємо булочки при 200 градусах до загустіння яєчного білка. Булочки виходять злегка хрусткі, але такі смачні.

Приємного апетиту!
Смачна закуска і швидкий ситний сніданок.






Оригінальна закуска з оселедцем



Для приготування цієї закуски вам буде потрібно: 2 варені буряків, 3 варені морквини, 200 гр. твердого сиру, 3 варені яйця, 100 гр. філе оселедця, 7 ядер волоських горіхів, 3 зубчики часнику, майонез, зелень петрушки і кропу для прикраси.

Покрокове приготування:
1. Оселедець очистити від кісток і порізати кубиками.

2. Сир натріть на крупній тертці, розділіть на дві рівні частини.

3. Моркву натріть на тертці.

4. 1 буряк також натріть на тертці.

5. Білок яйця натріть на тертці.

6. Жовток розімніть виделкою.

7. До буряка додати частину сиру, жовтки.

8. Заправте майонезом, перемішайте.

9. В іншому посуді перемішайте морква, сир, білки, видавіть часник, заправити майонезом.

10 Добре перемішайте.

11. Тепер приготуємо «підставки» для нашого страви. З допомогою чарки виріжте з решти буряків і сиру гуртки однакового розміру і товщини. Укладіть їх на блюдо.

12. З бурякової суміші скачайте кульки. Покладіть в кожну кульку шматочок або два оселедця.

13. Укладіть їх на бурякові"підставки".

14. Потім скачайте кульки з морквяної суміші, поклади в кожен волоський горішок. Укладіть їх на сирні "підставки".

16. Прикрасьте страву зеленню і майонезом.
Приємного вам апетиту
Оригінальна закуска з оселедцем

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика