неділя, 19 травня 2013 р.

Просте стомболли (італійська випічка)

Просте стомболли (італійська випічка)



Інгредієнти:
Тісто для піци
8-10 шматків шинки
8-10 шматків салямі
8-10 шматків пепероні
4-6 шматків твердого сиру
4-6 шматків моцарели
8-10 листків базиліка
1 столова ложка оливкової олії
1 чайна ложка орегано
соус маринара

Приготування:

1. Духовку нагрійте до 200 градусів.
2. Розкачайте тісто для піци в прямокутник і викладіть його на деко, застелене папером для випічки.
3. Викладіть першим шаром, чергуючи, шинку, салямі і пепероні. Другим, третім, четвертим і п'ятим шаром викладіть сири-базилік-сири-базилік.
4. Гострим ножем зробіть надрізи з обох сторін прямокутника і переплетіть їх, щоб вийшла косичка.
5. Збризніть зверху оливковою олією і присипте орегано.
6. Випікайте протягом 15 хвилин до золотисто-коричневої скоринки.
7. Злегка остудіть і подавайте з соусом маринара.
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)



Просте стомболли (італійська випічка)



Інгредієнти:
Тісто для піци
8-10 шматків шинки
8-10 шматків салямі
8-10 шматків пепероні
4-6 шматків твердого сиру
4-6 шматків моцарели
8-10 листків базиліка
1 столова ложка оливкової олії
1 чайна ложка орегано
соус маринара

Приготування:

1. Духовку нагрійте до 200 градусів.
2. Розкачайте тісто для піци в прямокутник і викладіть його на деко, застелене папером для випічки.
3. Викладіть першим шаром, чергуючи, шинку, салямі і пепероні. Другим, третім, четвертим і п'ятим шаром викладіть сири-базилік-сири-базилік.
4. Гострим ножем зробіть надрізи з обох сторін прямокутника і переплетіть їх, щоб вийшла косичка.
5. Збризніть зверху оливковою олією і присипте орегано.
6. Випікайте протягом 15 хвилин до золотисто-коричневої скоринки.
7. Злегка остудіть і подавайте з соусом маринара.
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)






Тісто, з якого завжди виходить вдала випічка



Інгредієнти на 10 порцій:

- 1 склянку молока (теплого)
- 2 столові ложки цукру
- 2 чайні ложки сухих дріжджів (1 пакетик 7 г)
- 500 г борошна
- 200 г вершкового масла (або маргарину)
- 2 яйця

Приготування:

Покладіть в молоко пакетик дріжджів. Додайте туди 2 столові ложки цукру (обов'язково!!!). Розмішайте цукор і дріжджі, щоб цукор розчинився, а дріжджі змішалися з молоком.

Поставте мисочку з дріжджами в тепле місце хвилин на 10-15. Нам потрібно отримати дріжджову шапочку.

Просійте борошно в миску. Візьміть 200 г м'якого масла, яке ви заздалегідь зігріли. Масло з борошном руками ретельно перетворіть в дрібну крихту.

Тим часом дріжджі дали шапочку. 2 яйця додаємо в борошно з маслом. Візьміть молоко з дріжджами і вилийте його в миску. Все перемішайте. Тісто має бути досить щільним.

Поставте тісто на 3 години в холодильник. Потім діставайте потроху тіста і разделывайте пиріжки, а тісто постійно тримаєте в холодильнику, а то розтане.

Пиріжки на деко не расстаиваем - відразу в духовку, як зліпили. Якщо тісто треба терміново, то в олійно - борошняну крихту НЕ додаємо яйця зовсім, і тісто ставимо в холод тільки на півгодини.
Тісто, з якого завжди виходить вдала випічка

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика