Млинці з червоною рибою
Інгредієнти:
млинці
будь-яка червона риба солена
вершковий сир
свіжий огірок
свіжа зелень
Приготування:
Млинці ви можете приготувати ось за цим рецептом, вони виходять тоненькі і ніжні.
Рибку нарізати тонкими шматочками, також вчинити з огірком.
Беремо млинець викладаємо трохи вершкового сиру, зверху кладемо рибу і огірочок, за бажанням додаємо гілочку кропу.
Загорнути млинець можна як завгодно, хоч конвертиком, хоч трубочкою. Смачно в будь-якому разі.
Приємного апетиту!
Млинці на кефірі
Інгредієнти:
* Кефіру - 3 скл.
* Яйця - 2 шт
* Соди - 0.5 ч. л.
* Сіль - 0.5 ч. л.
* Крохмалю - 4 ст. л.
* Борошна - 8 ст. л.
* Цукор - 0.5 стак.
* Соняшникової олії - 3 ст. л.
* Масла - 50 г
Приготування:
1. Жовтки збити з цукром.
2. До кефіру додати соду, розмішати і дати постояти кілька хвилин, він підніметься.
Додати до жовтків крохмаль, борошно і кефір, добре вимішати, щоб не було грудочок.
3. Ввести акуратно збиті білки з сіллю і рослинне масло.
4. Перший раз додати на сковороду крапельку олії, потім додавати не потрібно.
5. Випікати тоненькі млинці. Викладати на тарілку, змащуючи вершковим маслом.
Млинці - конвертики з начинкою.
Інгредієнти:
Для тіста:
Борошно - 155 р.
Молоко - 250 мл
Вода - 125 мл
Розпушувач - 1 ч.л.
Дріжджі - 1 ч.л.
Цукор - 1 ч.л.
Для начинки:
Сир твердий - 100 р.
Гриби свіжі - 200 - 300 р.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Сіль, перець - за смаком.
Рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування:
Крок 1. Дріжджі розчинити в теплій воді, додати цукор і розмішати. Залишити на 10 хвилин.
Крок 2. Молоко підігріти і влити туди дріжджову суміш. Всипати просіяне борошно і розпушувач, перемішати віночком до однорідності. Тісто вийде досить рідким. Залишити на 20 хвилин.
Крок 3. Начинка: Обсмажити злегка цибулю, а потім додати порізані печериці, посолити, поперчити. Смажити 15 хвилин (до готовності або випаровування рідини).
Крок 4. Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 5. Гарненько розігріти сковорідку ні чим її попередньо не змащуючи (це обов'язково!). У центр наливаємо 2,5 ст. л. тіста. Смажимо до тих пір поки млинець не покриється дірочками, а його поверхня не буде сухий.
Крок 6. Знімаємо млинець з вогню (трохи позлити лопаткою, а потім руками тягти акуратно за краєчок і знімати млинець зі сковороди). Смажимо так млинці з усього тесту, але не складаємо їх один на одного, щоб вони не злиплися (коли вони охолонуть, вже можна складати один на одного).
Крок 7 .тепер приступимо до загвинчування. У центр млинця кладемо 1 ст. л. грибної начинки. Зверху сир. Защипуємо краї млинця з одного боку майже до середини. Потім з другої сторони і третьої як на фото. Краю склеюються добре, головне не пересушити їх на сковороді.
Крок 8 .Таким чином начиняємо всі млинці. Потім складаємо їх на деко і в гарячу духовку при t 180С на 10 хвилин, щоб сир розплавився.
Приємного апетиту!
Заварні млинці на молоці
Приготування:
Тісто:
1. Півлітра молока
2. 2 яйця збити віночком
3. Додати 1 ч.л. розпушувача і борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки
4. Потім вилити 1 склянку окропу, перемішати.
5. Додати 7 ст.л. рослинного масла.
Тісто готове!
6. Смажити як зазвичай, на розпеченій сковороді з двох сторін
"Млинці на згущеному молоці"
Інгредієнти:
- 1 банка згущеного молока
- 2 банки гарячої води(мірка-баночка від згущеного молока)
- 2 яйця
- щіпка солі
- 1 ст.л. вершкового масла
- 2 склянки борошна
Приготування:
1. Згущене молоко розбавити гарячою водою,додати борошно,збити.
2. Додати яйця,сіль і розтоплене вершкове масло.Все гарненько перемішати.
3. Випекти млинці! Млинці вийшли дуже смачненькі.
Заварні млинці на молоці
Приготування:
Тісто:
1. Півлітра молока
2. 2 яйця збити віночком
3. Додати 1 ч.л. розпушувача і борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки
4. Потім вилити 1 склянку окропу, перемішати.
5. Додати 7 ст.л. рослинного масла.
Тісто готове!
6. Смажити як зазвичай, на розпеченій сковороді з двох сторін
Млинці на згущеному молоці
Інгредієнти:
1 банку згущеного молока
2 банки гарячої води(мірка-баночка від згущеного молока)2 яйцащепотка соли1 ст.л. вершкового масла
2 склянки борошна
Приготування:
1. Згущене молоко розбавити гарячою водою,додати борошно,збити.
2. Додати яйця,сіль і розтоплене вершкове масло.Все гарненько перемішати.
3. Випекти млинці! Млинці вийшли дуже смачненькі.
Млинці з червоною рибою
Інгредієнти:
млинці
будь-яка червона риба солена
вершковий сир
свіжий огірок
свіжа зелень
Приготування:
Млинці ви можете приготувати ось за цим рецептом, вони виходять тоненькі і ніжні.
Рибку нарізати тонкими шматочками, також вчинити з огірком.
Беремо млинець викладаємо трохи вершкового сиру, зверху кладемо рибу і огірочок, за бажанням додаємо гілочку кропу.
Загорнути млинець можна як завгодно, хоч конвертиком, хоч трубочкою. Смачно в будь-якому разі.
Приємного апетиту!
Немає коментарів:
Дописати коментар