пʼятниця, 5 липня 2013 р.

Овочева запіканка.

Овочева запіканка.



Це блюдо надовго наповнить Вас енергією, підніме настрій своїм смаком і апетитним виглядом!

Час приготування: 70 хв
Порцій: 4-6
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_запеканки #из_моркови #из_кабачков

Вам буде потрібно:

4 середніх моркви, натерти
2 середніх цукіні
2 середніх літніх жовтих кабачка
2 столових ложки вершкового масла
1 великий зубчик часнику, видавити
1/2 чайної ложки морської солі
1/8 чайної ложки меленого перцю
6 великих яєць
60 мл кефіру
1/2 чайної ложки розпушувача
28 г борошна
маленький пучок свіжого базиліка, подрібнити (2-3 столових ложки)

Як готувати:

1. Нагрійте духовку до 175 градусів. Блюдо для запікання застелити папером для випічки і відставте на час.

2. Морква, цукіні і кабачки натріть не крупній тертці.
У великій сковороді обсмажте цибулю на вершковому маслі. Як тільки з'явиться духмяний запах часнику, викладайте натерті овочі. Посоліть (1/4 чайної ложки) і поперчіть.

3. Готуйте середньому вогні, періодично помішуючи, до м'якого стану (8-10 хвилин).

4. В цей час змішайте решту борошно з решти 1/4 чайної ложки солі і розпушувачем. У великій мисці збийте яйця з кефіром, а потім введіть суху суміш і перемішайте до однорідної густої маси.

5. В кінці додайте приготовані овочі і базилік.

6. Перекладіть всю масу в приготовану форму і випікайте 40-45 хвилин. Дістаньте запіканку з духовки і охолодіть близько 10 хвилин.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - від простих до складних страв
Овочева запіканка.
Овочева запіканка.
Овочева запіканка.



Рибна запіканка з картоплею.



Не хочете покуштувати чудову рибну запіканку і посміхнутися, незважаючи ні на що?

Час приготування: 60 хв
Порцій: 2-4
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_запеканки #из_рыбы

Вам буде потрібно:

Філе тріски - 500 г
Картопля - 5 шт.
Яйця - 4 шт.
Молоко - 200 мл
Сіль - 1 ч.л.
Щіпка перцю
Зелень за смаком

Як готувати:

1) Духовку нагріти до 180 градусів. Картоплю почистити, нарізати кільцями.

2) Рибу помити, видалити кістки, якщо вони є, порізати на маленькі шматочки.

3) Викласти на деко 20х30 см , змащене маслом, шар картоплі. Потім шар риби.

4) Злегка збити яйця з молоком, сіллю, перцем. Вилити у форму, намагаючись захопити всю рибу. Посипати зеленню.

5) Готувати в духовці 50-60 хвилин.

Приємного апетиту!

Автор: Апугекі

Академія кулінарії - ми навчимо Вас готувати!
Рибна запіканка з картоплею.
Рибна запіканка з картоплею.






Сирна запіканка з вермішеллю.



Здавалося б, чим може здивувати таке просте і звичне блюдо як сирна запіканка з вермішеллю? Всі її готують, усіма вона улюблена, але передбачувана і скучновата.Но немає! Не всі її грані ще розкриті! Додамо в сирну масу вермішелі замість манки, зверху покладемо пласт листкового тіста, він зарум'яниться і дасть чудовий аромат, і звичайний сніданок перетвориться на свято!
Зручно приготувати таку запіканку ввечері, і вранці потрібно буде тільки розігріти її на сніданок.

Час приготування: 60 хвилин
Порцій: 6
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_запеканки #из_творога

Вам буде потрібно:

Сир - 800 р.
Яйця - 2 шт.
Цукор - 100 р.
Вермішель - 100 р.
Листкове тісто - 200 р.
Родзинки - 50 р.
Вершкове масло - 30 р.
Яєчний жовток - 1 шт.
Розпушувач - 1 ч.л.
Ванільний цукор - 1 ст.л.
Сіль - за смаком

Як готувати:

1. Яйця збити з дрібкою солі, звичайним і ванільним цукром в пишну масу.

2. Додати сир, розтоплене масло і розпушувач, збити ще раз. Всипати вермішель і родзинки, добре перемішати.

3. Покрити сирну запіканку з вермішеллю зверху шаром розмороженого листкового тіста. Змастити тісто жовтком.

4. Випікати 45 хвилин при 180 градусах. Якщо верх почне сильно зарумяниваться, накрити пергаментом для випічки.

5. Остудити, нарізати на шматки. Подавати запіканку теплою, посипавши цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Автор: Zoryanchik

Академія кулінарії - ми навчимо Вас готувати!
Сирна запіканка з вермішеллю.
Сирна запіканка з вермішеллю.
Сирна запіканка з вермішеллю.
Сирна запіканка з вермішеллю.
Сирна запіканка з вермішеллю.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика