неділя, 28 липня 2013 р.

Десерт "Кавунові часточки"

Десерт "Кавунові часточки"



Інгредієнти:
-Яблуко (зелене) - 2 шт
-Йогурт (без добавок) - 200 г

-Ягода (за смаком)
-Цукрова пудра (за смаком)
-Желатин - 1 пакетик
-Шоколад (каельки)
-Сік лимонний

Приготування:
1. Пюрировать ягоди (я взяла малину і полуницю), додати в йогурт.
2. Желатинові пластинки замочити в 2,5 ст.л. води, дати набрякнути, распустить.В приготований мус додати цукрову пудру (за смаком).
Яблука розрізати навпіл, акуратно ложечкою вибрати вміст, полити соком лимона.
Приготувати шоколадну стружку.
3. Заповнюємо половинки яблук мусом, додаючи шоколадну стружку.
4. Ставимо в морозилку до повного застигання мусу.
Розрізаємо на шматочки.
Десерт "Кавунові часточки"



Низькокалорійний десерт



Інгредієнти:

Сметана (10%) 800 грам
Желатин 20 грам
Цукор 1 склянку
Фрукти: банан' мандарини' ківі' груша.

Приготування:

Желатин розвести до повного розчинення. Остиглий желатин залити в сметану' додати цукор' перемішати. Залити у форму половину маси. Потім викласти шарами фрукти в будь-якому порядку. Рідину, що залишилася, залити у форму. Дати застигнути в холодильнику
Низькокалорійний десерт



Сирний десерт «Будиночок»



Інгредієнти:

200 грам сиру
10 столових ложок цукру
250 грам вершкового масла
4 ложка какао
15 штук пісочного печива

Приготування:

Масло розм'якшити. В мисці розтерти 150 грам масла з п'ятьма ложками цукру і чотирма какао. На пергаментний папір намазати шаром завтовшки 0,5-0,8 див. На нього зверху викласти печиво прямокутником 3х5.

До сиру додати 100 грам розм'якшеного масла і 5 ложок цукру, добре перемішати. Сирну масу викласти на середній ряд печива. Згорнути в трикутний рулет. Поставити на 5-6 годин на холод або в холодильник.

Потім акуратно звільнити будиночок від паперу і покласти на блюдо. Подавати можна нарізаною на шматочки товщиною 2 див.

Приємного апетиту!
Сирний десерт «Будиночок»






Десерт" Кава з молоком"



Шар№1
Печиво зі смаком кави-300 гр
Олія слив - 100 гр

Печиво подрібнити ,змішати з м'яким маслом ,висипати у форму,пальчиками утромбовать і поставити в холодильник на охолодження.

Шар №2
Шоколад гіркий -200 гр
Олія слив-1 ст.л
Вершки -2 ст.л
Лікер Шерідан( темний)-50 гр
Шоколад розпустити на водяній бане.Затем додати масло ,лікер і вершки,добре перемішати і вилити на печенье.Поставить в холодильник на охолодження.

Шар№3
Сливки10%-0.5 л( я брала домашнє молоко)
Молоко - 150 гр
Цукор-1 склянка(200 мл)
Желатин - 1 ст.л з гіркою
В молоко всипати желатин,нехай постоїть 10 мин.Сливки (молоко) закип'ятити з цукром,зняти з плити і тут же влити молоко з желатином.Все змішати ,желатин растворится.Пусть охолоне до кімнатної температури і вилити на загустілий шоколад.Поставить в холодильник ,поки не вийде молочне желе

Шар№4
Сир-0.5 кг
Вершки 20% - 250 мл
Кава розч.-3 ч.л
Вода-0.5 ст(100 мл)
Лікер Шерідан (подвійний)-50 гр
Цукор-1 ст
Желатин-1 ст.л з гіркою всипати в півсклянки води,нехай желатин набубнявіє.
Сир измельчить.Сливки закип'ятити з цукром ,потім влити желатин.С желатином не кип'ятити. Охладить.Кофе розчинити в воде.Охладить.
Змішати сир ,вершки з желатином,кава ,ликер.Все вилити на молочну желе.Поставить в холодильник.

Шар№5
Желе вишневе - 2 пак
Вода-0.5л
У воді розчинити желе,охолодити і вилити на застиглу сирну массу.Поставить в холодильник,краще на ніч.
Приємного апетиту!
Десерт" Кава з молоком"



"Півень Гамбурзький" - вітамінізований десерт



Знадобиться:
- ананас - 1 шт.
- ківі - 4 шт.
- полуниця - 0,5 кг.
- вершки для збивання 38% жирності - 200 грам.
- цукрова пудра - 1,5 столових ложки.
- повітряний темний шоколад - 0,5 плитки.
- м'ята - кілька гілочок.

Приготування:
У глибоку чашку наливають 200 грамів вершків, попередньо максимально охолоджених, і починаємо збивати міксером, підсипаючи в процесі збивання, цукрову пудру. Особливо підкреслюємо - вершки повинні бути для збивання і не нижче 35% жирності!!!
Коли вершки збиті, прибираємо їх у холодильник і приступаємо до нарізки фруктів і ягід. Різати можна так, як кому подобається, але краще не дрібнити.
На дрібній тертці натираємо охолоджений шоколад. Шоколад теж можна використовувати різний і по своєму смаку.
Дістаємо з морозилки келихи, наповнюємо фруктово-ягідної нарізкою і зверху посипаємо шоколадною крихтою.
Потім беремо аркуш цупкого паперу, з-за відсутності спеціального шприца, звертаємо лійкою, накладаємо всередину збиті вершки і, використовуючи отриманий самопальний "шприц", видавлюємо зверху на викладену у фужери нарізку з фруктів.
Завершуємо цей натюрморт тим, що з нарізаної полуниці робимо гребінець і додаємо гілочку м'яти.
"Півень Гамбурзький" - вітамінізований десерт
"Півень Гамбурзький" - вітамінізований десерт
"Півень Гамбурзький" - вітамінізований десерт
"Півень Гамбурзький" - вітамінізований десерт
"Півень Гамбурзький" - вітамінізований десерт
"Півень Гамбурзький" - вітамінізований десерт






Сирний десерт Стара Рига - повітряний і ніжний



Інгредієнти:
- 400 г сиру (жирність будь-яка, на смак не впливає)
- 200 г сметани (жирність будь-яка)
- 20 г желатину
- 1 банку ананасів кубиками
- 0,5 літра ананасового соку
- ванілін
- 1/2-3/4 банки згущеного молока (солодкість регулюйте по своєму смаку)

Желатин розчинити хвилин 40-1 годину в ананасовому соку (до нього ж додати і рідина з ананасових кубиків). Сир збити зі сметаною, ваніліном і згущеним молоком (можна блендером).

Набряклий желатин розчинити на повільному вогні (до кипіння не доводити!), змішати зі сметанно-сирною сумішшю і додати кубики ананаса (ананас бажано повинен бути завжди, з них більш яскравий смак). Розлити десерт по формах і поставити в холодильник - через кілька годин можна дегустувати, надзвичайно смачно і ніжно!
Сирний десерт Стара Рига - повітряний і ніжний

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика