Заморожений йогурт. В Європі він вже давно на чолі дієтичного столу, та й у нас, в Росії, набирає популярність.
Інгредієнти:
300 мл молока
1 чашка густого йогурту
1/3 склянки фруктози (або цукру, якщо ви не на дієті)
Цедра 3 маленьких лаймів
Сік 4 невеликих лаймів
Спосіб приготування:
1. За допомогою соковижималки для цитрусових Braun MPZ 9 приготуйте сік лаймів.
2. У чашу блендера Braun Multiquick 5 покладіть йогурт, цедру, влийте сік і молоко, всипте фруктозу і ретельно розмішайте.
3. Підготуйте форми для ескімо. Перелийте в них йогуртову суміш, застроміть дерев'яні палички і приберіть в морозилку мінімум на 3 години.
Якщо у вас немає формочок для ескімо, скористайтесь одноразовими стаканчиками або будь-якими іншими формами.
Щоб заморожений йогурт легко вийнявся з форми, перекладіть її на кілька секунд в гарячу воду.
Банани з сиром і йогуртом
Інгредієнти:
Лайм-1 шт.
Банани-5 шт.
Сир-200 г
Йогурт-100 г
Мед-20 г
Яйце куряче-1 шт.
Банан у йогурті з медом
Інгредієнти:
Банан - 2 шт.
Лимонний сік - 5 мл
Мед - 2 ст. л.
Йогурт - 100 мл
М'ята свіжа - 2 г
Приготування:банани Наріжте до 1.5 см завтовшки
Викладіть в миску пірамідкою, збризніть лимонним соком,полийте йогуртом і медом. Прикрасьте листям м'яти
Банани з сиром і йогуртом!
Інгредієнти:
1 шт. лайм
5 шт. бананів
200г сиру
100г йогурту
20г меду
1 яйце
Приготування:
1. Очистити і нарізати банани (можна нарізати будь-якими варіантами) і побризкати соком лайма.
2. Змішати сир, йогурт, мед, яйце в блендері до отримання повітряної маси. Викласти банани у форму і залити отриманою сумішшю.
3. Помістити в нагріту до 180 ° с духовку і випікати 20-30 хв.
Заморожений йогурт.
Інгредієнти:
300 мл молока
1 чашка густого йогурту
1/3 склянки фруктози (або цукру, якщо ви не на дієті)
Цедра 3 маленьких лаймів
Сік 4 невеликих лаймів
Спосіб приготування:
1. За допомогою соковижималки для цитрусових Braun MPZ 9 приготуйте сік лаймів.
2. У чашу блендера Braun Multiquick 5 покладіть йогурт, цедру, влийте сік і молоко, всипте фруктозу і ретельно розмішайте.
3. Підготуйте форми для ескімо. Перелийте в них йогуртову суміш, застроміть дерев'яні палички і приберіть в морозилку мінімум на 3 години.
Якщо у вас немає формочок для ескімо, скористайтесь одноразовими стаканчиками або будь-якими іншими формами.
Щоб заморожений йогурт легко вийнявся з форми, перекладіть її на кілька секунд в гарячу воду.
Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Фруктове морозиво з йогурту!
У даному рецепті полуниця, але її можна замінити багатьма іншими ягодами або фруктами!
Інгредієнти:
450 гр полуниці
150 гр йогурту
1 лайм
Мед
1. Беремо 450гр полуниці, відокремлюємо корінці і закидаємо в блендер.
2. Вичавлюємо сік лайма, беремо йогурт додаємо до полуниці, також додаємо мед за смаком)
3. Перемішуємо все до однорідної маси і розливаємо по формах опсле чого поміщаємо в морозилку на 4 години.
Банани з сиром і йогуртом
Інгредієнти:
- 5 шт. бананів
- 200г нежирного сиру
- 100г йогурту
- 20г меду
- 1 яйце
Приготування:
1.Очистить і нарізати банани (можна нарізати будь-якими варіантами) і побризкати соком лайма.
2..Змішати сир, йогурт, мед, яйце в блендері до отримання повітряної маси. Викласти банани у форму і залити отриманою сумішшю.
3.Поместить в нагріту до 180 ° с духовку і випікати 20 - 30 хв.
Альбом з фото страв і посиланнями на рецепти
Фруктово-йогуртове желе
Інгредієнти
- йогурт (натуральний) - 400 г
- білок - 3 шт.
- сік (полуничний) - 1 ст.
- желатин - 2 ч. л.
- лимон (сік + цедра) - 1 шт.
- фрукти (асорті) - 400 г
Приготування:
Замочити половину желатину в 0,25 склянки теплої кип'яченої води. Коли желатин набубнявіє, поставити на невеликий вогонь і нагрівати, помішуючи і не доводячи до кипіння, до повного розчинення. Зняти з вогню. Дати охолонути до кімнатної температури.
Білки збити в щільну піну. Продовжуючи збивати, додати йогурт і терту цедру лайма. Покласти половину остиглого желатину, перемішати.
З пергаменту вирізати смужку такої ж довжини, як окружність використовуваної форми для випічки, і на 5 см ширше, ніж висота бортів форми. Вистелити нею бортики зсередини. Дно форми застелити пергаментом. Влити йогуртову суміш. Поставити в холодильник мінімум на 1 ч.
Залишився желатин замочити в 0,25 склянки кип'яченої води. Фрукти відкинути на друшляк. Сироп зберегти, перемішати з лимонним соком і соком лайма. Додати набряклий желатин і прогріти, не доводячи до кипіння, до повного розчинення.
Зняти з вогню, дати охолонути до кімнатної температури. Додати консервовані фрукти, перемішати.
Акуратно викласти суміш у форму, на йогуртове желе. Повернути в холодильник мінімум на 1 ч.
Немає коментарів:
Дописати коментар