пʼятниця, 26 липня 2013 р.

Трюфельний домашній торт.

Трюфельний домашній торт.



Час приготування: 2 години.

Інгредієнти для 4 порцій:
Борошно пшеничне 5,5 столові ложки
Какао-порошок 2 столові ложки
Розпушувач ½ чайної ложки
Сіль щіпка
Цукор 4 столові ложки
Вершкове Масло-6 столових ложок
Яйце куряче 2,5 штуки
Вода 4,5 столові ложки
Шоколад темний 55% 150 г

Інструкція:
1. Для тіста змішати борошно (150 грам), какао, сіль, розпушувач тіста, цукор (2 чайні ложки); додати олія (90 грам) і розтерти руками; додати одне злегка збите яйце і замісити тісто; скатати кульку і поставити на 30 хвилин у холодильник.
2. Холодне тісто розкачати і викласти у форму, зробивши бортик. Накрити папером, насипати горох і випікати 15 хвилин при 180 градусах.
3. Для трюфельної начинки з води і цукру зробити сироп. Збавивши вогонь, додати шматочками шоколад, масло (135 грам); акуратно, щоб не згорнулися, додати три злегка збитих (як на омлет) яйця. Заважати суміш, поки все не розчиниться і не стане однорідним, потім додати борошно (20 грам) і ще раз перемішати.
4. У пропечений пісочний корж вилити начинку, розрівняти поверхню і випікати ще 30-40 хвилин (залежить від висоти пирога) при 180 градусах.
Пиріг перед подачею краще остудити, за бажанням посипте какао.
Трюфельний домашній торт.



Популярний тришаровий домашній торт



Інгредієнти:
Тісто на один корж:
-Сметана-1/2 склянки об'ємом 200 мл;
-Цукор - 1/2 склянки об'ємом 200 мл;
-Куряче яйце - 1 штука;
-Борошно - 3 ст. ложки;
-Сода - ¼ ч. ложки.
Наповнювачі:
-1 корж - 1 стакан волоських горіхів;
-2 корж - ¾ склянки родзинок;
-3 корж - ½ склянки маку.
Крем:
-Цукор - 1 склянку об'ємом 200 мл;
-Жовток - 3 курячих яйця;
-Молоко - 3 ст. ложки;
-Вершкове масло - 200 грам.

Приготування:
Родзинки і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити. Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин, до сухої сірники.
Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор. На маленькому вогні, постійно помішуючи - проварити до загустіння (7 хвилин). Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишноти і додати в крем. Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати їм остиглі коржі.
Популярний тришаровий домашній торт






Популярний тришаровий домашній торт



Інгредієнти:

Тісто на один корж:
Сметана-1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Цукор - 1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Куряче яйце - 1 штука;
Борошно - 3 ст. ложки;
Показати повністю..
Сода - ¼ ч. ложки.

Наповнювачі:
1 корж - 1 стакан волоських горіхів;
2 корж - ¾ склянки родзинок;
3 корж - ½ склянки маку.

Крем:
Цукор - 1 стакан об'ємом 200 мл;
Жовток - 3 курячих яйця;
Молоко - 3 ст. ложки;
Вершкове масло - 200 грам.

Приготування:

Родзинки і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити. Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин, до сухої сірники.
Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор. На маленькому вогні, постійно помішуючи - проварити до загустіння (7 хвилин). Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишноти і додати в крем. Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати їм остиглі коржі.
Популярний тришаровий домашній торт



Популярний тришаровий домашній торт



Тісто на один корж:
Сметана-1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Цукор - 1/2 склянки об'ємом 200 мл;
Куряче яйце - 1 штука;
Борошно - 3 ст. ложки;
Показати повністю..
Сода - ¼ ч. ложки.

Наповнювачі:
1 корж - 1 стакан волоських горіхів;
2 корж - ¾ склянки родзинок;
3 корж - ½ склянки маку.

Крем:
Цукор - 1 стакан об'ємом 200 мл;
Жовток - 3 курячих яйця;
Молоко - 3 ст. ложки;
Вершкове масло - 200 грам.

Приготування. Родзинки і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити. Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин, до сухої сірники.
Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор. На маленькому вогні, постійно помішуючи - проварити до загустіння (7 хвилин). Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишноти і додати в крем. Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати їм остиглі коржі.
Популярний тришаровий домашній торт






Популярний тришаровий домашній торт



Інгредієнти:
Тісто на один корж:
-Сметана-1/2 склянки об'ємом 200 мл;
-Цукор - 1/2 склянки об'ємом 200 мл;
-Куряче яйце - 1 штука;
-Борошно - 3 ст. ложки;
-Сода - ¼ ч. ложки.
Наповнювачі:
-1 корж - 1 стакан волоських горіхів;
-2 корж - ¾ склянки родзинок;
-3 корж - ½ склянки маку.
Крем:
-Цукор - 1 склянку об'ємом 200 мл;
-Жовток - 3 курячих яйця;
-Молоко - 3 ст. ложки;
-Вершкове масло - 200 грам.

Приготування:
Родзинки і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити. Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин, до сухої сірники.
Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор. На маленькому вогні, постійно помішуючи - проварити до загустіння (7 хвилин). Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишноти і додати в крем. Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати їм остиглі коржі.
Популярний тришаровий домашній торт



Популярний тришаровий домашній торт



Інгредієнти:
Тісто на один корж:
-Сметана-1/2 склянки об'ємом 200 мл;
-Цукор - 1/2 склянки об'ємом 200 мл;
-Куряче яйце - 1 штука;
-Борошно - 3 ст. ложки;
-Сода - ¼ ч. ложки.
Наповнювачі:
-1 корж - 1 стакан волоських горіхів;
-2 корж - ¾ склянки родзинок;
-3 корж - ½ склянки маку.
Крем:
-Цукор - 1 склянку об'ємом 200 мл;
-Жовток - 3 курячих яйця;
-Молоко - 3 ст. ложки;
-Вершкове масло - 200 грам.

Приготування:
Родзинки і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити. Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин, до сухої сірники.
Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор. На маленькому вогні, постійно помішуючи - проварити до загустіння (7 хвилин). Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишноти і додати в крем. Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати їм остиглі коржі.
Популярний тришаровий домашній торт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика