Доброго ранку!!! Ну не хоче у мене підніматися сирна запіканка!((( будь Ласка, допоможіть нам!!!)))
Запіканка з кольорової капусти
Цвітну капусту розібрати на суцвіття і укласти у форму для запікання.
Яйця збити з молоком, посолити і залити цією сумішшю капусту. Посипати зеленню і тертим сиром.
Запікати при температурі 150 хвилин 40.
Якщо капусту заздалегідь відварити, можна збільшити температуру і скоротити час.
Джерело: vk.com/vtarelke
Автор:Ніна Новікова
Запіканка з кольорової капусти
Цвітну капусту розібрати на суцвіття і укласти у форму для запікання.
Яйця збити з молоком, посолити і залити цією сумішшю капусту. Посипати зеленню і тертим сиром.
Запікати при температурі 150 хвилин 40.
Якщо капусту заздалегідь відварити, можна збільшити температуру і скоротити час.
Джерело: vk.com/vtarelke
Автор:Ніна Новікова
Ніжна і швидка в приготуванні сирна запіканка з родзинками)
200гр. сиру 9 %
Маса твороженная 22-25% (у мене з родзинками) 200гр.
Сметана - 1 велика ложка
Яйце - 2шт
Борошно - 1 їдальня ложка борошна з гіркою
Цукровий пісок - 1-2 столові ложки (за смаком)
вершкове масло для змащування форми
1.якщо сир з крупинками, протерти його через сито.
2.Все інгредієнти для запіканки добре збити і вилити в злегка змащену вершковим маслом форму. Запікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору.
Приємного апетиту!)
Джерело: vk.com/vtarelke
Автор:Ольга Бобачева
Овочева запіканка з фаршем
І так, я знову напишу, що це смачно і дуже просто готувати, але от за часом зовсім не швидко, у мене пішло десь 1,5 години, зате відразу 8 порцій виходить.
Загалом, ідеальний варіант ситної запіканки, якщо ви чекаєте гостей.
- 700-800 грам яловичого фаршу
- 6 середніх картоплин
- 1 велика ріпчаста цибулина
- 1 середній баклажан
- 3-4 середніх помідора
- сир (ось додала, приготувала з ним, але на мій погляд, він тут все-таки зайвий, вирішуйте самі)
- свіжий фіолетовий базилік
- оливкова олія
- сіль, СМЧП, орегано
Картопля, помідори і баклажани нарізала тонкими кружальцями, баклажани з двох сторін швидко обсмажила на сковороді гриль.
Фарш змішала з подрібненою цибулею і фіолетовим базиліком, посолила, поперчила, додала пару пучок орегано.
Збирала запіканку так:
- змастила оливковою олією
- 2 шари картоплі + сіль, перець
- шар баклажанів
- сир
- шар картоплі + сіль, перець
- фарш
- 2 шари картоплі + сіль, перець
- помідори
- сир
- шар картоплі + сіль, перець
- шар сиру, доданий за 10 хвилин до готовності
До речі, таку запіканку, ну майже таку, готувала одна жінка знайома з Чорногорії, вона в нас працювала шеф-кухарем в кафешці, показувала свої рецепти різні і як показала фотки, як вона там жила, у неї такий класний будинок в Доброта, так гарно там. Чорногорська кухня мені дуже подобається, вона навчила мене готувати кілька страв, незабаром збираюся це тут розмістити.
Я запікала усе це в духовці при 200-220 градусах приблизно 50 хвилин під фольгою, потім фольгу зняла, посипала сиром і запікала ще 10 хвилин.
Приємного =)
Сама проста і смачна запіканка
Склад продукту:
Яйця 3 штуки
Згущене молоко варене 1 банку
Сир свіжий 500 грам
Приготування:
Збиваємо яйця і згущене молоко. Протираємо сир і додаємо до згущеному молоці з яйцями. Отримуємо однорідну густу масу. Змащуємо форму вершковим маслом і викладаємо в неї сирну суміш. Відправляємо випікатися приблизно на 45 хвилин.
Яйця можна збивати міксером, а якщо його немає - вилкою. Запіканка добре підніметься в будь-якому випадку, але потім осяде. Якщо 45 хвилин не вистачить для випікання, то зменшіть температуру і продовжуйте випікати. Перевіряємо зубочисткою ступінь готовності. Суха зубочистка говорить про приготування запіканки. Готується лише з трьох продуктів, виходить дуже ніжною і соковитою на смак. Спробуйте!
Шкільна сирна запіканка
500г сиру,
2 яйця,
5 ст ложок цукру,
3 ст ложки борошна,
2 ст ложка рослинного масла,
1/2 год ложки солі,
1 ч ложка розпушувача,
ванілін
Приготування
Сир протерти через сито. Додати всі інгредієнти, можна ретельно перемішати вручну, а можна блендером. У змащену олією форму. У розігріту духовку на невеликий вогонь до готовності (у мене 35 хвилин готувалася)
Приємного))) нам таку в школі зі згущеним молоком давали, мняммммм))
Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Катя Хорошилова
Немає коментарів:
Дописати коментар