пʼятниця, 26 липня 2013 р.

Доброго ранку!!! Ну не хоче у мене підніматися сирна запіканка!((( будь Ласка, допоможіть нам!!!)))

Доброго ранку!!! Ну не хоче у мене підніматися сирна запіканка!((( будь Ласка, допоможіть нам!!!)))




Запіканка з кольорової капусти



Цвітну капусту розібрати на суцвіття і укласти у форму для запікання.
Яйця збити з молоком, посолити і залити цією сумішшю капусту. Посипати зеленню і тертим сиром.
Запікати при температурі 150 хвилин 40.
Якщо капусту заздалегідь відварити, можна збільшити температуру і скоротити час.

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор:Ніна Новікова
Запіканка з кольорової капусти



Запіканка з кольорової капусти



Цвітну капусту розібрати на суцвіття і укласти у форму для запікання.
Яйця збити з молоком, посолити і залити цією сумішшю капусту. Посипати зеленню і тертим сиром.
Запікати при температурі 150 хвилин 40.
Якщо капусту заздалегідь відварити, можна збільшити температуру і скоротити час.

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор:Ніна Новікова
Запіканка з кольорової капусти






Ніжна і швидка в приготуванні сирна запіканка з родзинками)



200гр. сиру 9 %
Маса твороженная 22-25% (у мене з родзинками) 200гр.
Сметана - 1 велика ложка
Яйце - 2шт
Борошно - 1 їдальня ложка борошна з гіркою
Цукровий пісок - 1-2 столові ложки (за смаком)
вершкове масло для змащування форми

1.якщо сир з крупинками, протерти його через сито.
2.Все інгредієнти для запіканки добре збити і вилити в злегка змащену вершковим маслом форму. Запікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору.
Приємного апетиту!)

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор:Ольга Бобачева
Ніжна і швидка в приготуванні сирна запіканка з родзинками)



Овочева запіканка з фаршем



І так, я знову напишу, що це смачно і дуже просто готувати, але от за часом зовсім не швидко, у мене пішло десь 1,5 години, зате відразу 8 порцій виходить.
Загалом, ідеальний варіант ситної запіканки, якщо ви чекаєте гостей.

- 700-800 грам яловичого фаршу
- 6 середніх картоплин
- 1 велика ріпчаста цибулина
- 1 середній баклажан
- 3-4 середніх помідора
- сир (ось додала, приготувала з ним, але на мій погляд, він тут все-таки зайвий, вирішуйте самі)
- свіжий фіолетовий базилік
- оливкова олія
- сіль, СМЧП, орегано

Картопля, помідори і баклажани нарізала тонкими кружальцями, баклажани з двох сторін швидко обсмажила на сковороді гриль.
Фарш змішала з подрібненою цибулею і фіолетовим базиліком, посолила, поперчила, додала пару пучок орегано.

Збирала запіканку так:

- змастила оливковою олією
- 2 шари картоплі + сіль, перець
- шар баклажанів
- сир
- шар картоплі + сіль, перець
- фарш
- 2 шари картоплі + сіль, перець
- помідори
- сир
- шар картоплі + сіль, перець
- шар сиру, доданий за 10 хвилин до готовності

До речі, таку запіканку, ну майже таку, готувала одна жінка знайома з Чорногорії, вона в нас працювала шеф-кухарем в кафешці, показувала свої рецепти різні і як показала фотки, як вона там жила, у неї такий класний будинок в Доброта, так гарно там. Чорногорська кухня мені дуже подобається, вона навчила мене готувати кілька страв, незабаром збираюся це тут розмістити.

Я запікала усе це в духовці при 200-220 градусах приблизно 50 хвилин під фольгою, потім фольгу зняла, посипала сиром і запікала ще 10 хвилин.

Приємного =)
Овочева запіканка з фаршем
Овочева запіканка з фаршем
Овочева запіканка з фаршем
Овочева запіканка з фаршем
Овочева запіканка з фаршем
Овочева запіканка з фаршем






Сама проста і смачна запіканка



Склад продукту:

Яйця 3 штуки
Згущене молоко варене 1 банку
Сир свіжий 500 грам
Приготування:

Збиваємо яйця і згущене молоко. Протираємо сир і додаємо до згущеному молоці з яйцями. Отримуємо однорідну густу масу. Змащуємо форму вершковим маслом і викладаємо в неї сирну суміш. Відправляємо випікатися приблизно на 45 хвилин.
Яйця можна збивати міксером, а якщо його немає - вилкою. Запіканка добре підніметься в будь-якому випадку, але потім осяде. Якщо 45 хвилин не вистачить для випікання, то зменшіть температуру і продовжуйте випікати. Перевіряємо зубочисткою ступінь готовності. Суха зубочистка говорить про приготування запіканки. Готується лише з трьох продуктів, виходить дуже ніжною і соковитою на смак. Спробуйте!
Сама проста і смачна запіканка



Шкільна сирна запіканка



500г сиру,
2 яйця,
5 ст ложок цукру,
3 ст ложки борошна,
2 ст ложка рослинного масла,
1/2 год ложки солі,
1 ч ложка розпушувача,
ванілін

Приготування
Сир протерти через сито. Додати всі інгредієнти, можна ретельно перемішати вручну, а можна блендером. У змащену олією форму. У розігріту духовку на невеликий вогонь до готовності (у мене 35 хвилин готувалася)

Приємного))) нам таку в школі зі згущеним молоком давали, мняммммм))

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Катя Хорошилова
Шкільна сирна запіканка

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика