вівторок, 30 липня 2013 р.

Закуска з баклажанів

Закуска з баклажанів


********************

Інгредієнти:

-баклажани - 2 шт.
-волоські горіхи - 100 гр.
-зелень
-оцет, червоний і чорний мелений перець, сіль за смаком

Баклажани помити і порізати уздовж на язички.

Обсмажити з двох сторін.

Приготувати фарш - волоські горіхи пропустити через м'ясорубку, додати червоний і чорний перець, сіль, оцет, січену зелень і перемішати.

Зверху кожного язичка покласти фарш, згорнути рулетиком і закріпити зубочисткою.
Закуска з баклажанів
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)



Закуска «Сюрпиз»


***************

Інгредієнти:

-маслини без кісточок - 1 банка
-волоські горіхи - 50 гр.
-майонез
-сир - 100 гр.

Маслини начинити дрібно нарубаними ядрами волоських горіхів.

Занурити кожну маслину в майонез і обваляти в натертому на дрібній тертці сир.

Для зручності можна насадити маслини на зубочистки або шпажки.
Закуска «Сюрпиз»
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)



Закуска з баклажанів!

Закуска з баклажанів!Баклажани ріжемо на шматочки шириною 1 см, трохи солимо, накладаємо один на одного і злегка приминаем.
Баклажани ріжемо на шматочки шириною 1 см, трохи солимо, накладаємо один на одного і злегка приминаем.

Інгредієнти
Баклажани - 4 шт
Вода 1 ст.л.
Олія соняшникова - 1 ст.л.
Соус соєвий - 1 ст.л.
Закуска з баклажанів!Баклажани ріжемо на шматочки шириною 1 см, трохи солимо, накладаємо один на одного і злегка приминаем.
Скибочки споліскують під струменем води, віджимаємо і викладаємо на змащене деко.
Маринад: 1 ст. ложка води, 1 ст. ложка рослинного масла, 1 ст. ложка соєвого соусу, і змащуємо скибочки.
Відправляємо в добре розігріту духовку на 10 хвилин
Закуска з баклажанів!Баклажани ріжемо на шматочки шириною 1 см, трохи солимо, накладаємо один на одного і злегка приминаем.
Такі баклажани хороші і в салаті і в рулетиках. Для начинки рулетиків приготувати пасту з сиру, майонезу, сухого часнику і волоських горіхів.

Приємного апетиту!






Закуска "Мухомор"


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
На 30 оригінальних мухоморчиков нам будуть потрібні наступні інгредієнти:

яйця - 3 шт.;
шинка - 120 гр.;
сир - 100 гр.;
помідори черрі - 15 шт.;
огірок - 1-2 шт.;
майонез - 1-2 ст. л.;
зелень - для прикраси.

Приготування:

Варені яйця і сир натремо на дрібній тертці. Шинку нарізаємо дрібними кубиками, розміром приблизно 5 на 5 міліметрів.

У глибокій чашці змішуємо яйця, сир, шинку і 2 столових ложки майонезу. Помідори черрі ріжемо навпіл. Огірок нарізаємо кільцями товщиною по пів сантиметра. Всі компоненти закуски готові, залишилося зібрати їх в оригінальну композицію.

На плоске блюдо викладаємо січену зелень, яка буде служити галявиною для мухоморчиков. Зелень підійде абсолютно будь-яка, яка буде у вас під рукою: цибуля, кріп, петрушка і т. п.

Поверх зелені викладаємо шматочки огірків, які будуть підставою для грибочків. Із суміші яєць, сиру і шинки формуємо невеличкі кульки. Якщо така кулька приплюснути зверху і знизу, то вийде барило, який буде служити ніжкою гриба. Вставляємо отримані ніжки на огірочки. Зверху одягаємо червоні капелюшки з половинок помідорів черрі. Щоб надати вже гарної закуски закінчений вигляд, залишилося лише на червоних капелюшках намалювати білі крапки з майонезу. Найзручніше це зробити звичайної зубочисткою.

Слід лише враховувати, що цю закуску бажано готувати безпосередньо перед приходом гостей (максимум за годину), так як огірки та помідори можуть дати сік.

Приємного апетиту!
Закуска "Мухомор"



Закуска з печінки


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Улюблене в нашій родині блюдо!

1. 1 кг печінки перекрутити на м'ясорубці
2. Додати 2 яйця, пів чайної ложки соди, солі,
1/4 склянки молока, пів склянки борошна
3. Гарненько все перемішати
4. На сковорідку з раст. маслом ложкою викладати
невеликі оладики
5. Обсмажити одну сторону на повільному вогні
6. Потім іншу
7. Як охолонуть, помазати майонезом з часником
В принципі, вже можна їсти. У такому вигляді ми їх завжди і їмо. Але ця закуска так само піде і на святковий стіл!

Тільки треба її прибрати! (ідея прикраси взята з сайту say7)

1. Обмазуємо ці два коржика майонезом зверху і з боків
2. Зверху посипаючи тертим жовтком,
а боки тертим білком
3. Зверху покладемо "трояндочку з помідора" і листочки петрушки
Закуска з печінки
Закуска з печінки
Закуска з печінки
Закуска з печінки
Закуска з печінки
Закуска з печінки
Закуска з печінки
Закуска з печінки
Закуска з печінки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика