Сирно-фруктовий десерт (смачно і легко)
Інгредієнти:
- 500 г - сир м'який нежирний
- 300 р - маложирная сметана
- цукровий пісок або стевія - по-смаку
- 30 г желатин (краще швидкорозчинний)
- будь-які фрукти (тут використані полуниця і банани)
+ форма, приблизно 26 см (близько 300 г)
Приготування:
1. Сир змішати з цукром або стевією.
2. Сметану змішати з цукром або стевією. Фрукти промити і викласти на дно форми .
3. Підготувати желатин (згідно інструкції на упаковці). З'єднати сир+сметана і перемішати. Виходить рідка маса.
4. Влити тонкою цівкою желатин в сирно-сметанную масу. Перемішати. Отриманою сумішшю покриваємо всі фрукти (рівномірно).
5. Відправляємо в холодильник (на 1-2 години).
6. Дістати, розрізати на порційні шматки і сервірувати фруктами.
Сирний десерт із фруктами
Інгредієнти:
Сир - 500 г
Банани - 2 штуки
Груші - 2 штуки
Персики - 2 штуки (можна брати консервовані)
Лимони - 1 штука
Ваніль - 1 штука
Фініки - 20 г
Горіхи волоські - 20 г
Какао - 1 столова ложка
Мед
1. Волоські горіхи і фініки дрібно рубаємо ножем і разом з какао подрібнюємо блендером до однорідної маси. Цю суміш можна замінити на розкришене печиво, додавши до нього какао і пару крапель оливкової олії.
2.Творог, з розім'ятим бананами і медом, збиваємо міксером або блендером. Додаємо трохи соку лимона або апельсина і ваніль. Перемішуємо.
3. Чистимо грушу від серцевини і шкірки, персик або манго від кісточки і ріжемо однаковими рівними і тонкими часточками. На дно формочок викладаємо суміш з першого пункту.
4. Потім викладаємо сирну масу на половину формочки. Викладаємо скибочки фруктів вертикально, чергуючи і трохи вдавлюючи в нижній шар сирного тіста.
5. Накладаємо на фрукти залишилася сирну масу. Посипаємо цедрою апельсинів або лимонів.
Десерт "Прохолодна веселка"
Інгредієнти (на 5-6 порцій)
банани - 2 шт.
полуниця - 300 г
ківі - 3 шт.
морозиво (пломбір) - 300 г
м'ята
Спосіб приготування
Фрукти і ягоди добре охолодіть. Подрібніть окремо в блендері, морозиво розімніть.
Викладіть шарами:
-банан;
-ківі;
-полуниця;
-морозиво.
Прикрасити м'ятою.
Десерт "Прохолодна веселка"
Інгредієнти (на 5-6 порцій)
банани - 2 шт.
полуниця - 300 г
ківі - 3 шт.
морозиво (пломбір) - 300 г
м'ята
Спосіб приготування
Фрукти і ягоди добре охолодіть. Подрібніть окремо в блендері, морозиво розімніть.
Викладіть шарами:
-банан;
-ківі;
-полуниця;
-морозиво.
Прикрасити м'ятою.
Десерт з шоколадного печива, вершків і малиновою карамелі
Інгредієнти:
200 г шоколадного печива
200 мл вершків 33%-38%
200 г замороженої малини
100 г цукру
Десерт дуже солодкий і смачний, має ніжну структуру і малиновий аромат. Особливо сподобається десерт дітям і всім іншим любителям солодкого.
Приготування:
Готуємо малинову карамель.
Малину покласти в каструльку з товстим дном (попередньо розморожувати ягоди не потрібно).
Додати 50 мл води, довести до кипіння.
Протерти суміш через сито.
Відвар повернути в каструлю, додати 50 г цукру.
Довести до кипіння, варити на середньому вогні приблизно 10-15 хвилин.
Карамель повинна добре увариться (на цьому етапі вона ще буде рідка).
Готову карамель повністю остудити (вона повинна загуснути).
Печиво порізати або поламати на невеликі шматочки.
Вершки збити до щільності, в кінці збивання додати 50 г цукру і ще трохи збити.
У склянки або креманки викласти трохи збитих вершків.
Полити карамеллю.
Викласти шар печива, знову вершки.
Потім знову карамель, печиво, вершки і карамель.
Зверху поводити зубочисткою по колу, щоб на поверхні утворився біло-рожевий візерунок.
Поставити в холодильник на 2 години для просочення печенья.Десерт готовий.
Сирний десерт із фруктами
Інгредієнти:
Сир - 500 г
Банани - 2 штуки
Груші - 2 штуки
Персики - 2 штуки (можна брати консервовані)
Лимони - 1 штука
Ваніль - 1 штука
Фініки - 20 г
Горіхи волоські - 20 г
Какао - 1 столова ложка
Мед
1. Волоські горіхи і фініки дрібно рубаємо ножем і разом з какао подрібнюємо блендером до однорідної маси. Цю суміш можна замінити на розкришене печиво, додавши до нього какао і пару крапель оливкової олії.
2.Творог, з розім'ятим бананами і медом, збиваємо міксером або блендером. Додаємо трохи соку лимона або апельсина і ваніль. Перемішуємо.
3. Чистимо грушу від серцевини і шкірки, персик або манго від кісточки і ріжемо однаковими рівними і тонкими часточками. На дно формочок викладаємо суміш з першого пункту.
4. Потім викладаємо сирну масу на половину формочки. Викладаємо скибочки фруктів вертикально, чергуючи і трохи вдавлюючи в нижній шар сирного тіста.
5. Накладаємо на фрукти залишилася сирну масу. Посипаємо цедрою апельсинів або лимонів.
Немає коментарів:
Дописати коментар