Готуємо бутерброд з "Невідомої хуйней"
Бутерброди "Вкусняшка"
Інгредієнти:
50 гр.твердого сиру, який кому подобається
1 або 2 шматочки білого хліба
100 гр. вареної ковбаски
1 солоний або свіжий огірочок
1 ч.л. майонезу (бо більше на бутерброд не поміститься ), хоча можна і побільше, хто які бутерброди любить
трохи солі і перець на смак
Приготування:
1.Колбаску ріжемо на дрібні шматочки, також ріжемо і огірочок.
2. Потім перемішуємо все це з майонезом, насипаємо перчик і сіль, кладемо це все на хліб.
3. Сир натираємо на тертці і посипаємо зверху.
4. Потім ставимо в мікрохвильову піч на хвилину.
5. Зверху можна посипати який-небудь зеленушечкой.
Приємного апетиту!
«Гарячі бутерброди з сосисками»
Інгредієнти:
Батон нарізний.
Майонез.
Помідори 3-4 шт.
Сир 200гр.
Сосиски 500гр.
Зелень(цибуля, петрушка, кріп)
Рослинне масло.
Приготування:
1. Батон нарізати не дуже товстими шматками.
2. Сир натерти на дрібній тертці. Сосиски порізати дрібними кубиками. Зелень нашаткувати.
3. Помідори порізати кружальцями.
На змащене деко олією, кладемо батон.
4. Поверх батона викладаємо по два колечка помідора.
5. Зверху змішану масу з сиру, зелені, сосисок, майонезу.
6. І посипаємо ще сиром.
7. Ставимо в духовку.
8. Готуємо до того моменту, коли корочка сиру стане золотистого кольору.
Приємного апетиту!
БУТЕРБРОД ахуенский
Бутерброди
Інгредієнти:
1 упаковка коржі Тортільяс
400гр. шинки
2 цибулини
0,5 банки кукурудзи
1 червоний болгарський перець
2-3 томати (з банки у власному соку або 2ст.л. томатної пасти, розведені 2ст.л. води)
0,2кг сиру моцарелла
Сіль, перець чорний, чилі-перець мелений
Петрушка
1 яйце
2 ст.л. молока
Приготування:
Дрібно порізати ЦИБУЛЮ і обсмажити на олії до золотистого кольору. ШИНКУ дуже дрібно порубати і додати до цибулі. Обсмажити на середньому вогні, періодично помішуючи. Болгарський перець порізати дрібними кубиками. Додати в сковороду кукурудзу і болгарський перець. Обсмажте пару хвилин без кришки, потім пару хвилин під кришкою. Додайте заздалегідь порізані томати(можна з невеликим кол-вом соку) і тушкуйте все трохи під кришкою. Посоліть, попечите. Додайте чилі, стушкуйте все без кришки трохи щоб зайва рідина випарувалася, зніміть з плити.
Зробіть омлет:
Збийте яйце, трохи солі і додайте молоко, знову збийте. Вилийте на розігріту сковороду, злегка змащену маслом, накрийте кришкою. Хвилини через 3 відкрийте кришку, перевірте готовність омлету.
Розріжте навпіл.
Поставте сковороду гриль(з смужками) на вогонь вище середнього(7 з 9), змастіть зовсім трохи рослинним маслом(пензликом).
Візьміть корж Тортилья, на одну половину викладіть омлет(можна додати дрібно порізану китайську капусту), на нього покладіть 3-4 ст.л. суміші шинки з овочами і посипте все січеною зеленню петрушки і натертої моцарелою. Складіть коржик навпіл і обсмажте з 2 сторін на розігрітій сковороді до появи смужечок на коржику.
Приємного апетиту!
Немає коментарів:
Дописати коментар