пʼятниця, 26 липня 2013 р.

БОЖЕСТВЕННО СМАЧНИЙ ТОРТ «ТРИ МОЛОКА»

БОЖЕСТВЕННО СМАЧНИЙ ТОРТ «ТРИ МОЛОКА»


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Вся справа в якому - в заливці!

Інгредієнти для приготування:

4 яйця+стакан цукру збити міксером на великій швидкості до утворення міцної піни (мин.5).

Акуратно вмішати склянку борошна пакетик розпушувача. У склянку налити 3 ст.ложки раст.масла, долити 3 ст.ложки крутого окропу,потім все це вилити в тісто,добре,але акуратно перемішати (лопаткою)

Вилити у форму (я на папір для випічки,боки не змащую). Пекти в духовці (я в мультиварці 45 хвилин) близько 30 хвилин при 180 градусах.

Бісквіт хвилин через п'ять дістати з форми і в багатьох місцях проколоти зубочисткою, порціями вилити заливку.

Просочувати бажано всю ніч (мінімум 5 годин).
Для просочення взяти 200 мл згущеного молока+200мл концентрованого молока+200 мл 20% вершків
БОЖЕСТВЕННО СМАЧНИЙ ТОРТ «ТРИ МОЛОКА»



Дуже смачний тортик


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:
Для тіста:
• Яйця 2 шт.
• Сметана 1 ст.
• Цукор 1 ст.
• Борошно 2 ст.
• Розпушувач 1 ст.л.
• Какао 1 ст.л.
Для крему:
• Сметана 1 літр
• Цукор 1,5-2 склянки
• Ванілін
• Загусник для сметани 3 пакетика
Для шоколадної глазурі:
• 3 ст.л. Какао
• Цукор 3 ст.л.
• Сметана 3 ст.л.
• Масло вершкове 40 гр.

Спосіб приготування:
1) У миску вбити яйця і збити за допомогою міксера в однорідну густу пену.К яйцям додати цукор, взбить.В тісто додати сметану і борошно, змішану з разрыхлителем.Тесто розділити наполовину і в одну частину додати какао.Шоколадное тісто вилити на деко, викладений папером для випічки.
2) Біле тісто викласти в роз'ємну форму, викладену бумагой.Выпекать коржі в розігрітій духовці на середньому спеку до готовності. Готовність перевірити за допомогою спички.Приготовить крем: збити сметану з цукром, додати ванілін і загуститель.Белый корж розрізати навпіл і змастити кремом.
3) Шоколадний корж порізати невеликими шматочками, покласти в сметанний крем кожен шматочок викласти горкой.Приготовить шоколадну глазур: змішати цукор, какао і сметану, додати масло і поставити на вогонь. На повільному вогні довести до кипения.Торт залити глазур'ю

Приємного апетиту ;)
Дуже смачний тортик






БОЖЕСТВЕННО СМАЧНИЙ ТОРТ «ТРИ МОЛОКА»


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Вся справа в якому - в заливці!

Інгредієнти для приготування:

4 яйця+стакан цукру збити міксером на великій швидкості до утворення міцної піни (мин.5).

Акуратно вмішати склянку борошна пакетик розпушувача. У склянку налити 3 ст.ложки раст.масла, долити 3 ст.ложки крутого окропу,потім все це вилити в тісто,добре,але акуратно перемішати (лопаткою)

Вилити у форму (я на папір для випічки,боки не змащую). Пекти в духовці (я в мультиварці 45 хвилин) близько 30 хвилин при 180 градусах.

Бісквіт хвилин через п'ять дістати з форми і в багатьох місцях проколоти зубочисткою, порціями вилити заливку.

Просочувати бажано всю ніч (мінімум 5 годин).
Для просочення взяти 200 мл згущеного молока+200мл концентрованого молока+200 мл 20% вершків
БОЖЕСТВЕННО СМАЧНИЙ ТОРТ «ТРИ МОЛОКА»



Самий швидкий і смачний торт


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:
- яйця - 2 шт.,
- цукор - 1 ст.,
- молоко - 1 ст.,
- варення - 1 ст. (ожина, чорна смородина, слива або чорниця),
- соди - 2ч.л.,
- 2 ст. борошна.

Крем для торта:
- сметана - 2 ст.,
- цукрова пудра - 1/2 ст.

Приготування:
Для торта візьмемо 2 яйця взобьем, додавши з 1 склянку цукру. Додамо один стакан молока, один стакан варення, дві склянки борошна, 2 чайної ложки соди. Випечемо 2 коржі при температурі 180 гр. і разрежем їх на пласти. Взобьем дві склянки густої сметани і 0,5 склянки цукрової пудри. Коржі промаж сметанним кремом і поставимо торт просочуватися в холодильник.

Приємного апетиту!
Самий швидкий і смачний торт






Дуже смачний тортик



Інгредієнти:

Для тіста:
● згущене молоко - 1 банка
● яйця - 2 штуки
● борошно - 1 склянка
● розпушувач - 0,5 -1 ч. ложка
● сіль - 1 щіпка

Для крему:
● сметана - 250 мл
● варена згущене молоко - 250 мл

Приготування:

Для тіста збийте яйця з зі згущеним молоком.
Додайте борошно з розпушувачем і содою і перемішайте до однорідного жидковатого тесту.
Спечіть 5 коржів у відповідній формі (або на пекарської папері. Роблять так: на папері малюють коло діаметром 22-24 см і розмазують 3 ст. ложки тіста). коржі печуться швидко - при температурі 180-200 градусів близько п'яти хвилин.
Для крему змішайте сметану з вареним згущеним молоком.
Коли коржі і крем будуть готові, то починайте збірку тортика.
Змащуйте коржі кремом і збирайте торт.
Дуже смачний тортик



Простий і смачний тортик



Першим ділом випікаємо коржі.

Інгредієнти:

●0.5 кг сметани
●2 склянки цукру
●3/4 ч. ложки соди,
●3,5-4 склянки борошна

Приготування:

Замісити тісто. Борошна краще не доповісти ніж перекласти...Тісто має бути еластичним і злегка "липнути" до рук. Тісто розділимо на дві частини і в одну додати какао. Нам треба випекти чотири коржа: два білих і два коричневих. Перед тим як коржі поставити в духовку, наколіть їх добре вилочкою. Випікати при температурі 180 градусів не більше 10 хвилин. Дуже важливо не пересушити коржі.

Нехай коржі остигають.
Настав час зробити крем.

Інгредієнти:

●1 банка вареної сгушенки
●250 мл жирних вершків
●600 гр сметани

Приготування:

Крем готується дуже просто: .Взбить вершки, додати сгушенку і сметану . Все перемішати міксером на маленькій швидкості або вручну. Все, крем готовий
Збірка тортика:
Збираємо 3 коржа,добре промазуючи їх кремом.(так як крем сильно поглинається).Последний,4 корж, корж залити ще теплою помадкой.Дать охолонути і засипати горіхами.
Добре б сметаннику дати ніч настоятися в холодильнику.
Тортик прикрасимо звичайної глазур'ю і горіховою крихтою. На всякий сслучай ось рецепт глазурі:

Інгредієнти:

●2 ст. ложки какао
●3/4 .ст цукру
●2 ст. ложки молока
●100 гр масла.

Приготування:

У каструлю покласти какао,цукор і молоко. .На маленькому вогні тримаємо поки не почне закипати, вимкнути і додати масло, добре розмішати. Готуємо глазур в последнбб чергу, коли тортик вже готовий і теплою глазулью полити останній корж і відразу посипати горіхами.
Приємного апетиту!
Простий і смачний тортик

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика