пʼятниця, 26 липня 2013 р.

Бутерброд з баклажаном і моцарелою

Бутерброд з баклажаном і моцарелою



Інгредієнти

Баклажани 600 г
Олія оливкова 60 мл
Хліб білий 230 г
Сир моцарела 230 г
Орегано 1 чайна ложка
Перець чилі ¼ чайної ложки
Сіль за смаком
Помідори сушені 8 штук
Базилік 1 пучок

Спосіб приготування

1. Нагрійте гриль. Покладіть кружечки баклажана на решітку. Половиною порції масла змастіть баклажани з двох сторін. Смажте баклажани на грилі з двох сторін хвилин 10-12.
2. Відріжте по діагоналі торці батона (залиште їх для іншої страви). Наріжте що залишився хліб по діагоналі на 8 шматків.
3. Тонко наріжте моцарелу. У невеликій мисці змішайте виделкою орегано, чилі, сіль і масло, що залишилося.
4. Змастіть хліб сумішшю з трав. Зверху покладіть смажені баклажани, шматочки моцарели і сушені помідори.
5. Просуньте листя базиліка між шматочками моцарели.
Бутерброд з баклажаном і моцарелою



Бутерброди з червоною рибою



Склад
малосольна (або подкопченная) сьомга або форель,
батон, багет або тостовий хліб,
листя салату,
лимон,
маслини,
зелень кропу або петрушки
Приготування
Багет нарізати скибочками, товщиною близько 7 мм.

Порада 1. Багет можна нарізати трохи навскоси, щоб збільшити площу бутерброда.
Скибочки батона розрізати на 2 частини (можна вирізати трикутнички або гуртки).
А тостовий хліб розрізати на 2-4 частини у вигляді двох трикутників або чотирьох квадратів - залежно від бажаного розміру бутербродів.

Порада 2. За бажанням, хліб можна тонким шаром змастити вершковим маслом і трохи обсмажити або підсушити в тостері.
Або, як варіант, кожен шматок багета можна намазати пастою авокадо (в якості заміни вершкового масла). Для цього авокадо потрібно розрізати вздовж навпіл, видалити кісточку. Дрібно нарізати м'якоть авокадо або розім'яти виделкою і скропити соком лимона. Такий авокадо-пастою можна намазати на бутерброди і трохи посолити.

Червону рибу нарізати тонкими скибочками.
Лимон вимити, обсушити і нарізати тонкими кружальцями або полукружками.
З оливок злити розсіл і добре обсушити на паперових рушниках.
Листя салату вимити і покласти в миску з холодною водою на 30-60 хвилин, щоб салат став хрустким.
Відкинути салат на друшляк, дати стекти рідини і добре обсушити листя на рушник або в каруселі для сушіння зелені.
На кожну скибочку хліба покласти листочок салату.

Зверху викласти шматочок червоної риби.

Рада. Можна скомбінувати червону малосольну сьомгу або форель, наприклад, з малосольні або підкопченим палтусом - вийде контрастне поєднання червоного і білого.

На шпажку або зубочистку одягнути скибочку лимона з оливкою і зафіксувати на бутерброді.
Прикрасити бутерброди зеленню кропу або петрушки.
Страва з бутербродами затягнути харчовою плівкою і прибрати в холодильник до подачі.
Бутерброди з червоною рибою






Смішні бутерброди

Смішні бутерброди
Смішні бутерброди
Смішні бутерброди
Смішні бутерброди



Бутерброди "сонечка"



Вам знадобиться:

Батон нарізний
Червона риба (лосось, форель, горубша, сьомга)
Масло вершкове
Помідори
Маслини без кісточок
Петрушка

Приготування:

1. Відокремити червону рибу від кісток і шкірки, нарізати тонкими скибочками.
2. Взяти батон, розрізати кожен нарізаний скибочку батона навпіл.
3. Змастити вершковим маслом кожну половинку скибочки.
4. Зверху покласти шматочок червоної риби.
5. Взяти помідори, розрізати їх навпіл. Кожну половинку надрізати не до кінця, так, щоб вийшли крильця боже корівки.
6. Зробити голову у сонечка з допомогою маслини, розрізаної навпіл.
7. Цятки для сонечка зробити з допомогою мелкорубленых шматочків маслин.
8. Покласти сонечок на червону риби і прикрасити гілочкою петрушки!Смачно і красиво! Особливо дивує гостей!
Бутерброди "сонечка"






Бутерброди - смачно і корисно!



• «Дієтичний» бутерброд: хліб з цілісного зерна намазати м'яким знежиреним сиром, зверху покласти скибочки свіжого огірка і малосольної риби.
• Вітамінний бутерброд: на шматок цільнозернового хліба з йогуртом укласти свіжі ягоди - малину, ожину, чорну смородину, порізану полуницю.
• «Болгарський» бутерброд: цільнозерновий хліб намазати м'яким сиром або сиром, покласти на нього шматочки помідорів і солодкого перцю, посипати рубаною зеленню.
• «Енергетичний» бутерброд: хліб з цілісного зерна намазати тонким шаром меду і посипати невеликою кількістю фундука і кедрових горішків.
Бутерброди - смачно і корисно!



Закусочні бутерброди.



Інгредієнти для приготування:

Батон обсмажити з двох сторін, натерти гарячими часником.

Викласти зверху начинку: тертий сир, терта сира морква, часник і майонез.
Закусочні бутерброди.






Бутерброди з пастою з креветок



Інгредієнти:
Креветки, приготовані, очищені - 500 г
Сіль - 1/2 чайної ложки
Пучок свіжого кропу
Дрібно нарізану цибулю - 1/4 чайної ложки
Соус табаско - 1/4 чайної ложки
Майонез (на вибір) - 1/4 склянки
Багет або буханець будь-якого хліба

Приготування:
1. Очистіть, зніміть голову і хвостик з креветок. Викладіть в киплячу воду на 1-4 хвилини поки вони не порозовеют.
2. Всі інгредієнти крім хліба викладете в блендері і збийте до однорідної маси.
3. Нанесіть пасту на хліб. Подавайте зі свіжими огірками та помідорами.
Бутерброди з пастою з креветок
Бутерброди з пастою з креветок
Бутерброди з пастою з креветок
Бутерброди з пастою з креветок

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика