четвер, 25 липня 2013 р.

Сирно-картопляні плюшки.

Сирно-картопляні плюшки.



Юлія Голубєва
200 г сиру
3 середні картошинки
1 яйце
3 ст.л. борошна
сіль і цукор за смаком
слив. масло
Сир перетерти. Картоплю натерти на дрібній тертці, злегка віджати, додати до сиру. Цукор і сіль за смаком. Борошно.
Виліпити невеликі кульки, викласти на змащене маслом деко, запікати до золотистого кольору. Подавати гарячими, поливши розтопленим злив. маслом. Приємного апетиту!!!
Сирно-картопляні плюшки.



Смажена картопля з грибами на французький лад.



Новий погляд на старі речі. Вино надає аромат і пікантність, знайомому з дитинства страви.

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 1
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_овощи #из_картофеля

Вам буде потрібно:

1 велика картоплина
1 середній білий гриб або два маленьких
1 ст. ложка оливкової олії
невеликий шматочок вершкового масла
1 ч. ложка борошна
2 ст.ложки білого вина
2 зубчики часнику
сіль

формочка без дна для запікання

Як готувати:

1. Розігріваємо оливкову олію в сотейнику.

2. Тиснемо часник і доводимо до золотистого кольору на оливковій олії, щоб вона дала сік, головне не перетримати і не дати згоріти. Часник витягуємо і викидаємо .

3. Розрізаємо гриби уздовж , сіль, смажимо на часниковому маслі з двох сторін на повільному вогні , на 1-й хвилині з кожної сторони. Знімаємо на тарілку.

4. Картоплю чистимо, ріжемо тонкими скибочками , сіль, смажимо на вершковому маслі з двох сторін до підлозі готовності, виймаємо картоплю.

5. В олію, що вводить борошно, ретельно розмішуємо , додаємо вино, доводимо масу до консистенції густої сметани на повільному вогні, постійно помішуючи.

6. Форму без дна укладаємо у форму для запікання і починаємо формувати "пиріг".

7. 1-й шар-картопля, соус , гриби, соус, картопля і так поки не буде заповнена форма. Одну половинку маленького грибочка залишаємо для прикраси

8. У розігріту до 190 гр духовку на 15 хвилин відправляємо "пиріг".

9. Акуратно вставляємо плоску лопатку під дно і перевертаємо "пиріг" на тарілку. Прикрашаємо грибочком.

Приємного апетиту!

Автор: Sova aleksa

Академія кулінарії - ще більше смачних страв!
Смажена картопля з грибами на французький лад.
Смажена картопля з грибами на французький лад.
Смажена картопля з грибами на французький лад.
Смажена картопля з грибами на французький лад.
Смажена картопля з грибами на французький лад.
Смажена картопля з грибами на французький лад.
Смажена картопля з грибами на французький лад.
Смажена картопля з грибами на французький лад.
Смажена картопля з грибами на французький лад.



Ніжне картопляне пюре.



Здавалося б, що може бути простіше, ніж картопляне пюре? Це одне з наших традиційних страв, настільки просте, що готувати його вміють всі, від мала до велика. Зрозуміло, це так, але з одним лише " але". Адже потрібно не просто приготувати, а зробити це так, щоб було смачно!

Час приготування: 70 хвилин
Порцій: 4-6
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_овощи #из_картофеля

Вам буде потрібно:

1,8 кг картоплі
110 г вершкового масла
225 г вершкового сиру
225 г сметани
1,25 чайної ложки солі
паприка

Як готувати:

1. Картоплю відваріть і розімніть.

2. Духовку нагрійте до 160 градусів.

3. У гаряче пюре додайте розм'якшене масло, сир, сметану і сіль. Добре перемішайте. Перекладіть в блюдо для запікання, присипте паприкою. Закрийте блюдо і поставте на 30 хвилин випікатися.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - ми навчимо Вас готувати!
Ніжне картопляне пюре.
Ніжне картопляне пюре.
Ніжне картопляне пюре.
Ніжне картопляне пюре.
Ніжне картопляне пюре.






Картопля "Мумія" з м'ясними кульками.



Час приготування: 70 хвилин
Порцій: 4-8
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_закуски #из_картофеля

Вам буде потрібно:

4 великих картоплини
16-24 приготованих м'ясних кульки або фрикадельки (2-3 шт на половину картоплини)
моцарелла в паличках - 6-8 шт
16 чорних маслин
соус або тертий пармезан для подачі

Як готувати:

1. Духовку нагрійте до 190 градусів. Кожну картоплину загорнути у фольгу і випікайте близько години.

2. Нагрійте фрикадельки в соусі в сковороді. В цей час розріжте палички моцарели на багато тонких смужок,яка, як бинт, обгорне картоплю, щоб вийшла мумія.

3. Коли картопля охолов, розріжте його на 2 частини, видаліть м'якоть. Укладіть пару фрикадельок в кожну половинку, зверху покладіть сир "бинтами". Покладіть кілька маслин.

4. Перекладіть кожну мумію на деко і випікайте протягом 2-5 хвилин, щоб сир розплавився. Подавайте теплими.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - ще більше смачних страв!
Картопля Мумія
Картопля Мумія
Картопля Мумія

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика