субота, 27 липня 2013 р.

Грінки до обіду

Грінки до обіду



Інгредієнти для приготування:

Збити в мисці яйце, майонез, соєвий соус і трохи молока.
Вмочати в масу білий батон, обсмажити з двох сторін.
викласти грінки на деко, посипати різаним зеленою цибулею і тертим сиром. поставити в розігріту духовку на 10 хвилин.

Автор рецепта: Юлія Лангваген

Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Закуски@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Грінки до обіду



Грінки з ароматом часнику



Інгредієнти:

● 200 г білого хліба
● 40 г вершкового масла
● 3 зубки часнику
● будь-яка зелень

Приготування:

Хліб поріжте на невеликі шматочки. На сковороді розігрійте масло і додайте в нього крупно нарізаний часник. Обсмажте його протягом двох хвилин, після чого вийміть з масла. Тепер приступайте до обсмажуванню з двох сторін хліба. Такі грінки будуть мати запах і присмак часнику, але не завдають особливої шкоди чутливого шлунку. Та й сильного запаху з рота теж від такої страви не буде.

Приємного апетиту!
Funny Chef
Грінки з ароматом часнику






Несолодкі грінки з беконом та помідорами



Інгредієнти на 2 порції (на фото 2,5):

• 6-8 скибочок бекону (сирокопчена грудинка);
• 4 товстих скибочки білого хліба;
• 2 яйця;
• 80 мл. вершків (10%) або молока;
• 2 ст. л. натертого пармезану;
• 1 ст. л. дрібно посіченої зелені петрушки;
• 1 маленький зубчик часнику за бажанням (подрібнений);
• сіль і мелений перець за смаком;
• 2 середніх помідора.

Приготування:

На середньому вогні розігріваємо суху сковороду.
Кладемо бекон і смажимо з обох сторін близько 5 хвилин в загальній складності.
Яйця збиваємо виделкою з сиром, зеленню, часником, вершками, сіллю і перцем.
Розігріваємо другу сковороду і розтоплюємо на ній 50 р. вершкового масла. Вмочуємо хліб в яєчну суміш і кладемо на сковороду. Смажимо з обох боків до рум'яної скоринки.
Подаємо з беконом і нарізаними помідорами.

Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Завтрак@funny.chef
#Закуски@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Несолодкі грінки з беконом та помідорами



Грінки з секретом



Напевно багато хто з вас готують грінки і великою новиною для Вас це блюдо не буде. Просто пропоную Вам трохи урізноманітнити його і приготувати гренку з секретом. З'ївши одну таку гренку запевняю Вас діти попросять добавки.

Інгредієнти:

● хліб для сендвіча 2 шматочка
● сир 1 шматочок
● шинка 1 шматочок
● яйце 1 штука
● молоко 3 столових ложки
● панірувальні сухарі 1 чашка
● сіль щіпка
● рослинна олія

Приготування:

Поставити на плиту розігріватися сковорідку. Яйце з'єднати з молоком і щіпкою солі збити за допомогою виделки до однорідності. Поки розжарюється сковорода займемося виготовленням самої грінки.
На один шматочок хліба покласти сир і шинку, накрити іншим шматком хліба. Розрізати одержаний бутерброд навпіл, щоб вийшли два трикутника.
У сковорідку налити рослинне масло. Швидко, щоб не розм'як в молоці хліб, занурити підготовлені грінки в суміш яйця з молоком, обваляти в панірувальних сухарях.Обжарить грінки з двох боків у розігрітій олії. Подавати грінки з секретом гарячими поки не охололи і сир залишався тягучим як подобається дітям.

Приємного апетиту!
Funny Chef
Грінки з секретом
Грінки з секретом
Грінки з секретом
Грінки з секретом
Грінки з секретом
Грінки з секретом
Грінки з секретом






Грінки з секретом



Напевно багато хто з вас готують грінки і великою новиною для Вас це блюдо не буде. Просто пропоную Вам трохи урізноманітнити його і приготувати гренку з секретом. З'ївши одну таку гренку запевняю Вас діти попросять добавки.

Інгредієнти:

• Хліб для сендвіча 2 шматочки;
• сир 1 шматочок;
• шинка 1 шматочок;
• яйце 1 штука;
• молоко 3 столових ложки;
• панірувальні сухарі 1 чашка;
• сіль щіпка;
• рослинну олію.

Приготування:

Поставити на плиту розігріватися сковорідку. Яйце з'єднати з молоком і щіпкою солі збити за допомогою виделки до однорідності. Поки розжарюється сковорода займемося виготовленням самої грінки.
На один шматочок хліба покласти сир і шинку, накрити іншим шматком хліба. Розрізати одержаний бутерброд навпіл, щоб вийшли два трикутника.
У сковорідку налити рослинне масло. Швидко, щоб не розм'як в молоці хліб, занурити підготовлені грінки в суміш яйця з молоком, обваляти в панірувальних сухарях.Обжарить грінки з двох боків у розігрітій олії. Подавати грінки з секретом гарячими поки не охололи і сир залишався тягучим як подобається дітям.

Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Завтрак@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Грінки з секретом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика